87

Анонимен

преди 1 година

Не бе искаме си Харвардския с финното крадене

86

Анонимен

преди 1 година

А онези тримата американски маши - Киро, Кокорчо и Лорер? Кога ще си отидат в Канада или САЩ?! Та дойде и бащата на Киро да помага на нескопосния си син! А Ниновица се продаде на Киро- Асен (К-А) заради сина си!

85

!

преди 1 година

Никога повече ГЕРБ!

84

Нещо не схващам

преди 1 година

Комунистите обсъждат чуждото его?!

83

Анонимен

преди 1 година

Не ме интересуват БСП!Интересува ме ИТН да не са в следващото НС!!!!!!Намразих ги повече от ГЕРБ!!!!!!!!!!!

82

Анонимен

преди 1 година

Нагли комунисти! Кой ви е искал от ГЕРБ да му подавате ръка?Много ви е яд,сън не спите,че няма власт за вас вече.Дано и никога да няма.Със малобройните си гласове,направихте всичко възможно,за да управлявате.Алчни комунисти.Вие какво направихте?КАТАСТРОФА!По добре ли беше при ГЕРБ,много по добре!Точка. Какво лаете само

81

Важно

преди 1 година

Рециклиране на акумулатори и батериие проблем, с който сега се сблъскват всички страни по света. Основната цел на рециклирането на батерии е да предотврати навлизането на опасни вещества в околната среда. Особено опасни са оловно-киселинните и никел-кадмиевите батерии. Не съхранявайте стари оловно-киселинни батерии в дома си, особено където играят деца. Дори само докосването на оловните стълбове може. И сега след като модераторе не чете, да го туря в на тедка му устичката

80

Направо

преди 1 година

Като две капки вода сте в това отношение !

79

Ангелов:

преди 1 година

Не бе аз нямам пари в момента и за едни цигари, взимам от майка ми кво съм и' оставил що нервите не са ми като едно време след 14 години война. И нямам пари и в същото време държавата ми дължи 100 бона. Това ми звучи като Алеко в един файлетон дето пише: Няма пари и за един ритъм , ама на Ферди любимката облечена с френска фуста най-нова мода! Звучи ми и като Смирненски и Вапцаров и най-вече ми звучи господин капитан майор като Ганьовцииии дето не признават на никой нищо!

78

Ангелов:

преди 1 година

Виж к'ва е логиката: Ама те няма да знаят къде най-боли , ако не подслушват, следят, докладват, доносничат, манипулират!

77

Ангелов:

преди 1 година

Хората в България имат една приказка: За стърчащия пирон! Че някой ако изпъква винаги се намира начин да бъде забит тоя пирон ... Може би трябва да питаме Сакскобурга защо това е така, защото през социализма не беше така - Живков пуска Марков лично, ама после Живков го убива! Или на улицата един възрастен познат си приказва: Винаги удрят там къде най боли! Затова Слави, Годжжи, Краси Радков, Тошко Йорданов, Иво Сиромахов - яжтееее хуууя брадвари !

76

Ангелов:

преди 1 година

Хората в България имат една приказка: За стърчащия пирон! Че някой ако изпъква винаги се намира начин да бъде забит тоя пирон ... Може би трябва да питаме Сакскобурга защо това е така, защото през социализма не беше така - Живков пуска Марков лично, ама после Живков го убива!

75

Ангелов:

преди 1 година

Не бе аз не искам заеми - е сега ми предлагат некви банки заеми - в тая ситуация с тияяяя номера на номера на работа аз знам две години напред че ще имам работа и съм си направил сметката след тия две години да не дължа на никой нищо. Не искам заеми - искам си мойте пари от обезщетенията дето ми се полагат поради нарушения на държавата или частни служители или служители на Община Враца! Не щото ако изляза с фактите излиза че с трите годишни поради известни часове ми дължите към 100 хиляди лева

74

anonimen

преди 1 година

Ми как така, ДПС е дете на БСП, толкова време дружки, все заедно управлявахте, пък сега "никога не бихте им подали ръка". Те са си тамам ваш кадър. Недейте така, помним всичко!

73

Ангелов:

преди 1 година

На всичкото отгоре аз съм потомствен в сферата и считам отношението ви за обида, подигравка и че не уцелихте човека. После минаваме към една грешна диагноза във Враца и в Пирогов където са направени изследвания на кръвта , но никой не погледнал под кожата и се пишат работи изсмукани от пръстите. После случаят Тошко Овчаров .. няма обезщетения ...значи аз мога да търпя щети и вреди като все едно съм безсмъртен и все аз съм виновен!

72

Ангелов:

преди 1 година

Значи това не е като да нападнеш някой посредствен даскал с тройка взимал си изпитите с преписване. Аз съм Гала Викториан на випуск 2006 - завършил с отличие, най-младият магистър, най-младият носител на Неофит Рилски (аз я не исках тая награда дадоха ми я заради специализацията ми в Югозападния за ляво/дясно полукълбо, творчески потенциал и т.н.);и един от малкото експерти в образователни и творчески процеси, републикански, европейски и световен рекордьор ... И ти Ганьооо си решил ...

71

Ангелов:

преди 1 година

Аз съм принципно човек дето си гледа работата и не обича публичност. И Красимир Вълчев беше така. За да стигна до тая публичност имам основателни причини - първо съм наклеветен, тормозен, обиждан, следен , подслушван и всичко това е незаконно и много хора бяха обезщетени - не и аз! Нека разгледаме този двоен стандарт на властта и защо после е анархичният ми шамар към нея. Нека разгледаме ситуацията от професионална, етична и юридическа гледна точка!

70

Ангелов:

преди 1 година

Ама какво значи няма да ги платя?Хванали ли са те по закон? Хванали са те! То сега нема да спазим закона - ми то така един път втори път и накрая закона и конституцията и още свет закони станали врати в полето. Там са ама къв смисъл да минаваш през вратата. И ще ми приказва за върховенство на закона. Тия 168 часа ще минавате само през вратата в полето!

69

Ангелов:

преди 1 година

Оставам с впечатлението господин капитан майор, че някой хора са превърнали моя живот в тяхна фикс идея както и имат втора такава да ме вкарат в гроба и въпреки многократните им провали и загуби от тяхна страна продължават да се опитват. Тъй като аз съм субект на международно военно право в момента имам предложение: Хайде куррррви да ми платите всичките обезщетения, които ми се полагат за извършените срещу мен нарушения и няма да ми видите очите и държавата на чия страна ще застане

68

Анонимен

преди 1 година

Не, вие не оставихте егото си. Трябваше да върнете мандата на момента, а не да си измисляте причини защо трябвало да продължи работа това правителство, също както Бойко се беше вкопчил във властта и си измисляше причини. Демокрацията си каза думата.