27

От Вселената

преди 1 година

По времето на СССРето, Автобус, пътуващ в Бургас, посока "Ковидов Рудник" възрастна баба внезапно започва да рецитира Омировата "Илиада": "О, музо, възпей оня гибелен гняв на Атила Пелеев срещу каменния гроб на Кивота...." и тъй нататък. Не млъква десетина минути. Спира да рецитира чак на третата спирка в Ковид комплекса и всички пътници избухват в аплодисменти. Тогава бабата се усмихва и смутено казва: - Ей на, това го помня, ама защо съм в тоз рейс и къде отивам - убийте ***, не знам!

26

Анонимен

преди 1 година

Не сме съгласни!

25

От Вселената

преди 1 година

До, до, до лявото Ковидово Дудо, го намери баба Пена под едно дърво. Тя го носи при златаря, той го злати, то в Кивота се клати. Дя, дя, дя дясното крещи: Бабо Пено, клати, клати, че дясното сади домати, работи, кози и овце гледа - златаря го прати с комуната да клати и сади домати, да оре и злато да събира! Та на Москва Палатите да позлати и овцете да осмири на тати дето баба Пена с Ковида ги клати и в каменния гроб - Кивота да ги прати!

24

Плъх

преди 1 година

Маймунката , спрете да плашите гаргите ! КУвид , сега маймунски шарки , утре вълчи крак или меча ***! Никой не вярва и никой не ги страх . Оставете ни да живеем и без това трудния си живот , сатанисти! Да горите в ада за престъпления от общ характер и пропаганда на липсващи проблеми!

23

Обективен

преди 1 година

Няма по-голяма епидемия от вас, мръсни и долни сатанисти!

22

Цирк Балкански

преди 1 година

Путин, вади Сатана 1 и Сатана 2 и ги ваксинирай срещу всички пЛандемии в бъдеще тия по- на запад от нас, българите! Аре, че ми писна от циркове.

21

Анонимен

преди 1 година

Каква едра шарка бе психоболни??? Според вас има вариант на едра шарка в момента, от който няма още умрели??? Това е чиста варицела, само че МНОГО СТРАШНА, ОТ ТЕЛЕВИЗОРА КАЗАХА

20

До 33 яко ще се мре

преди 1 година

Е, бива ли да си толкова елементарен, А?! Героите на маймунската шарка и едрата шарка са сходни. Още от 2013 години и за двете се прилага ваксината Imvanex на датската компания Bavaria Nordic . Аман от некомпетентни парвенюта!!!

19

Маймунската шарка

преди 1 година

Е предотвратима ,защото в България хората са имунизирани от поколения с ваксина за дребна шарка която се прилага за маймунската шарка . Естествено ,има изключения в отделни общности ,религиозни групи и секти.

18

Мутафчийски

преди 1 година

Носете си маските превантивно и срещу маймунска шарка! Те повишават имунитета и освен това ви правят различни от маймуните в зоопарка! Муахахаха!

17

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

"Изправени сме пред епидемия, която се разпространява бързо ......."Няколко реда по-надолу :"Не се предвижда масово ваксиниране, тъй като вирусът не се предава лесно и рискът е нисък."Наи4стина ли СЗО е компетентна по медицински въпроси ?

16

Анонимен

преди 1 година

Ба тия се оляха - значи през 6 месеца ваксина срещу корона, сега и срещу маймунска шарка и ко ли не още.Ми то това живот ли е - всяка седмица ваксина.На който колкото му е писано.Яжте, пийте и се веселете - така знам аз

15

Шарка=Чума

преди 1 година

Юстиниановата чума тоя път ще почне от Кипър, дето 85% са вече набоцканите носители инкубатори.

14

ЦИРК МАМУНСКА ШАРКА

преди 1 година

Гейската мамунска пъпка се "появи" баш преди месеца на хомогордостта, цял месец Тедрусчо чака хууубууу да се разпространи и чак тогава се разпищя. Който от ваксиизмамените си спомня за ковидчето, за "не спирайте полети" и "не затваряйте граници", може би най-после ще загрее какво става. Но надеждата е слаба. Идат новите боцки

13

Анонимен

преди 1 година

"В Кипър случай на инфекцията не е регистриран, но утре доставят първите 1400 ваксини срещу маймунска шарка"??? Абе кво става в тоя Кипър? Там беше и яко боцане с ковиваксините? Някой от управлянашата шайка да не е вносител?

12

До 17

преди 1 година

Имаш предвид чернилкии и маан *** нали? Да, подкрепям забраната.

11

Анонимен

преди 1 година

По-важното в случая е, че за епидемия се заговори през май. Обаче през целия юни не се взеха мерки, защото е месец на гей парадите по света. Болестта се разпространи и стана пандемия. Сега СЗО била предупреждавала, съветвала и вземала мерки.

10

Анонимен

преди 1 година

Тоя гледа все едно е готов да продава още вацини

9

Км

преди 1 година

Значи знаят точно колко гейове има в Кипър.

8

Ванко

преди 1 година

След маймунската шарка очаквайте крокодилска ангина и тапирска заушка. Педрос Гейсус забърква нови зарази и щамове в гаража си всяка седмица и се е заразил с всички тези болести но засега не е умрял. Значи новата пандемия пак ще е от фалшивите.