71

Анонимен

преди 1 година

Родиш ли дете - помагаш на руснаците. Защото всеки живот, особено цивилизованият, е в полза на руснаците - защото всеки човек трябва да мие, да готви храна и да отоплява къщата.

70

Анонимен

преди 1 година

Как се борихa с комунизма? Комунизмът беше борен с помощта на "американската мечта": всяко семейство с апартамент в града и къща в предградията, кола за всеки член и ваканции до курорти по целия свят. И изведнъж се оказа, че трябва да да пестите енергия и да миришете на пот, да стоите затворени в къщи, се откажете от автомобилите и да карате колела или пеша и да се храните с изкуствени храни и химия. "Ко-ливинг", "ко-уъркинг", "екологичен градски транспорт" и като цяло е желателно да пътуваме по-малко, да ядем по-малко и да перем по-малко. За да вредим на Путин.

69

Анонимен

преди 1 година

Има една малка подробност, газ и петрол има не само в Русия. Въпрос на време е само определянето и изграждането на новите канали за доставка. Да, ще отнеме известно време но ще бъде доста по малко от времето през което санкциите ще важат за Русия.

68

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Все пак, акосте забравили че русия е самодостатъчна е простено. Но ако незнаете какво е самодостатъчен си е лична ваш проблем и е непростимо.

67

Анонимен

преди 1 година

Ако леко понасяне на санкциите е -10 процента на БВП до сега, добре ..но след 2 такива поредни години и ще трябва да се запознаят по добре със статията "Скоро Путин ще трябва да избира между оръжия и храна за хората". Още повече, че Русия произвежда само около 20 процента от производството на пшеница в света. Европа като цяло, произвежда около 35 процента, САЩ 13, Канада 14..

66

Анонимен

преди 1 година

А пък най-големите архитекти на провала са в Европейската Комисия. По-големи *** и некадърници не са водили ЕС откакто сме влезли там, а вероятно и преди това. Такива санкции наложиха, т.е. си самоналожиха, че ЕС не е бил по-зле. Може да има режим на газта, топлата вода, парното и т.н. точно както в края на провалилия се комунизъм. Трябва да са много некадърни, за да докарат този богат съюз до това състояние.

65

Анонимен

преди 1 година

Кофти им е да си признаят, че Русия ги цака, но ще свикнат. Автомобилите все-още се движат с петрол. С въшки не става.

64

Анонимен

преди 1 година

Кога ще научите употребата на представката КОНТРА в тази неграмотна редакция с редактор масажист!

63

70ти

преди 1 година

Написаното от "Споко" е на майтап.

62

50

преди 1 година

Всяка държава има подобни закони, които дават такива правомощия. Започнаха да се прилагат в САЩ по времето на Тръмп заради коледа. Другаря Байденко също ги използва.

61

Анонимен

преди 1 година

До Споко мечтай мечтател не всички мечти се збъдват

60

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Чудно е как Русия понася санкциите толкова леко ? Отговорът е много лесен ! За успешното развитие на дадена страна са необходими две условия 1. Правителствто да не бъде назначавано от американско посолство или Брюксел ! 2. Всички НПО-та приближени до Сорос да бъдат заличени и забранени. Тези условия отдавна са изпълнени в Русия!

59

55 смехурко

преди 1 година

Това стана след комунизма. Аз лично не си спомням празен хладилник или липса на нещо.ВЯРНО имаше дефицит на някои неща, но бездомни граждани и ровещи се из бояджийските кофи нямаше. Въпросът е сложен и не може да се изчерпа тук. В момента имало всичко в България, но не всеки можел да си го позволи?

58

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 49. в русия има всичко и евтино плащама 12 000 руб всички битови услуги до инета и тел.вие немождете да си платите тока и водата а за ядене немате пари кажи на барел да ти пусне соц.помощ да си платиш бит.услуги го....ве...до

57

мы поездили!

преди 1 година

Aурус Сенат на водороде: мы поездили! / Водородный Aurus тест и обзор youtu.be/I23S38yi9QM

56

Споко

преди 1 година

Споко, Русия няма никаква икономика, Русия е просто суровинен придатък за нашата икономика. Русия е държава със статут на колония за запада, източник на суровини. До дни, дори до чaсове Русия ще рухне под санкциите и ще ни се молят да ни продават евтино газ и нефт и суровини, и всичко ще се върне както си беше преди добрия живот в ЕС. Ей такива хубави неща ще ни се случват.

55

Анонимен

преди 1 година

Китай вземе ли си Тайван и западът съвсем ще се спихне. Русия конгролира храните и енергиите, Китай - микрочиповете.

54

Анонимен

преди 1 година

Русия е вторият най-голям световен производител на силициеви пластини за чипове след Китай.

53

Анонимен

преди 1 година

ЕС замества модела на производство със скъпо платен труд и евтини енергии и ресурси с нов модел - евтина работна ръка и скъпи енергии и ресурси.

52

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Умният държавник сеобгражда с умни съветници, а не с Ленчета и калинки завършили НБУ и ПУЦ в Харвард !