26

Анонимен

преди 1 година

Навремето психично болните имаха жълти книжки. Сега са НЕносещите маски. Лесно се разпознават.

25

Анонимен

преди 1 година

Само хората с определени психични заболявания изпитват страх / раздразнение да носят маски. По това ще ги познаете!

24

Пакт

преди 1 година

До Факт Мога да ти монтирам една постоянна маска, искаш ли?

23

Анонимен

преди 1 година

Със сатанинско задоволство изплуваха отново научните работници, които в болница не са влизали, но нали са се обрекли на тази манипулация трябва отново да съсипем и лятото на хората. Страх и тормоз трета година игра с търпението на цялото човечество.Маските не помагат те са вредни. Четете ако можете там където трябва и ще видите ползата от тези глупости.Това се прави с цел да се унижат хората и да се страхуват един от други. Излиза че сме много манипулируеми жалко.

22

Факт

преди 1 година

През 2020 година се появи нова група от хора, които нормалните хора нарекоха "ковидиди o ти". Лесно се разпознават по това, че не носят маска, където трябва и разнасят заразата. Освен това се държат изключително агресивно с нормалните хора. За съжаление безсмислената цензура забрани използването на правилното понятие и нормалните хора често използват *** вместо забраненото понятие

21

Диктатор Мутафчийски

преди 1 година

Щом съм ви обещал, длъжни сте да умpетe!

20

Чичковото

преди 1 година

Дъртата вещица иска придържане към критерият тестове, защото това най-лесно се манипулира и манипулацията най-трудно се установява. Мерките като самоцел няма да минат. Този път съпротивата ще е жестока- и от ваксинирани и от антиваксъри, въпреки усилията на форумните троловете да запалят искрата на "обществената отговорност". Абсурдът е вече нетърпим. Мен ако питате, хич няма да гледам статистика, докато положителните не чукнат 100 от 100. Тогава истината ще лъсне наяве и за най-гламавите.

19

Чичо

преди 1 година

Маските наистина ще е правилно да бъдат върнати навсякъде, където има струпване на повече хора кне само в градския транспорт и болниците). Но трябва да има и контрол дали се спазват правилата, както и да се налагат високи глоби на нарушителите. Това е единствения подход, който работи спрямо българина.

18

анонимен

преди 1 година

нНИЩО ПОВЕЧЕ ОТ ЛЕТЕН ВИРУС. ИЛИ ТОЙ ВЕЧЕ ИЗЧЕЗНА И СЕ ИМЕНУВА ОМИКРОН ЩОТО ЩЕ ИЗТЕЧЕ СРОКА НА ОНАЗИ ОТРОВА НАРЕЧЕНА ВАКСИНА И ЯЗЪК ЗА ПАРИТЕ. А НЯКОИ ЩЕ ГИ ПОЛУЧАТ ЗА ПРОПАГАНДАТА КОЯТО ВОДЯТ.

17

Анонимен

преди 1 година

Напълно ваксиниран съм, госпожо! Маска вече НЕ слагам, анадънмо?

16

Диктатор Мутафчийски

преди 1 година

Какво е неудобството да носиш задължително маска на +40 пред ужаса на Омикрон и неговите три дни с температура и диария! Ще се мре яко ще се мре! Няма друг вариант!

15

Анонимен

преди 1 година

Тоя цирк няма зрители. Давайте маймунската шарка.

14

Анонимен

преди 1 година

Ще ви го поднеса елегантно: НЯМА ДА СЕ "ВАКСИНИРАМЕ".

13

Анонимен

преди 1 година

Докато не бъдат набити марионетките няма да мирясат.

12

аде де

преди 1 година

До f Тъй де, оставили са ни наМира, тя да ни намазва ските!

11

Анонимен

преди 1 година

Стига с тая хрема и болно гърло.

10

ууууууууууу

преди 1 година

Стига уа Миро, стига лъга ва!

9

Анонимен

преди 1 година

Истинската зараза сте вие великите вирусолози, тоя вирус ви позлати. Маски, ваксини, бустери , локдауни -повече-не!

8

Истински Лекар

преди 1 година

КОВИД-19, т.е. Уханският Щам го няма от поне вече 2 години! а в момента Омикрон е по-лек от Грип!! Защо наричат Омикрон, КОВИД-19, освен за Измама - не знам, това е все едно на Уранготана да казваме Човек - толкова е Разликата им в Генетичен Код!!

7

КъсоПаметно Стадо

преди 1 година

Май Забравихте, че Мерки, каквито и да е, може да Има само при Вирус с Определено Ниво на Смъртност, Омикрон не отговаря на този Критерии и е с по-ниска Смъртност дори от Обикновен Сезонен Грип, какъвто сте карали 10ки пъти през Живота си! Така, че Докога Явна Измама - Ще Продължава?!