70

ВЯРА

преди 1 година

УБИЙСТВОТО НА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ЩЕ ДОБЕСЕ МИР,ПОКОЙ,ЛЮБОВ,ВЯРА И БЛАЖЕНСТВО НА ЗЕМЯТА

69

Анонимен

преди 1 година

А не бе .... Аз си мислих, че кирчо и кокрчо ще платят. Но те само прибират

68

Анонимен

преди 1 година

. От 25 години живея в село. От Софиянец станах селянче. Преди 25 години купих къща животни започнах да обработвам градина От магазин нищо не купувам. Напълно съм независим. За мен инфлация и кризи няма. Кризите са за тези които чакат на мутрите да ги греят и хранят. Аз не чакам на никой бачкам за себе си. Произвеждам еко храна. Такава каквато са яли нашите баби и дядовци. Вкусна и чиста без химия.Отивам да напоя кравите телето и прасето да ги разхладя.

67

Анонимен

преди 1 година

Докато Путин продължава да бомби Украйна инфлацията няма спиране!

66

arsenalfc

преди 1 година

В Белгия съм, ориза е - 0.99 сента, захар 0,57, олио 1.79, 200гр кашлавал 1.19. Заплати за нашите българи 2000 ойро, за техните граждани 3-4к. В какво охоление живеят хората!

65

Анонимен

преди 1 година

спомням си =думите на баба ванга русия ще измете пътя пред него роди се русначе коите ще спечели всичко в света бг трябва де е с русия иначе бг е обречена на глад и болести уви бг винаги са предали русия

64

програмист

преди 1 година

заплатата ми е висока. Имам един наследствен апартамент и два съм си купил - т.е. давам два под наем. Тия дето не са програмисти да му мислят.

63

Анонимен

преди 1 година

Всички ще сте милионери! С комунизъма напред към Азия и Африка! Безкласово съветско общество! Един хляб шестцифрено число!

62

Анонимен

преди 1 година

Ние отдавна можехме да се еманципираме от Русия, обаче руската пета колона и НПО ***, провалят всеки опит това да се случи. Защо България не разработва собствените си находища на природен газ?

61

до к.93

преди 1 година

За Гюро Михайлов ли става въпрос?

60

Анонимен

преди 1 година

като чета коментарите ви радвам се много че напуснах предателска българия живея в москва и сме със светлини год.напред от българия заради глупостите на правителството които ги извърши ще страда народа за всичко страда народа и какво му направихте на кирмл петков тои си подаде оставката и е свободен кои ще плаща -народа отговорноста лежи на народа

59

Анонимен

преди 1 година

.... за момент си бях помислил , че инфлацията ще я понесат само Бойко , Пеевски и Доган... ама май ще са всички останали а ?

58

Анонимен

преди 1 година

НАТО е инструмент на САЩ. Неговите бойци ще загинат като онзи войник останал по време на пожар на пост при полковото знаме. Целта на САЩ е световна война, но далече от Вашингтон. Бъркат - Китай, Далекоизточна Русия и Северна Корея ще имат грижата от тая държава каквото остане, да го довършат радиационните лъчения с десеторно по-висока доза. Американците избраха този 79-годишен склери и ще споделят неговата участ. ЕС ще бъде жертва на първите ракети с ядрен заряд.Урсула не разсъждава, а изпълнява

57

Анонимен

преди 1 година

Купувайте климатици, ако нямате пари - одеала. Българина както винаги ще трябва да се оправя сам!

56

анонимен до 84 Анони

преди 1 година

Искам ГЕРБ и ДПС да си "правят далаверите и да ме крадат" според някои и аз и всички, които познавам да си повишават жизнения стандарт. Разбира се , ако сте мазохисти спокойно си гласувайте за сегашните неадекватни.

55

Анонимен

преди 1 година

Добра причина за излизане на протест - богатите откраднаха парите и сега трябва да плащат бедните...протееест. Високи горива - протест!, Спекула с цени на храни - протест!, Крадливи политици неспособни да направят правителство от алчност - Протееест. А вместо тва - "Седи дома чети Шок"

54

Анонимен

преди 1 година

цената ще я платят гражданите - А кой да я плати господа и дами??? Освен обикновенните хора други да плащат нема .... Така е работил капитализма, така работи и така ще работи.... Какви са мерките при капитала - вдигат се цените веднага се говори за инфлация тоест банките да дигнат лихвения процент и започва одиране на кожи ... Сега на богатите им се тая какъв е лихвения процент дали 5 или 10 те лихвен процент не плащат .... Да го ду... х .. ат бедните. А забравих това е демократично д..ух...ане

53

Анонимен

преди 1 година

до # 79: Какво ръководство на ЕК! Оная германка, която си е правила кефа с 7 деца и на стари години са я поставили да се грижи за икономиката и политиката на ЕС, от които нищо не разбира! Та тя е гинеколожка, а не икономист или политик от кариерата и е на този пост от 1 г.! Борел е бивш инженер, но по тази специалност не е работил, и той е чиновник като Урсула. Тимерманс - опитен еврочиновник, но под ръководството на Урсула стана агресивен като нея - обяви Русия извън закона и обрича ЕС на студ

52

NE DOVOLEN GRAJDANIN

преди 1 година

До Светозар - No chte ima bednotiya.

51

NE DOVOLEN GRAJDANIN

преди 1 година

Tozi ekspert si protivorechi... i zachto tryabva da se emancipirame ot Ruski gaz ? Zaradi Ukraina ? Ukraina dori ne e v EU i kakvi angajimenti ima BG kam Ukraina za da bade solidarna. Prosto Russia rechi sama da si obarne dostavkite, zachtoto i pisna ot evropeiskite igrichki, nai-veche zaradi Nord Stream 2. Tyahno pravo e da im pisne ot lakeite na US. A tova che Evropa jiveeche blagodarenie na evtiniya ruski gaz e yasno. Mnogo NE DALNOVIDNA politika ot strana na EU.