208

Анонимен

преди 1 година

Нашата Митрофанова.

207

до Дедо

преди 1 година

Обезлюдена е била през османско робство с едва 1 милион хора и пак са намерили начин да оцелеят. Стига си се предавал. Тогава хората 500 години не са се предавали.

206

модерният ляв

преди 1 година

Позаинтерисувах се.Топлофикация София е създадена през 1949 от партизаните слезли от Балкана и е било държавно до края на 2008.На първи януари 2009 държавата прехвърля акциите на Столична община,а Борисов е кмет,а не премиер,че той да ги връща.И се съмнявам в момента на прехвърлянето да е била с борчове,но това не значи,че не е стабилна,а и всяка година е различна - ту ще има,ту ще няма.

205

Цуца

преди 1 година

Стига с тази София - тя не е България. Нямало да има парно!!! . Другите как живеят из страната ! Има населени места ,където вода се подава на седмицата веднъж за по 2-3 часа .Има без ток - на режим.ГОЛЯМ проблем стана това парно на София! Иде глад и мизерия за обикновения електорат!Това казвайте и пишете !

204

...

преди 1 година

До анон ! ГЕРБ не са на власт от година и половина! Събуди се !

203

Отговор

преди 1 година

До модерния "ляв"! Топлофикация беше държавно дружество, когато натрупа най-много дългове! Борисов го върна на Общината! Хайде поинтересувай се , преди да се изхождаш!

202

модерният ляв

преди 1 година

255,Станишев кога е бил кмет на София?Топлофикацията им си е общинско дружество,а не на държавата,че да е нейна грижа,но явно това става,за да има такива твърдения.Ток нали има,я софиянци си купете радиатори и климатици,че да ви е по-евтино.Или няма да е?Пробвайте.

201

Анонимен

преди 1 година

Имам аверчета в Софето, всеки иска да се отърве от парното :)) Все пак не живеем през соца вече, всеки требва да има избор, което фалиралата топлофикация не им оставя такъв, требва да си плащат, ако ще да срежат тръбите в апартаментите си :)))

200

Алооууу,

преди 1 година

....мушмороците от Форума, ГЕРБ не са на власт от година и половина!!! И не Софийска Община определя цената на енергията и на газа! Хайде посъбудете се малко!

199

...!

преди 1 година

До За Витков! Станишев остави Топлофикация София с 840 милиона дълг! Само за лихвите досега са изплатени...към 250 милиона! Така че ,поинтересувай се малко, преди да се изхождаш! Сега , след като се наложи мораториум на цените за зимата, дългът сигурно е скочил на милиард!

198

Анонимен

преди 1 година

щом наа тебе ти е гриж начи нема проблем !

197

За Витков!

преди 1 година

Ами да има шматко! След 17 години "устойчиво" управление на столична община ще останем без парно. Толкова сте некадърни,че дори през акъла не ви е минавало да мислите по-далеч от следващите избори. Толкова сте кухи и крадливи ,че неуспяхте да изкарате на печалба естествен монопол. Въобще герберите сте по-зле и от неменклатурата на БКП, онези поне се доверяваха на инженери ,докато при вас всичко е пропито с корупция и шуробаджанащина. За ч.е.п не ставате !

196

Анонимен

преди 1 година

Когато ни управляват комунисти цялата държава се разкапва!!

195

Анонимен

преди 1 година

Спокойно Деси, това няма да се случи! Ако трябва, целият наличен газ в страната ще бъде пренасочен към Топлофикация София!

194

Анонимен

преди 1 година

241 Получавате 130 на Хавай

193

Анонимен

преди 1 година

242Вземете 130 квадратни метра С намаляване

192

Анонимен

преди 1 година

"ОГРОМНА заплаха"?? Хмммммм Много се уплаших от Герб!

191

Щирлиц

преди 1 година

Веднага пуснете в действие завода за отпадъ.ци,който вашият вожд построи виртуално,той ще топли впак така виртуално изперкалия ви еУекторат.

190

Joko

преди 1 година

Ако София остане без парно не искам да мисля ни за Куррчовци, ни за Ассеновци ни за разните му полит партии... няма да могат да си намерят място под слънцето... Хората наистина ще излезат с тоягите...

189

Гадняр

преди 1 година

Има огромна опасност кражбите от Топлофикация София да секнат когато официално й позволят да фалира.