143

Анонимен

преди 1 година

този какво ли ще прави ако не са схемите

142

Анонимен

преди 1 година

До анонимен 142 Не знаех, че по заповед от Христо, "Газпром" остави газохранилищата в Германия почти празни през лятото и есента на 2021 г., че пак той намали добива на електроенергия от възобновяеми източници в Северна Европа, че пак той заповяда на Путин да нападне Украйна и така още да се повишат цените на газа и петрола, както и на всички стоки, търгувани на световните борси, което е напълно нормално по време на война. Изобщо голяма работа е Христо. Той е всесилен.

141

Кико

преди 1 година

Всичко мога, всичко правя( да ми правят) ,само да съм в правителството!

140

Анонимен

преди 1 година

НАРОДЕН ДЕПУТАТ И ОБВИНЯЕМ- КАКВА КОЛАБОРАЦИЯ - МОДЕЛЪТ РАДЕВ И МАФИЯТА В ЕДИН И СЪЩИ СТРОЙ.

139

Анонимен

преди 1 година

НАРОДЕН ДЕПУТАТ С ПОДСЪДИМ..- МАФИЯ ИСКАМЕ ДА ВИ ВИДИМ ЧЕКМЕДЖЕТАТА В ШВЕЙЦАРСКИТЕ БАНКИ- МАФИЯТА С МИЛИАРДИ НАРОДЪТ СЪСИПАН, ДОКАРАН ДО ДЪНОТО

138

анонимен

преди 1 година

До Реалист 130 И какво искаш да кажеш, че Ристо няма никакво отношение към описаните от теб кризи, т.е. нито лук ял, нито лук мирисал. Всички вкупом в тази коалицийка са винови, че играха по svirkaта на Харвардските учили-недоучили.

137

Така се...

преди 1 година

...прави - СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА! Категорично подкрепям. Цялата градска десница на едно място, иначе нямате шанс.

136

анонимен

преди 1 година

Шок и ужас! До сега имахме коалиция орел,рак и щука плюс чалга елементи. Сега ще имаме коалиция *** и пульо, отгоре на всичко събирани от кол и въже.

135

Анонимен

преди 1 година

Христо Иванов иска депутат! Ама много! И иска да ви обясни уникалното си откритие колко най- много човека могат да държат една бухалка.

134

МАФИЯТА

преди 1 година

МРАВОЯД ВРЪЗКАТА С ЧЕКМЕДЖЕТАТА НА МАФИЯТА

133

МАФИЯ

преди 1 година

АЛО МАДЖО И ОНЯ С ЧЕРНАТА ДЖИПКА ПОДСЪДИМИЯ ДО НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ- ВРЪЗКАТА НА ПП С МАФИЯТА Е МРАВОЯДОВ- ЧЕРНАТА ДЖИПКА СЕ ПОЯВИ КОГАТО ТРЯБВАШЕ ДА ПЛАТИ НА ПРОТЕСТА В ПОДКРЕПА НА КИРЕ

132

хитър петър

преди 1 година

Христо и Атанас знаят че няма да влязат в следващия парламент, а много им се иска да са до кацата с мед. Затова искат да се коалират с ПП. Стари комунистически ченгета са, но ПП ще ги изпързаля.

131

карачанаков

преди 1 година

Много ми прилича на едно Африканско животинче дето скача по клоните на дърветата ала не се гмурка покрай разни вили и плажове но не нога да определя вида макак ли,шимпанзе ли,гибон,лемур ли или орангутан

130

До Христо Иванов

преди 1 година

Давай братльонак, давай по-широко да поемаш и да обединяваш освен ПП, БСП вземи сили и от умрелите партии на Комунисти и на тези хората на Волен Сидеров. Грандиозен успех те чака да се събереш с такива. АМА то ЯВНО ПОДОБНО с ПОДОБНО се ПРИВЛИЧА.

129

Браво щом е с ПП

преди 1 година

Ще го чака ПП тоест Пълен Провал. Кой нормален човек с хваща с вече провалени хора?

128

ТАТКО МАМА И АЗ.

преди 1 година

УРА, СЕМЕЙСТВОТО СЕ СЪБРА?

127

Анонимен

преди 1 година

от дб щяха да дават път на младите излъгаха собствените си избиратели как да гласуваш за такива хора

126

Реалист

преди 1 година

До ало! 128 Не знам дали е клоун, но е прав за това което ни чака. Ще има невиждани цени на газ, нефт, електричество и като цяло инфлация в целия свят. Когато това се стовари с пълна сила, българските многознайковци, които не се интересуват какво става по света, а мислят за киселото зеле и ракията с баджанака, ще се въртят като пумпали, но спасение няма да има.

125

Анонимен

преди 1 година

Тоя го е страх, че ако участва самостоятелно няма да влезе. Затова гледа да се присламчи към ПП.

124

ало!

преди 1 година

Има ли адекватен който да гласува за този клоун?