102

За не пушачи е

преди 1 година

варелЪ.....лесно гърмят и после пак чужди екипи ще я вадят.

101

Анонимен

преди 1 година

До 105: 1. Япония, САЩ и Китай строят самолетоносачи, а Просия и да иска неможе да достроят и 1 бройка. Кузнецов се пали няколко пъти, загинаха десетки младежи, запали се даже по време на дострояването, ремонта му се бави десетки години, даже плаващия док на които трябваше да се ремонтира потъна, крана падна върху него, парните му котли гърмяха, пали се, безаналоговите му радари още не са произведени, по често е на буксир отколкото средностатистическия руснак е пиян. Толкова за успеха на Просия.

100

карачанаков

преди 1 година

При,,МАСКВА,,има място колкото и да е дълга дъното на морето е голямо.

99

Asd

преди 1 година

Ще гледаме Курск - част II

98

Анонимен

преди 1 година

Нашите ***, Евроатлантици и поклонниците на неолибералите пищят на умряло. Разберете го Русия ще става все по могъща а запада и сащ само ще гледат.

97

Сата НАТО

преди 1 година

Пардон, 40-годишно корито.

96

Сата НАТО

преди 1 година

Самолетоносача, който Просията продаде на Индия е едно старо 30-годишно корито, започнато още по времето на СССР и недовършено по липса на пари, след като СССР фалира. И беше откраднато от Украйна, където се строеше. Завлечено в Петербург и там го довършваха донякъде и го продадоха на Индия в недовършен вид.

95

Анонимен

преди 1 година

И тая ли подводица е на въглища като прословутия им самолетоносач Кузя къде опуши половината планета.

94

IQ 3.14

преди 1 година

половината корпуси от проекта са нарязани, другата половина - наследство от съюза. играта на котка и мишка продължава. междувременно мъск се чуди как да направи интернета безплатен. усещате ли разликата?

93

Doko doko

преди 1 година

Как пък веднъж не се похвалиха руснаците с изобретение полезно за света,а не само с военни "постижения". Явно фикс идея им е да накарат света да се страхува от тях.

92

Анонимен

преди 1 година

дрън-дрън

91

Анонимен

преди 1 година

При тази корупция в блатная нищо чудно скоро да потъне. Дано с нея потъне и цялата им страна.

90

Хахо

преди 1 година

До Анонимен 111Ти като пишеш вярваш ли си? За това всеки следващ анализ и доклад на Хамериканците е все по страшен от предния

89

Анонимен

преди 1 година

САЩ превъзхожда минимум 10 пъти Рашистан в кораби и подводници, а да не сравняваме оръжията, защото там разликата ще е още по-драстична...

88

Анонимен

преди 1 година

А руснаците ще могат ли да извадят тая безаналогова подводница от 100 метра дълбочина като потъне или ще стане като курск?

87

Адмирации

преди 1 година

Европа е Руска и ще се превърне в руски Республики! Татарстан и Германия, ще са просто Руска територия!

86

Анонимен

преди 1 година

"Държава която 40 години неможе да завърши 1 самолетоносач и в 21 век още разчита"_________Явно ти трябват още 40 години за да разбереш, че самолетоносачът е технология актуална за 60-те години на 20-ти век. Това нещо се вижда от спътник, а сега сме в 20-те години на 21-ви век. Колко нови самолетоносача са построили САЩ според теб?

85

Анонимен

преди 1 година

Нищо не разбрах пак. Уж руските оръжия са с лош дизайн а става ясно от новината че третополовите са се наакалли вече, още преди тоя Посейдон да е въведен на въоръжение. Преди това пишат че войната в Украйна не вървяла добре за руснаците, а руснаците почти всеки ден завземат нови територии. Списвачи, преводачи и редактори за чудо и приказ.

84

бай Ставри

преди 1 година

Когато москвича повлияе са световната индустрия, тогава и белгород ще възроди някаква игра

83

Vol'Jin

преди 1 година

А за ония ли въпрос питаш - глей сега аз знам едно нещо каквото заработи тук се появяват отнектде некви луди и веднага го счупват. И тия лудите са болни от болестта "Ще правя квото си искам!" И тая свободия за да се прекрати - има термин свобода, анархия, свободия аз съм с уклон към първото и второто , а третото е третото е болест ... И как съм преследвал някъв десет години като животно(защо като) да го излекувам от тая болест ... Та то лечението е нещо тежко по главата...