221

Анонимен

преди 1 година

Ясно е, че ГЕРБ-СДС е най-голямото зло и не трябва да допуснем пак даде върне на власт и да пълни чекмеджетата и да унищожава държавата.

220

до 243

преди 1 година

Що не ходиш да се възродиш като скочиш от някой мост бе мозъче промито!!!

219

Муахаха

преди 1 година

А като видяхме "новия" модел .... за пореден път се потвърди поговорката "Върни се зло, че без тебе още по-зло" ....

218

Анонимен

преди 1 година

Само възраждане ще Възроди държавата и народа.

217

чичо

преди 1 година

Нинова,по-добре стария модел отколкото по-по-старият,вашия.Стар ама модел,пък вие какво-нищо.И кого лъжеш,правеше ама за себе си.А на държавата,на всяка държава,и трябва истинска соц.партия,а не импексова.Та ти Нинова,разби не само държавата,както всички импексови партии преди теб,а и партията.А зад всички партии стоят обикновени хора,а ти нагло ги лъжеш.

216

Ще видим..

преди 1 година

Въпроси без отговор: Ако се върне Герб, по- евтина газ ли ще докарат, имат ли право да се намесват в политиката на Булгаргаз? По време на управлението на Герб имаше ли война, за да знаем точно как "дипломатично" щеше да реагира ББ? И само с цената на газа ли се изчерпват потребностите на бг електората? С Путин ли ще преговаряме? И каква ще е реакцията на Европа към България??

215

Анонимен

преди 1 година

Само Възраждане ще Възроди държавата и народа.

214

Анонимен

преди 1 година

До 228 КАКВИ ОПОРКИ СРЕЩУ КОКОРЧО КИРЧО!ДНЕС ИСКАТ СКОК НА ГАЗА С НАД 50%!ДРЪЖТЕ СЕ ЗА ПАРАПЕТА!СЪСИПАХТЕ ДЪРЖАВАТА! РАДЕВ НОСИ ОТГОВОРНОСТ!ЗЛОБЕЕШЕ СРЕЩУ ББ!ОТ ЗЛОБА И НЕКАДЪРНОСТ НАЗНАЧИ ТЕЗИ ШАРЛАТАНИ!

213

Анонимен

преди 1 година

До До 228.... Ти за толкова ли задръстени ни имаш бе. Ти ще ни обясняваш кое как и какво ли щото ние сме коне с капаци. Компроматите си ги изработиха Кирчо и Кокорчо. С такива лъжци държава не се прави. Я кажи къде са 4 пъти по евтина газ. Ти да виждаш такава. И днес булгаргаз иска 58 % вдигане на газта. Ама какво съм седнал да ти обяснявам. Ти си едно сеяндурче по което не заслужава и да се из хра ча. Колко ти платиха кирчо и кокорчо да ги защитаваш.

212

7373

преди 1 година

Много странно. По-долу някой написал, че сме чели опорките на опозиционните партии. За това не харесваме Кирчо. Уважаеми погледни фактите. Скандал до скандала, комисионни, лъжи. Какво са харесаш сладур? Конституционния съд отменя решения наложени от топ юристката на Републиката. Омазаха целите пък ти викаш не е това което ки мислите шоколад е. Не съм от ГЕРБ поради липса та по-добра алтернатива ще гласувам за тях. По малкото зло са.

211

Анонимен

преди 1 година

БКП че не стават е ясно, но са прави за Герп, Дпс, Итн и Възраждане. И петте партии трябва да изчезнат от политическата сцена. България ще живее и без тях.

210

Анонимен

преди 1 година

Корнелия Нинова ще върне копие на мандата. Оригиналът ще го скрие в сейфа за спомен. Това е последният мандат,който ще види. За това така с мъка, ред сополkи и сълзи го стиска.

209

Анонимен

преди 1 година

Корни ако иска да влезне в парламента да се обедини с Възраждане макар че феновете на Въраждане няма да са съгласни. От Възраждане всички треперят затова тупкаха топката толкова време като си мислеха че ще напазаруват 4 човека от ИТН обаче не им се отвори парашута и се получи свободно падане. Само Възраждане ще ги вкара там където им е мястото. Които и други да дойдат на власт цирка ще се повтори.

208

анонимен

преди 1 година

Такъв дълъг-7 месечен цирк рядко може да се наблюдава , но най-лошото е ,че цената беше твърде висока , за някои твърде непосилна и като си свият шапитото огън и жупел ще ни завещаят поне за 10-15 г. напред

207

Анонимен

преди 1 година

Като гледам коментарите, 90% сте безнадеждно облъчени от опорките, които ви спускат купените от по-горе изброените "опозиционни " партии български медии! Компроматите срещу ПП и КирилПетков, които техните депутати сте чули да тиражират по телевизите, за да го очернят максимално и дискредитират в очите на избирателите , вие ги предъвквате тук като мантра. Отвикнали сте даже да ползвате мисловните си процеси....ако въобще ги имате!

206

Корнелия

преди 1 година

Търсех мостове и се напъвах като магаре на мост да бъда на власт. Хаха. Нека благодарим на Ристю Иванов за записа. Да си жив и здрав Ице. Довечера ще си отворя една бира за твое здраве. Хахаха

205

Анонимен

преди 1 година

Душички български простотии..,какво чакате още защо губите време връщайте бориската

204

МОДЕЛА КИКИ?

преди 1 година

ВРЪЩАМЕ МОДЕЛА БОРИСОВ. 12 ГОДИНИ ТОЗИ МОДЕЛ НИ ДОВЕДЕ ДО БЛАГОПОЛУЧИЕ. БАВНО НО ВИДИМ НАПРЕДЪК. А НОВИЯ МОДЕЛ - КАКАТА, КИРО, ПИНОКИО И ЧАЛГАТА НИ СРИНА ЗА ЕДНА ГОДИНА НА ДЪНОТО И МАЛКО ОТДОЛУ.ПРЕДИ ГОДИНА ДЕ.ЛИТЕ ВСЕКИ ДЕН ПИЩЯХА КАК СМЕ БИЛИ ПОСЛЕДНИ В ЕС. Е СЕГА ВЕЧЕ СТАНАХМЕ ПЪРВИ И НИКОЙ НИЩО НЕ КАЗВА?

203

Da

преди 1 година

Търсиш постове, а не мостове, лъжливи ***.

202

Анонимен

преди 1 година

Споко умници. Корни се маха. Газа с 50 процента нагоре. Нали се сещате ще ви порят откъм багажника братя булгериънс