30

BBB

преди 1 година

Стига с тоя райски газ! Говорете за по-големия проблем - природния газ. Ще останем на студено......бизнесите ще затворят.....

29

Вторник

преди 1 година

Инсталирайте си ТикТок и си вижте лапетата какви ги правят. Аз за това си го изтрих тоя Тик Ток на времето, че ми ставаше лошо колко са малyмни

28

Captain Obvious

преди 1 година

Богатите деца си го купуват и го дишат вътре в училищата по междучасията. Това знаете ли го? Изровете си главата от пясъка и си вижте лaйнeнцата, не чакайте даскалиците да ви ги възпитат. Те вашите гомнeнца не уважават учителите, преподавателите нямат никакъв шанс да стигнат до техните умове, превзети от телефончета, райски газ, цигари, енергийни напитки и всичката там боза което им е направила мозъка на пихтия.

27

Анонимен

преди 1 година

Сега ли се сетиха, то до всяко училище се продава.

26

силно уплашЕна

преди 1 година

Е що така уа, нали е РАЙСКИ?!

25

До 22

преди 1 година

До до 20Когато има чисто екзистенциални проблеми, липсва плюскане, както се изразваш или е на безумни цени и война на 150 км от Шабла е меко казано цинично на бъдем занимавани по 20 пъти на ден с презадоволеното и разглезено подрастващо поколение и прищевките на отдавна изтърваните от семействата си младежи. По мое мнение след всичката тази дандания ще накарате още деца да опитат кое е това, което е толкова забранено. Знаете за обратния ефект!

24

anon

преди 1 година

Закона на Дарвин в действие. Навсякъде ги виждам напоследък. Много прости... Ама като марихуаната е забранена, хората прибягват до разрешени субстанции, дори и те да са 100 пъти по-опасни. Мислете малко.

23

Анонимен

преди 1 година

Питайте доктора за вредите от алкохола. Оня припадналият който го размахват от два дни по всички новини е изпраскал половин кило ракия.Нормално е да припадне все пак е на 15.

22

Анонимен

преди 1 година

Оставете младите да се друсат, да се бият и да правят секс! И без това от тази държава нищо не става!

21

Анонимен

преди 1 година

Стига писахте глупости не ви ли омръзна вече тази дезинформация

20

до 20

преди 1 година

Има по-важни неща от плюскането и отоплението. Ама, за жалост, далече си да ги разбереш. Затова и бачкаш в склада на Лидл, логично е.

19

Анонимен

преди 1 година

Разбрахме за райският газ- адска отрова несравнима с нищо досега позната на човечеството.само не разбрах защо всекидневно милиони хора го дишат пък нищо им няма. за селският алкохолик от Правец който изгълтал 1 литър ракия и припаднал в кръчмата след като дишал райски газ не говорим. Там нещата са си битов алкохолизъм.

18

Софиянец

преди 1 година

Хайде сменете плочата вече! Напоследък едно и също чета по цял ден. Кажете каква зима ще караме, какви ще са цените, отопление ще има ли и за колко? В момента народът спи летен сън, учениците 3 месеца нямат какво да правят и затова вършат гореописаното. Хайде стегнете се малко!

17

до ъъъъъъ

преди 1 година

това е вярно което пишеш но една жена не ражда всеки ден ,тук става въпрос за ежедневно ползване има разлика нали?!

16

Анонимен

преди 1 година

ДЕПУТАТИТЕ Водят до ОГРАБВАНЕ на Българския НАРОД и КОРУПЦИЯ !!!

15

Ъъъъъ

преди 1 година

Не е така. Райски газ се ползва по света при родилки за обезболяване на нормално раждане,като жената сама си слага маската и сама си я държи при болезнени контракции. Без доказана липса на странични ефекти за майката и новороденото

14

?

преди 1 година

Елитите си създават нови ценности и потребности, които след това био масата копира искайки да живее като тази клика. Алкохол, цигари, хомосексуализъм, феминизъм, екология, полове и всякакъв род хедонизъм. Забавленията станаха свръх достъпни и живота се обезсмисли. Помните ли началото на Римската империя? Било е спартански начин на живот, а в края на империята само развлечения, разруха и и смърт...

13

Доктор Хаус

преди 1 година

До: номер 4 Виж сега какво ще ти обясня. Като се напиеш с алкохол, идва момент в който неизбежно заспиваш (в зависимост от дозата), и спираш да пиеш по естествен път! Докато с наркотиците и райския газ включително, това не се случва!Райският газ не е приспивателно.Той е анестетик, при това опасен.В медицината отдавна не се използва в чист вид, сеха има ограничена употреба, като се смесва с кислород и други газове.Починали от препиване с алкохол има, но са рядкост.

12

Анонимен

преди 1 година

Ден преди да обявят акцията за райския газ всички големи барове и дискотеки са били предупредени. Тази акция е парлама. Всички налични количества са били скрити. Знаем как стават тези проверки. Някой предупреждава срещу заплащане. За това смея да твърдя, че за последно са минали да оберат рушветите за затваряне на очите.

11

Естествен подбор

преди 1 година

Дайте да забраним и лепилото, защото има хора, които се дрогират с лепило. Да наложим разрешително на книжарниците, продаващи лепило. Да им правим проверки.