97

Отровна гад

преди 1 година

Отмяна, забрана и изгонване на разните му президенти, парламенти конституционни съдии и всички останали задкулистници! Назначаване на Кирчо за всичко едновременно, а Кокорчо за Негов пророк! Лената може да е света парапетница непорочна!

96

какво?

преди 1 година

Има 30% които вярват? Луда работа.

95

Анонимен

преди 1 година

Мислят си че Костя Копейкин ще им реши проблемите, както едно време си мислеха че бОЛЕН Сайдеров ще го направи.. Един дол дренки КОМУНИСТИ!

94

Така е ..

преди 1 година

Така е. Няма излизане от батака, в който ни вкара президента с най висок рейтинг.Овце.

93

Име

преди 1 година

До Анонимен 103, Сожих Ви минус защото не сте прав Коалиция която носи още по-малко отговорност, няма да доведе до нищо.

92

Да видим

преди 1 година

До АнонименКажи ми за кого да гласувам, за да няма сделка за самолети за 2 3 5 милиарда и други такива сделки...??!

91

Анонимен

преди 1 година

На мнозинството от българите, не им е ясно, че като ходиш на протести трябва да знаеш какво искаш, а не само какво не искаш. Време е да се научим как се правят коалиции, на дипломация, че иначе не ни чака нищо добро.

90

Чегъртането е бавно

преди 1 година

Така е трябва цяла нова поредица от други предсрочни избори. Процеса на изчегъртване изисква упоритост, многократно повторение от избори след избори.

89

Мафията си има държа

преди 1 година

За какви проблеми изобщо говорите като тово си е бащиния на мафията

88

Анонимен

преди 1 година

До Има бъдещеМного си заблуден ако вярваш на такива изпечени мошеници като Киро и Асен.наговориха едни сладки приказки и се хванахте на въдицата им.Вижте докъде докараха държавата ни!ЕС в чудо се вижда с нас.Бутат ни парите в ръцете , а ние не можем да ги вземем.Само ние .. от некадърщината на харвардските мишки.

87

Анонимен

преди 1 година

Изборите се правят само за да си мислят хората, че има демокрация. Реално ще стане каквото каже Чичо Сам.

86

Бай Ментор

преди 1 година

За сега статуквото на мафията на Борисов работи и въвлича всички партийни субекти в мрежите си!Изключение правят само БСП и ПП!Оказа се че и "Възраждане" и Слави сучат от спонсори на ГЕРБ и ДПС!Какво може да очакваме от тия мафиоти?Ами глад и мизерия и вероятно накрая една кървава революция!

85

Анонимен

преди 1 година

Не влезнат ли ВМРО или другите под чертата, конфигурацията ще е почти същата.

84

Има бъдеще

преди 1 година

Аз вярвам. С всеки избор отваме по-напред и сме по -свободни. ГЕРБ, ДПС и БСП трябва да бъдат затрити, изчегъртани, както е модерно. И всеки, който се коалира с тях, ще го чака същото.

83

Анонимен

преди 1 година

Нещо няма новини за покачването на имотите

82

Анонимен

преди 1 година

Абе всички който се искат евразия не разбраха ли че това е най неизгодното за България!А понеже сте малко на брой можете все още да заминете за вашата Русия и да ни освабадите от вашите дивотии!Никой не ви спира!Чемодан,вокзал,Москва!Ние разумните хора искаме независима България е да си живеем в Европа!!!

81

Анонимен

преди 1 година

Възраждане само липсва... но те няма да са преди гро б и най-много със златен пръст да подкрепят Боко. Гледали сме ги тия патриотични филми още при Воленчо.

80

Възраждане - Ловеч

преди 1 година

Възраждане е единствената партия от сегашния окаян парламент, която не е била никога в управлението. И в същото време изяжда повече клевети от БСП и ГЕРБ взети заедно. Някой явно сериозно се е притеснил от нещо, свързано с тях. Всеки си спекулира със *** си какво щяло да стане ако дойдат на власт. Ваш'те ги видяхме уважаеми ***, мерси, ако обичате взимайте си центовете, които ви ги дават от Козяк на коментар и разчистете пътя за нови хора с нови идеи и възможности.

79

Бай Тошо

преди 1 година

Изборите ще преподредят парламента. А истината за България е непартийноправителство подкрепено от ГЕРБ, ДПС, Възраждане, Възхода и ИТН. С строго подредена законодателна програма и управленски план.

78

Анонимен

преди 1 година

Основната грешка беше че през декември 2021 световните елити игнорираха искането на Русия за сигурност в Европа. Ако тогава бяха изтеглили НАТО от източна Европа и се бяха изнесли от Украйна, сега нямаше да има никаква криза, никакво обедняване. А в България нищо не зависи от тези, вие може да си сменяте колкото си искате БСП, ПП, ДБ ИТН, ГЕРБ и всякакви други, но от сега нататък положението на запад ще става все по тежко и населението ще обеднява стремително.