8

Бай Дрън

преди 1 година

А е тая не смята, че БСП сгрешила, но сумати социалисти всеки ден по медиите оплюват политиката на днешното ръководство на БСП.А Корни и сие като щрауси си завират главите в пясъка, все едно нищо не е станало.БВП отдавна не е лява партия и техните леви политики са политики на парче, точен аналог на Борисовите леви политики. Аз не съм социалист, но щом самите социалисти са гневни от действията на сегашното БСП, аз да не им се доверя ли?

7

и те така

преди 1 година

ами хората отсъждат бе другарко , за това губите всякакви избори . тоя път се вмъкнахте в НС през задната врата и през нея ше излезнете , а дали отново ше влезнете е под огромен въпрос :)

6

овчедушие

преди 1 година

До Анонимен 11 Комунизмът никога не си е тръгвал от България, та да се връща от някъде.

5

Анонимен

преди 1 година

Нито БСП, нито ПП, нито ИТН ще са в следващият парламент. За жалост това не е защото хората узряха, а защото на политическият хоризонт изгряват новите спасители.

4

Анонимен

преди 1 година

Няма да стигнат уличните стълбове за присъдите. Ще трябва да преградим Владайската бара, та да се вдогне нивото, да ви вържем двама по двама, гръб в гръб, за да пестим амуниции.

3

Анонимен

преди 1 година

Тия си върнаха тоталитаризма и Фатмашката военна диктатура. СССР на Балканите в 21-ви век. В тази държава няма ли съвременни хора? Всички ли живеете в СССР?

2

Анонимен

преди 1 година

Какви са тези тоталитарни партии с тоталитарниФатмаци и тоталитарни дела? Нали уж сте демокрация? СССР се разпадна преди 30 години. Вие имате ли акъл?

1

Анонимен

преди 1 година

Другарко БСП ДБ и ПП оттекоха в перловската река. Като дете в тази река ловех риба а сега плуват големи ла на.