65

Анонимен

преди 1 година

Я бай Шиле Казанджиев пак го извадиха от нафталина да плаши.

64

Анонимен

преди 1 година

Всички ваксани са с повишен риск

63

Анонимен

преди 1 година

Бай Шиле, това ти ли си бе?

62

СУС! ПРРРР! ГЯ-ГЯЯЯ!

преди 1 година

На тая снимка, само една гега му липсва на Кантарджиев и ще стане 1 към 1 с овчаря на село. Дето пасе кравите и вика СУСС!! ПРРРРР!! ГЯ-ГЯЯЯЯ! Хрррр... пууууу!!!

61

бах та в пръча

преди 1 година

Кантаре, сега не е април 2020-та, бери акъл, да не береш душа.......

60

От Вселената

преди 1 година

Комунистите родината изграждат, Ковидистите след тях вървят, Пионери, Пенсионери, труден път ви чака Ковидов път. Комсомолците професори станаха, научиха се да боцкат по селата. Сега с Ковида си развяват знаменцата, де Овчица, де Козица, инжектирай. Кожа давай, Кожух да праим, че Зима идва, Ко да праим? На Опашки се редиме и Родината градиме с Ковид Инжекции ще я строим. Ще вървим напред докато от з.а.д.н.а п.р.а.ш.к.а, не се появи о.п.а.ш.к.а и рекне: "Меее, Бееее! Заблеяло ми агънце"

59

Анонимен

преди 1 година

Като по сигнал запяха великите учени. Явно трябва да държим стадото в кошарата. Тормоз и страх до край.Тези дни са навсякъде и по телевизии и по вестници. Много се отпуснаха хората трябва да ги затворим отново. Нямате ли страх и съвест. Явно нямат. Не се страхуват от нищо, важното е парите и пак парите.

58

Анонимен

преди 1 година

Май онези 80% са повече, примерно 90%.

57

От Вселената

преди 1 година

Комунистите родината изграждат, Ковидистите след тях вървят, Пионери, Пенсионери, труден път ви чака Ковидов път. Комсомолците професори станаха, научиха се да боцкат по селата. Сега с Ковида си развяват знаменцата, де овчица, де козица, инжектирай, мляко давай сиренце да правим и кашкавала да оправим. На Опашки се редиме и Родината градиме с Ковид Инжекции ще я строим. Ще вървим напред докато от з.а.д.н.а п.р.а.ш.к.а, не се появи о.п.а.ш.к.а и рекне: "Меее, Бееее! Заблеяло ми агънце"

56

Анонимен

преди 1 година

Погледнете му физиономията това да ви прилича на учен тоя е само за шофер на автобуса Монтана Георги Дамяново

55

стисльото

преди 1 година

Аз не проветрявам, понеже като пръцна, искам да си остане при мен максимално дълго...........

54

тъй де

преди 1 година

Проф. Кантарджиев за COVID: Да проветряваме и да не се събираме на по две-три места поне.

53

Театър Сълза и Смях

преди 1 година

Ако имате мустак като Тошо Мустака, значи сте с най-новия и модерен К 19.........понеже бие все в мустака.

52

Лика прилика

преди 1 година

Този господин прилича на Лукашенко. Наздраве!

51

Анонимен

преди 1 година

До До 57 Просто слагай маската и отивай за бустер. На някои хора нищо не може да помогне. Само от любопитство - за поредният пакет публично разкрити документи на Файзер и за съдържанието им чул ли си нещо? Или ще искаш линк?

50

До 57

преди 1 година

Не състоятелно оправдание . Е ,бива ли да си толкова елементарен, А?!

49

Vako

преди 1 година

Проветри си мозъка младеж .

48

Анонимен

преди 1 година

До До 54 Няма да ровя за линк, за да го публикувам на сайт, където трият линковете. Ако се интересуваш от реалната наука за псевдоваксините, трябваше да си го видял сам, ако се интересуваш от измислени и нагласени данни за тотално невярна "ефективност" - чети си официалните рекламни публикации и не се занимавай повече. "прогнозират защита между 90% и 96%" нали вече получихме веднъж 94% "ЗАЩИТА"?? И още не си загрял, а? Няма надежда за някои.

47

До 54

преди 1 година

Поста на 53 е реален ,всеки може да го види на страницата на медицинския факултет на университета Йеил, а ти можеш ли да дадеш линк от научна или изследователска публикация ,А?!

46

ПроСоТо

преди 1 година

До Пламен Петков..уважаеми "д-р" Петков:..-Аз СЪЩО преболедувах ковида,при това два пъти в разстояние на шест месеца..И в двата пъти целия зор беше за два дни..Верно с температура 38.5,треска там и другото,но..оживях бе!.."Куриоз",а?..Защото НЕ бях "ваксиниран" и никога няма да го направя!..Така че без обобщения,моля!..Некой, като се подхлъзне и падне, става и все едно не се е случило,друг пък си троши кости и тръгва с патерици..Та ВАРИАНТИ -ВСЯКАКВИ!