64

Anonimna

преди 1 година

ОЧАКВА СЕ ВКЛЮЧВАНЕ НА МАЯ БАБИКЯН И ДОНЧЕВА

63

Хах

преди 1 година

Пак ли се напъваш бре адвокате? Нали те видяхме и теб и Бабикян колко струвате и колко можете. И какво значи Радев да не ръководи? Естествено, че Радев ще ръководи до избор на нов парламент и до съставяне на ново правителство. Или си въобразяваш, че президента е длъжен да ви пита точно пък вас кое, как да прави и дали да го направи.

62

Анонимен

преди 1 година

Фашист Хаджигенов. Национален предател

61

Anonimna

преди 1 година

КОЙ СИ ТИ БЕ И КОЯ ВАША РОБОТА МАХАЙ СЕ

60

Реалист

преди 1 година

Змиите отново изпълняват една по една

59

Анонимен

преди 1 година

Виж сега,най-добре че е да си вземете ковчега и *** риба и да се махате. Дано ви влязат в употреба.

58

Анонимен

преди 1 година

Ако това ти е "работата", кой ти е работодателя?

57

Анонимен

преди 1 година

Виж го ти? Бил работил 2 г. за Промяна?! А предишните години? Най-вероятно не е работил,няма друг начин..

56

Диоген

преди 1 година

Типично е точно най-големите проваленци да реват най-много.Този кафански революционер забрави как завърши въстаническия му порив. Вместо да мълчи като насрано дете пред майка си,пак се пъчи в челните редици. Чудно как има още хора да вярват на подобни охлюви?

55

адвокат

преди 1 година

До Анонимен 64 - донякъде съм съгласен, но моята гледна точка е друга. Не става дума дали е mръсна работа, а че когато се опитваш да си на 2 места и да вършиш професионално работата си не се получава качеството, ако държиш на него. Виж ако народното представителство е като от времето на Атанас Буров да се събират за определен период депутатите, предварително да е очертан обема, да са имали време да се запознаят, по- бива, но в сегашния формат е трудно да съчетаваш и да постигаш качество

54

Анонимен

преди 1 година

До Факт - супер, а каква свърши за битите след това? поинтересувай се... сигнал може и Бай Иван от Горно Нандолнище да пусне, но когато кажеш ще ги защитавам бля бля по ТВ, поне си дай зор да го направиш наистина...

53

адвокат

преди 1 година

поне аз не познавам колега, който е читав в професията си и да се натиска към политиката... като цяло този е толкова юрист, колкото и политик... негови клиенти реват много. взема парите, послед оставя хората в небрано лозе, накрая някой колега трябва да спасява положението, но това не е концерт по желание, понякога щетите са непоправими...

52

Яак

преди 1 година

Бегай пак да меташ боя с оня дебелия по табелата на Руското посолство... Но гледай да не те приклещят вътре, да ти надуят ауспуха по руски... как само те си знаят.

51

Анонимен

преди 1 година

Всъщност такива като вас не са ни нужни. Имаме си Бойко и той си върши работата.

50

аз

преди 1 година

Адвокат...... да прегледа законите и после да се изказва

49

Анонимен

преди 1 година

Ако се гласува срещу общ връг пак ще ни управляват същите лъжци и крадци ... ще гласувам ЗА!

48

МОДЕЛЪТ БАДЖАНАЦИТЕ

преди 1 година

ЦИРКОВЕ И ДРАМИ ДА МОЖЕ ОЛИГАРХИЯТА НА ПРЕЗИДЕНТА ДА СИ НАПЪЛНИ СМЕТКИТЕ И ДА ДОКАРА НАРОДА СИ ДО ДЪНОТО

47

Майна

преди 1 година

Радев е изцяло проамерикански! Лошо за България! Трябва ни Умереност във Всичко!!! Америанският начин на живот е Агресия и Колонизация на слабите щато нас!!! Въпросът е, че те говорят точно обратното - демокрацията им е уж демокрация!!!

46

Накрая

преди 1 година

Нека се коалират с ПП но да се наредят на по-последните места в листите за изборите. Да, ама няма да им изнася. Наредят ли се последни ще ги призная, ама няма да им изнася ... ще искат избираеми. А да видим... :-))))

45

Гочо

преди 1 година

Всички изброени партии сте ,,бита карта,,. Хайде скриите се!!!!