48

Наблюдател

преди 1 година

Украйна догодина ще е мил спомен на ШАЩ.

47

Диди

преди 1 година

Не искам България да има нещо общо с държава като Русия.Агресивна,грабителска,нагла, отмъстителна,лъжлива,тези хора живеят в свой свят и винаги са прави ,което е абсолютна заблуда .Все Запада и е виновен ,а тя невинно създание.Такъв ,,освободител" огън да го гори!

46

Анонимен

преди 1 година

хаха,нали руснаците вече нямаха боеприпаси според британското разузнаване,щто така напредват от ден на ден?

45

Честито

преди 1 година

Освобождение на град Варна от РУСИЯ!

44

Опала

преди 1 година

До 42: т.е. геноцид и престъпления като си вземат града. Оправдавайки руската инвазия. Както се случи в териториите, от които руснаците се оттеглиха. Не е нужно да се определяш за етнически руснак за да си про-руски или това да ти е езика и културата. Всеки в Южна, Източна и Североизточна Украйна има руска и украинска кръв, я родители, я баби и дядовци. Това че в ценза ги броят само за един етнос (и в Украйна, ако имаш дядо украинец те броят украинец без много въпроси), е друг въпрос.

43

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 37 Не е окупирана цялата луганска област има още 3-4 населени места които са в ръцете на Украйна. Ако си по наблюдателен сигурно си забелязъл че руснаците рухнаха на фронта. Не могат да прилагат тактиката на изгорената земя, защото нямат снаряди. Руските складове с боеприпаси са унищожени и оръдията им замлъкнаха, заради това и спряха крясъците на руската пропаганда за поредното превзето село с избито население.

42

Супер

преди 1 година

Руски ракети са унищожили фашагите от отряд"Черна сотня"който са се криели в училище 23 в Краматорск-300 жива сила и -40 бойна техника.

41

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 41 "и 20 000 са в обработка." Като ги "обработят" достатъчно ще вземат и те. А ако не могат да намерят местни, ще си докарат от Русия. Както направиха с Крим. Така. Между другото, 80% от населението на Херсон е украинско, само 20% се определят като руснаци. С етнически прочиствания и фалишиви референдуми само ще дадат повод на украинците когато си върнат града да разкажат играта на руските предатели.

40

Анонимен

преди 1 година

До 34 В града Херсон 8000 са получили руски паспорти и 20 000 са в обработка. ЮКак си обясняваш това?

39

Анонимен

преди 1 година

Русия заради агресията си печели само омраза по целия свят. Явно че руското племе е излишно.

38

Анонимен

преди 1 година

До Б Нямаш представа какво значи цензура. Що не отидеш в Росия - ТАМ ще разбереш какво значи цензура. Притеснил се, че са му изтрили пост, в който използва нецензурни думи или опити за обиди. Ми, дръж се прилично и няма да те трият. Това му била "цензурата".

37

Б

преди 1 година

До 35 Не аз се боря за моето право да драскам каквото искам, защото постоянно ми трият и манипелират коментарите! голяма цензера пада!

36

Анонимен

преди 1 година

"Генщабът допълни, че през вчерашния ден украинските войници са отблъснали нападения по фронтовата линия в Донецка и Луганска област". ____________________ Не помнят какво са признали преди 20 дни и безсрамно лъжат, че през вчерашния ден украински войници са отблъснали нападения по фронтовата линия в Луганска област. Цялата Луганска област е освободена от бендеро-нацистите.

35

По същество

преди 1 година

Преди два дни. Тук вече за новини не се идва. Само за старини и бръщолевения на дърти русофоби.

34

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 33 Като не щеш, чемодан вокзал Маскве. Украйна се бие и за твоето право да драскаш каквото искаш, без да дойдат да те арестуват.

33

Анонимен

преди 1 година

До Б бегай в Русия, нали там всички тия неща дето ги искаш ги има. Странното е, че украинците, които руснаците даже ги подканват да вземат руски паспорти, нито бегат в Русия, нито им искат паспортите. Що така?

32

Анонимен

преди 1 година

До 25 Ти и Кирчо си давайте заплатити на Украйна, ние другите не щем!

31

анонимен

преди 1 година

постепенно измислената украйна ще изчезне и замята пак ще бъде КИЕВСКА РУСЬ!

30

Анонимен

преди 1 година

До аZ-ът Гледах как СССР се разпада, и ще гледам как Русия се разпада.

29

Б

преди 1 година

Не съм русофил, а нормален човек, който иска да има храна, топла вода, отопление и мир!Това искат и украинците, но вече, ако го кажат в затвора за предателство!