129

Радж

преди 2 години

Абе, от кога комункстите трябва да се слушат? От Виденов или от тройната коалиция? Кога станаха добрите. Импексова и министъра на икономиката Гечев. Пак се добраха до властта, но добре че беше за малко.

128

Vol'Jin

преди 2 години

Имайки предвид, че страната ни е превърната в златна кокошка и дойна крава за кой му падне, ама по гражданско право само партия може да сезира който и да е ... Ама никоя партия не го прави .... Виж по военно право нещата са различни ....

127

Vol'Jin

преди 2 години

Не само, че НРБ беше омнислашнаха безпринципно, незаконно, престъпно, но и РБ е омнислашнаха и продължават да я омнислашват на макро и микро ниво. Аз пък обявявам война като субект на международно военно право и повторно се предавам като военнопленник на Международния военен трибунал!

126

Vol'Jin

преди 2 години

Но има много начини да се бръкне в кацата с меда, такива неолиберални - като например всичко държавно е враг, всичко държавно трябва да стане частно или поне общинско , че така по-лесно се краде. Като почнем от приватизацията на крупни държавни компании за безценица - Булгартабак, БТК, Балкан, Кремиковци, Варненска корабостроителница и една система на образование по време на геноцита, която измират хората, училища се затварят и се разпродават. Моята теория ли?

125

Vol'Jin

преди 2 години

Както се казва има много начини да се бръкне в кацата с меда: Странични начини .Ето например лицата Цветан Василев и Васил Божков - единият "фалира" КТБ или по-точно му казаха в какво да инвестира активите на КТБ тъй че едни хора да спечелят много пари ама вложителите да духааат супата. И разбира се лицето Васил Божков пред чиято финансова пирамида оная с криптовалутите е аматьор...

124

Анонимен

преди 2 години

Всички които са на руската хранилка, напуснаха залата.

123

Vol'Jin

преди 2 години

Би казал човек, че ако целта е Живковият режим на обединеният омнислаш ръководен от САЩ ще се спре през 1989, но не свалянето на социалистическия режим е само прелюдия към пладнешки обир, кръстоносен поход и легализирането на Третия райх. Нека погледнем господата Василев, Дянков, Велчев, които надминават Георгиу *** Пирински с много само 550 милиона от МОН - един милиард лева щедро разделени между няколко човека да бъдат покрити следите - един от тях е Ахмед Доган, Сергей Станишев

122

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 121 - Да знаем как БСП подобряват състоянието на народа - като превърнат 1 долар в 3000 лв

121

Vol'Jin

преди 2 години

Казах нещо финалният удар срещу НРБ е нанесен от Република Швейцария. Ударите по РБ са отделни, но не по-малко престъпни и зверски. Ето Георги Пирински продал целия житен резерв на РБ през 1996 и изкарал за гладната "Виденова" зима към 100 милиона долара!

120

Xaxa

преди 2 години

Copocиднaта грозoтия вече си прави предизборен пиар. Но докато крадеше през изминалите 6 месеца ПростоПедеругите и бяха много симпатични и с удоволствие гласуваше с тях за доставки на оръжие за фашистите, зелени сертификатчета, носене на пapцали на лицето, затваряне на цели браншове, увеличение на тока и горивата. Сега видиш ли горката била много загрижена за българите след като заедно с аверите си ни ограбиха, направо се просълзих. Крумови закони за този *** трябват.

119

Vol'Jin

преди 2 години

Въпроса как се отомнислашва омнислаш е същият като въпроса: Как 12 годишно дете оцелява от изстрел на Спрингфийлд карабина?

118

аххх

преди 2 години

Тоа киро изледе българо унищожител ,голям крадец .

117

Vol'Jin

преди 2 години

"Изкуството е акт на емпатия" Емпатия с това , което изобразяваш, твоето виждане и неговата реалност. Изкуството като имагинерен реализъм, изкуството като една реална фантазия"

116

Ха ха

преди 2 години

Нинова се прави на умряла лисица усети , че е довиждане от парламента и изведньж се загрижи за хората

115

Анонимен

преди 2 години

Нинова и БСП отново проявяват здрав разум и загриженост за народа. Те единствено знаят как да подобрят състоянието му

114

Vol'Jin

преди 2 години

Ти май не стопляш американоооо. Всеки човек пуснал "Писмо на свободата" става добрата машина дето не стреля, става един малък Архтипов и излиза от тая лудост , а вие излизате все по-откачени и побъркани копилетаааа!

113

Vol'Jin

преди 2 години

Защо Сакскобурга преследва артисти и ги убива. Това е семейна традиция. Защото артистите са природните емпати. Те разбират около себе си, не просто гледат с очите си. От всичко на света най-мразя да емпатизирам с интелект казал репликата "Каква глупава игра професоре - изглежда единственият печеливш ход е да не играеш"

112

Анонимен

преди 2 години

На държава като България изтребители не и трябват. Трябват и дронове. Дрона е по евтин .и върши много по добра работа.

111

Vol'Jin

преди 2 години

Сега спомняте ли си какво ви казах! Sephiroth is Cloud. Cloud is Sephiroth! И пак стигаме и до нещо друго - кво точно им е пречела НРБ да я сринат така? Ми с нищо ... Просто побърканото копилеее на Запад е видяло възможност за грабеж (който е факт). Аз пък виждам друго как Сепфирот откраднал Омнислаша на Клауд и го е омнислашнал. https://youtu.be/7wtfhZwyrcc

110

НИНОВА

преди 2 години

ЗАЩО ДА ИМ ПЪЛНИМ ГУШИТЕ НА ХАМЕРИКАНЦИТЕ? НЕ МОЖЕ ЛИ ДА СИ ГИ ПРАВИМ НИЕ И ДАЖЕ ДА ИЗНАСЯМЕ САМОЛЕТИ? КОЛКО СЪМ УМНА?