66

Анонимен

преди 1 година

70 е абсолютно прав. Аз лично винаги намирам съмнително, когато разни политици, професори и т.н. изведнъж се загрижват за моето здраве, при положение, че 20 години си затваряха очите и провалът на здравната система е по тяхна вина. И когато се намеси факта, че това, за което пропагандират носи един добри милиардчета тогава картинката ми става ясна. Нашето здраве е наша отговорност. Затова - никакъв страх и да се набляга на спорт и поддържане на имунната система и всичко ще е ОК.

65

анонимен

преди 1 година

Разбирам, че на чугунена глава акъл да наливаш, е все едно да чакаш Марс да падне на марсово поле или Венера на нечий венерин хълм. Когато четете материали за вашето здраве , най-важното е да търсиш материали от независими източници, не само от казионни, които те насочват само в една посока. Примерно прочетете-"История на съвременната медицина" и "Шейн Елисън" за лекарствата. Образовайте се и не се доверявайте сляпо на науката, защото каноните са само за религии похвати без право на ревизия.

64

Анонимен

преди 1 година

Не Ковид (настинката), а масовата психоза и страх, насаждана от медии и политици, както и неадекватно лечение и престъпна небрежност в болниците.

63

Анонимен

преди 1 година

Ковид промени нещата с това, че имаме допълнителна смъртност за 2 години 150 000 души повече от други години. Схващаш ли?!

62

Анонимен

преди 1 година

Ами ваксинирайте се между вълните, просто е ! Или да си мрем и се осакатяваме с постковид, без ваксини, чакайки вирусът да изчезне? Само че той няма да изчезне. Колкото са изчезнали вирусите на варицела, инфлуенца и др., толкова и тоя ще изчезне. Да не говорим, че е възможно да е биологично оръжие......Ей много философстващи разбиращи компетентни се оказаха тези наши антиваксъри, брей!

61

Анонимен

преди 1 година

До 63 - Никакво доказателство няма! Я се поразтърси в статистиките преди 10 години или преди 3 години, когато все още не бяха пре-класифицирали настинката в ужасяващо заболяване и ще разбереш, че България ВИНАГИ е била на първо място по смъртност в ЕС. Просто преди не ни съобщаваха колко души са умрели всеки ден. Вируса с нищо не е променил нещата. Хората си умират поради липса на превенция, кадърен персонал и адекватно лечение. А да си биеш незнаен, нестестван препарат още повече влошава нещата

60

анонимен

преди 1 година

Поинтересувайте се кой е първия закон в имунологията. Той гласи, че ваксини не се поставят по време на пандемия, а в нейния пик се набучиха най-много хора. Отделен е въпроса , че трябва да минат поне 8 години на изпитания на една ваксина.

59

До 62

преди 1 година

Ваксините не са панацея, всеки човек е с уникален организъм, но те предпазват от хоспитализиране и смърт. На страницата на британското правителство може да се види ,че таз вълна отшумява, но за разлика от нас тан ваксинираните с първа доза са 93,3 %.

58

Анонимен

преди 1 година

Ефектът от ваксините се вижда. Най-неваксинирани са българите и са с най-много болни и умрели. Кое не е ясно? Във ваксинираните държави хоспитализирани са само неваксинирани. От това по-голямо доказателство има ли?

57

Анонимен

преди 1 година

За две години измислиха двойни ваксини плюс 2 бустера и виждаме резултат никакъв - случаите си растат. Не знам кого смятат да излъжат с поредното - "ама вече третия бустер ще проработи"! Та да намалят малко резила сега пък измислиха, че вярно - ваксината не предпазвала от заболяване, но ако не били набодени хората щели да оглушеят, да ослепеят, да им падне оная работа и т.н. Смешници! Тази дебела лелка явно получава добри бонуси от СЗО да ръси пропаганда в полза на Биг Фарма.

