128

Анонимен

преди 1 година

И за какво се дават всичките тези жертви от млади хора и от двете страни!Явно некой е много комплексиран,а загиналите ще тежат на неговата съвест ако има такава.

127

Анонимен

преди 1 година

Писмо: 7 млн рубли е било обещетението за загинал руски войник преди инвазията в Украйна. С президентски указ са добавени още 5 млн. рубли и стават 12 млн.рубли. Пише го в предишна статия но с друг акцент. Както ви е удобно така извъртате статиите.

126

Анонимен

преди 1 година

Тази история вече я четох по рано. Писъл си я по друг повод. Сега какво искаш да кажеш не те разбирам. Ако мразиш офицерството то това се отнася и за българската и руската и украинската армия. Пиши в прав текст.

125

152

преди 1 година

Офицерите в това поделение имаха дипломи за инженери!!!Те имаха толкова понятие от инженерство,колкото ние войниците от японска литература!Имаше двама войници радиолюбители които наистина разбираха от техника.В сравнение с тях офицерите бяха неандерталци.А как се влачеха пияни жял ден в поделението-гледка неописуема!

124

152

преди 1 година

Случаят който описвам беше в поделение в Суходол.Наскоро разбрах,че при погребението на войника са излъгали родителите му че е влязъл в трафопост и затова е загинал!Ето това ме потресе.Замислете се,че президентът на страната ни е с такова образование-военно! Какво да очакваме от него,защо за бога хората гласуваха за такъв дето цял живот е изпълнявал чужди заповеди без да се замисля?Е,такъв ли трябва да е президентът на която и да е страна?

123

Анонимен

преди 1 година

Служех в казармата от 1981 до 1983 година.По време на службата в поделението ни загина войник заради некадърността на командира си.Старши лейтенантът бе заповядал да се издигнат антените на радиостанцията под електропровод с напрежение 110 кв.На офицера нищо не му правиха-не го съдиха дори!След този случай нито един войник не изпълняваше заповеди от офицери!Считахме ги за неграмотници и всеки разчиташе на наученото в техникума или гимназията дето бе завършил.И нямахме повече инциденти!

122

Ужас

преди 1 година

то пък щото Зеленски ще им каже ако го бяха питали. най-много да ги компенсира с някоя магистралка

121

Анонимен

преди 1 година

Отговор няма да получат за съжаление... за компенсации да не говорим. Така е при съветският режим.

120

Мм, да!

преди 1 година

"с което разполага Радио "Свободна Европа". Прочитам това и мисля, че по нататък е безмислено да се чете. На тозипарцал вяра не може да се има!

119

:)

преди 1 година

все едно да пишеш писмо..до управляващите ни, последните 30 години, къде изчезнаха младите от България...

118

Ghost

преди 1 година

'Братушките', просто трябва да разберат , че врагът е окопан дълбоко в собствената им кошара. И докато подкрепят фашиста Путин, още много човешки съдби ще бъдат затирени в нищото.

117

херПутин

преди 1 година

Живи са вашите близки само че са минали през крематориума.Спокойно не се безпокойте.

116

ШШШ

преди 1 година

До Атанас Велмазовнещо си се сбъркал казва се Другарю путин няма да си получиш копейките

115

вие за наденицата ли

преди 1 година

пише "Нюзуик" - и до там....

114

всички са мъртви

преди 1 година

..каквито трябва да са всички рaшляци.

113

деградация пълна

преди 1 година

До до 139 "Спасибо деду за победу" , вече стана "Спасибо сыну за машину". ***, получил обезщетение за гръмнатия си син, си купил "Лада" с тях?!?! Фука се с това пред камера на руска медия! Гаси падението.

112

феик

преди 1 година

колкото е културатана Б-я толкова е и пресата - детска градина

111

на путята

преди 1 година

му дреме на рутятя за "руските" майки. В Украйна праща ескимоси, полукитайци и башибозук. Иначе казано, денацифицира реСпубликите в собствената си "федерация". Всъщност изобщо не му дреме за цялото стадо крепостни, спиртосани и потънали в "айна и мизерия.

110

Атанас Велмазов

преди 1 година

ЧЕСТ, АДМИРАЦИИ, ВЕЛИЧИЕ ГОСПОДИН ПУТИН ! ПЪЛНА И БЕЗРЕЗЕРВНА ПОДКРЕПА ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ И ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД !

109

Атанас Велмазов

преди 1 година

ВЕЧНА СЛАВА НА БРАТСКА РУСИЯ И ГОСПОДИН ПУТИН !