13

Анонимен

преди 1 година

ЕС е импотентен съюз. Настъпи епоха на нови договорености, ново качество на световна политика където ЕС вече не е фактор. ЕС стана заложник на собсвената си импотентност.

12

123

преди 1 година

Трийте, трийте... Няма да станете по-грамотни! Огигофрени, една статия без правописни грешки не можете да напрепишете!

11

Анонимен

преди 1 година

Произведени са по-малко стоки и услуги, но понеже са по-скъпи номинално това ни се представя като растеж. Вчера си могъл да си купиш 100 литра бензин за 100 лева, а днес можеш да си купуш 50 литра за 200 лева.

10

Здравейте приятели

преди 1 година

Да обсъдим ролята на геотермалната енергия в откъсването от руския газ!

9

Лорд Стамат

преди 1 година

Учудващо е как се прави новина от от нещо съвсем нормално. Все пак тези процеси имат вълнова структура и е съвсем естествено показателите да вървят нагоре и надолу, няма как да вървят само нагоре и няма как да се предвидят с точност, иначе някои хора щяха да правят луди пари от това.

8

БАНко

преди 1 година

АКО НЕ БЕШЕ НАТОВСКАТА ПРОПАГАНДАТА И ЦЕНЗУРА , ДНЕС ЩЯХТЕ ДА НАУЧИТЕ : 1 . ДОНАЛД ТРЪМП : БАЙДЪН ПРЕДИЗВИКА ВОЙНАТА В УКРАЙНА !!! 2 . ОРБАН : ПОСЛЕДИЦИТЕ ОТ САНКЦИИТЕ СРЕЩУ РУСИЯ СА ТОЛКОВА ГОЛЕМИ ЗА ЕВРОПА , ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗПАДНЕ !!! 3 . АКО ПОРОШЕНКО НЕ БЕШЕ СВАЛЕН ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ , НЯМАШЕ ДА ИМА ВОЙНА !!! 4 . МЕРКЕЛ : ЕВРОПА СЕ САМОУНИЩОЖИ !!! ЦЕНЗУРАТА ЛИШАВА БЪЛГАРИТЕ ОТ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИСТИНАТА !!!

7

Анонимен

преди 1 година

В ЕС там всичко се крепи на лъжи и вярвания на човекопитеците както религията пропагандата и тн. Икономиката им е една пропаганда и нищо повече.

6

Анонимен

преди 1 година

ЕС е върховен правов съюз и ще продължава да се разширява и расте.

5

Анонимен

преди 1 година

Икономиката не е наука и не може да бъде така всичко се крепи на лъжи и вярвания на човекопитеците както религията пропагандата и тн.Икономиката е една пропаганда и нищо повече

4

Клаус Щраус

преди 1 година

Дерат ги като гергьовски агнета и шилета.

3

Анонимен

преди 1 година

Това е сготвената инфлацията на чиновниците иначе е поне 20%.

2

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

И кое от икономиката бележи ръст ? Производството, търговията, услугите? Или за растеж се смята наливането на пари от централните банки !

1

Анонимен

преди 1 година

Икономиката расте и цените растат, вече не насмогвам.