57

Анонимен

преди 1 година

Не се парализирайте сами. Позволете им те да ви парализират чрез препаратизиране. Не се страхувайте да предадете личното си здраве да спасите пра баба им и хипотетичното обществено здраве. Продажнициии! Ще горите в пъкъла пъклени чеда.

56

Анонимен

преди 1 година

Де тоз късмет по слабо да чувам,че ми надуват главата вече месеци с всякакви простотии. Хич не ни плашете с това само да си изхакаме тоя буламач.А какво ще ми каже докторчето за познат, който почина от инфаркт на 30 ,2 дни след ваксина и майка на друг познат, която в момента бере душа с 2ра бустерна доза болна от ковид в болница

55

Анонимен

преди 1 година

Разпространяването на фалшива информация, всяването на паника, умишлено подтикване към доброволни експерименти със здравето на хората са престъпления. Много работа ще имаме.

54

123

преди 1 година

Но ако си ваксиниран - не го губиш!

53

HELL

преди 1 година

Доктора описва СИПТОМ от жълтите павета с 240 глухи пациента

52

майкоуууу

преди 1 година

До Анонимен: Аз не познавам нито един ваксиниран, починал или пострадал по някакъв начин от ваксините.----Нормално. Ако чакаш някой от официозите да ти обяви, че има починали от ваксини, ще има да почакаме.

51

прос селянин

преди 1 година

Значи така. Тоя *** ме плаши, че ще си изгубя слуха и по този начин популяризират ползите от ваксинацията срещуCOVID-19. Тия чиновници са много зле, как пък за две години и половина не им роди главата нещо по-надъхващо. Ай, ай, ай.

50

L@eno

преди 1 година

Лъжа след лъжа,глупост след глупост!!!!!!!!

49

Анонимен

преди 1 година

Внезапно губят слуха си пациенти, които са лекувани неправилно с неподходящи лекарства. Познавам двама глухи, пострадали по тоя начин. Единият е баща ми преди 10 години. И естествено няма наказани медици.

48

До 50

преди 1 година

Лъжеш. Никой не е умрял от фалшив вирус. Изолираха ли го? Познатите ти са починали от друго.

47

Анонимен

преди 1 година

Аз не познавам нито един ваксиниран, починал или пострадал по някакъв начин от ваксините. Затова пък загубих приятели и близки роднини от ковид, преди да дойдат ваксините. Всички плашила, които антиваксърите вадят, са всъщност последствия от преболедуване. Но толкова им е акъла, какво да се прави!

46

До 41

преди 1 година

След смъртта на един куп ваксинирани, много ясно, че се страхувам. Нищо не си ми платил, защото съм здрав като бик. Обаче ти на мен ми дължи пари за четирите ти бустера и осемнайсетте ти теста.

45

Анонимен

преди 1 година

Тая тиква е някакъв нов мамул.

44

До 41

преди 1 година

Антиваксърите плащаме ваксините и тестовете на зомбитата. Кажете НЕ и всеки да си плаща!

43

Анонимен

преди 1 година

До 41 Анонимен Страхуващите да се ваксинират, уповаващи се на "естествен" имунитет, оглушават, развиват деменция, диабет, инсулти, постковид и други екстри. И после ние, нормалните, ваксинираните, им плащаме телк-овете, носим ги на гърба си. И дори едно благодаря няма! . . . . . Желая ти сърдечно едно от страничните действия и никой да не ти помага т.е. да те носи нагърба си! Ако не си разбрал това е застраховка! Колектива те защитава, но без социален базис, основни разбирания на свободния паза

42

Анонимен

преди 1 година

Обикновен лъжец и шмекер. За парич

41

европитек

преди 1 година

Като ви се казваше от начало, че ваксините са лъжа и ще се бодете през няколко месеца не вярвахте и ни наричахтебантиваксъри, конспиратори, русофили Обаче каква излезна работата ? Сега ви гитвят за поредния бустер, а есента за нова вакса. Има изход обаче - кажете не на ковида и западната пропаганда !

40

Анонимен

преди 1 година

И как разбра! Засега има един начин на доказателство - аутопсия! Всичко друго можете да си мислите свободно!

39

Анонимен

преди 1 година

Пациентите с шизофрения около Борисов и Пеевски ще изгубят свобода, пари, имоти и т.н

38

Анонимен

преди 1 година

Страхуващите да се ваксинират, уповаващи се на "естествен" имунитет, оглушават, развиват деменция, диабет, инсулти, постковид и други екстри. И после ние, нормалните, ваксинираните, им плащаме телк-овете, носим ги на гърба си. И дори едно благодаря няма!