19

Анонимен

преди 1 година

Строим зеления комунизъм с пълна пара, аман от евро бюрократи да закриват Брюксел

18

Анонимен

преди 1 година

Всички минаваме на ЕКО гориво. Ще чадим като парни локомотиви. Сеяндурите и евро гейците ни върнаха в 30-те и 40-те години на 20-ти век. По времето на бай Тошо народа се отопляваше на ток и парно. Даже в селата не използваха дърва и въглища грееха се с ел. радиатори. Но по онова време тока беше 1,5 ст.за киловат. Парното което беше с истнска пара а не с хладна водичка беше 12 лв на месец. Ни на някои не им харесваше това искаха банани. Сега имат банани и спокойно може да си ги т.... т изотзаде

17

..!!

преди 1 година

Върнете всичко старо и нещата ще си дойдат на мястото!

16

Анонимен

преди 1 година

Сега ако имаше журналисти на място, щяха да издирят шведския гном да даде акъл как без горене на въглища ще има ток хахахх. Да видим кукловодите й какви оправдания са измислили.

15

Анонимен

преди 1 година

хаха,скоро целия ес на колене пред путин

14

Миньор не е актуално

преди 1 година

До Гредоред - нашите да. За щастие Българските рудници все още не са напълно затворени. Тук пишат за Гърция говорят. ЕС внаса много въглища точно от Украйна. Вклчително България внася въглища от Украйна, а Украйна ги копае(ШЕ) точно от Донбас. Забелязвам че сега в цяка европа навсякъде палят котлите на въглищните централи, а дефакто въгледобива и мините в повечето държави са спрели от години и не реаботят.

13

Грета

преди 1 година

Как смеете!

12

какво се чудим

преди 1 година

още преди 80 гдини заради недостигът гермнцте измислиха градски газ кото се получава чрз суха дестилаци на нискокалорични въглища и дървески отпадъци.Какво пречи да се направи и тук

11

Контейнера

преди 1 година

До На инат Ти пък грейки, запада няма къде отпадъците да си изхвърля та ни натискат да нямаме алтернатива освен да им горим и отърваваме от отпадъка който изхвърлят ...;-) Нали сме станали контейнера на ЕС....

10

Анонимен

преди 1 година

Тези въглища да не са донбаски. Можем да се издушим с пушек, но да накривим шапката на Путин....няма толкова импотентни политици като европейските.А зелената сделка отече в канализацията!

9

Гредоред

преди 1 година

До АнонименГлупости! Лигнитните въглища си ги копаме на место. Тецовете НЕ работят с вносни въглища, защото котлите са пригодени за нискокалорични въглища

8

Анонимен

преди 1 година

Проблем е че и въглищата в голяма част идват от Украйна. И познайте от коя точно Украйна?

7

кара колю

преди 1 година

До Този КойтоА ти си мислиш, че правят нещо различно ли? Всички реактори на ТМИ 3 бачкат на пълни обороти и продават ток на пазарни цени на енергийната борса. Сега ще избият головата разлика и ще подготвят дружеството за ново ограбване (за справка загуба им до 2021 беше към.... 780 МИЛИОНА)

6

Огретен

преди 1 година

Кажете сбогом на зелената утопия! Отлага се за след капитулацията на Русия!

5

На инат

преди 1 година

Ние пък на инат обратното, ще затваряме и брикел та ни въглища ни газ ..... Оборот на шивалните за дебели дрехи и юргани ще правим. Кой ли пак е вкарал 1000 контейнера китайски грейки и олекотени термо завивки, и се опитва да ги пробутва се питам...... и отговор има ли смисъл да чакам.. ?

4

Анонимен

преди 1 година

Не я поема правителството на Гърция поемате го вие. Гърция по европроекти получава пет пъти повече пари от България на глава от населението освен това Брюксел печата и дава безлихвени заеми за да не си връщат гърците заемите. Като отидете на пазара вижте от къде е стоката ??? Гръцки домати , италиански лук ?????????? Най задлъжнелите в ЕС държава плащат най големите субсидии за да нанасят щети с нашите пари . Ние ги ,,спасяваме,, а те с нашите пари ни удрят.

3

Бай Хай

преди 1 година

До Анонимен 1Продължава безмислената търговия с въглеродни квоти, които и без това оскъпяват скъпия ток.

2

Този Който

преди 1 година

Нашите какво чакат? Газ на лигнита и Мариците до ламарината. Може и да спечелим от тая работа. Имаме си всичко необходимо. Вече стана ясно, че всички показват среден пръст на зелената сделка. А еврозелките ако щат да не се къпят, да стоят на студено, да пътуват с велосипеди, да перат на реката...нас техните меколеви *** драми не ни интересуват.

1

Анонимен

преди 1 година

Какво стана със зелената далавера или всеки ще се спасява както може самосиндикално.