56

До 59

преди 1 година

Престава и да заблуждава хората !!! " Оффф " е прав, няма такива публикации нито в " Natural " ,нито в " The Lancet " , нито в " Science " ,мито в което и да е реално научно издание . Тези цитати дето ги хвърлят са извадени от контекста, ама от къде толкова ум в чутурата ти да си направиш труда да прочетеш цялата публикация. Аман ,от не компетентни парвенюта .

55

ОЩЕ

преди 1 година

https://natureДОТКОМ/articles/s41467-022-31401-5 "Age and sex-specific risks of myocarditis and pericarditis following Covid-19 messenger RNA vaccines"-Възрастово и половоспецифични рискове от миокардит и перикардит след ваксини Covid-19 мРНК-Проучването установява повишен риск от миоперикардит след ваксинацията с мРНК, вече и при жените, но особено висок при мъжете 18-24 години, по-голям от риска от хоспитализация с ковид инфекция.

54

до ОФФФ57

преди 1 година

ЗНАЧИ НОБЕЛОВИТЕ ЛАУРЕАТИ, И СПИСАНИЕ НЕЙЧЪР СА ВЕЧЕ НЕОТГОВАРЯЩИ НА ТВОЯТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ. НО В НЕЯ Е ЛАТЕНТНАТА ОМРАЗА КЪМ НАС БЪЛГАРИТЕ. ЯВНО СИ НЕ САМО ОТ ВАКСИНИРАНОТО МАЛЦИНСТВО А И ОТ ДРУГИТЕ.

53

Анонимен

преди 1 година

До: номер 56 Никой не я обижда! Ти видя ли я как изглежда? Със сигурност има метаболитен синдром, който се изразява в наднормено тегло, което при възрастните хора води до диабет тип 2. Или както е известен, така наречения "старчески диабет".А като медицинско лице вместо да се погрижи за собственото си здраве участва в някаква неясна кампания рекламираща ваксини и маски.

52

Оффф

преди 1 година

За съжаление държава е окупирана от диващина и пристащина. Умните , можещи и мислещи българи я напуснаха и тази тенденция продължава. Чета ви постовете и цитатите уж от научни публикации които не отговарят на действителността . Е, бива ли да сте толкова елементарни ,А?!

51

Анонимен

преди 1 година

Спрете да обиждате жената! Низки същества, чуйте какво ви казва! Успокоява ни! Изключителен специалист и вирусолог.

50

53 СИ ФЕЙК

преди 1 година

Това е втора потвърждаваща предпечатна научна статия а единия от авторите е нобелов лауреат. Първата статия по съшия проблем е вече рецензирана и публикувана :"Creutzfeldt-Jakob Disease After the COVID-19 Vaccination" от Anıl Kuvandık, Ecenur Özcan, Simay Serin, Hülya Sungurtekin https://cms.galenosДОТКОМ.tr/Uploads/Article_50671/TYBD-0-0.pdf замени ДОТКОМ с правилното Фашиски цензури. Антинаучните *** си мислят, че вируса е още Уханския щам, а проблема е точно в него, а не в Омикррон.

49

Анонимен

преди 1 година

Ми като не си тръгва , вземете се спрете да кукуригате и ни оставете да си живуркаме с него, че ни писна да ви гледаме фалшивите загрижени личица .

48

Анонимен

преди 1 година

Деменциите са резултат от прекаран ковид. Не от ваксини. Пак изопачаване на реалните факти с фейк , че са уж от ваксините.

47

иРНК за деменция

преди 1 година

"връзка и с деменцията" - COVID-19, SARS and BatsCoronaviruses Genomes Peculiar Homologous RNA Sequences" от Jean Claude Perez, Luc Montagnier Болестта на Кройцфелд-Якоб, енцефалопатия, причинена от приони, се характеризира с тежко неврологично унищожение, което има изключително висока смъртност.Заболяването се развива с безпрецедентна скорост. Екипът от френски изследователи подчерта опасенията си от експерименталните ваксини иРНК...