67

Анонимен

преди 1 година

До Да изнасят Украйна произвежда 45 милиона тона зърно и иэизнася над 25 милиона.

66

БАНко

преди 1 година

СИЛОЗИТЕ НА ОДЕСА СЕ ВИЖДАТ И ОТ КОСМОСА !!! АКО РУСИЯ ИСКА ДА ГИ РАЗРУШИ МОЖЕ ОТ СРЕДИЗЕМНО, ЧЕРНО , АЗОВСКО , БЯЛО , СЕВЕРНО МОРЕТА !!! ДАЖЕ ОТ МОСКВА !!! ЗАТОВА СА ОЩЕ ЗДРАВИ , НЕ СА ЦЕЛ !!!

65

Да изнасят

преди 1 година

800 милиона тона пшеница се произвеждат годишно в света, а Украйна произвежда 20 милиона тона, от които може да изнесе около 5 или 6 милиона т.е. около 2% от общото световно производства. Да се разправя, че от Украйна зависи изхранването на света е съвсем несериозно. ....................................................................................... Нека изнесат. Русия и Турция им гарантират коридор за корабите. Какво им трябва още? Русофобската пропаганда да продължава - това им трябва.

64

Анонимен

преди 1 година

Оръжията на САЩ не са на пристанището в Одеса, нито се пренасят по море. Факта че Русия преди 24 часа ни убеждаваше че Украйна сами си удрят пристанището, а днес се извъртяха като фурнаджийска лопата че видите ли Москва демитализира пристанището в Одеса красноречиво говори че Русия лъже.

63

до 74

преди 1 година

"Пристанището е отблокирано за зърно, а не за оръжия !!!"..... Абсолютно точно и ясно казано!

62

Не фен на Путин.

преди 1 година

А всъщност рунаците по тоя начин, са им освободили пристанищен склад, вместо да е за оръжия, да се използва от сега нататък за складиране на зърно. Така Русия помага за зърнените договори .

61

Сашо

преди 1 година

Голям рев от демократичната световна общественост вече втори месец за това украинско зърно бе, дявол да го вземе !?Бърза се да се продаде от хунтата в Киев, за да си оправи част от доста набъбналитевече сметки за доставено оръжие на Украйна от Запада. Защото то не се дава безвъзмездно, а е на кредит !Интересно защо продължава постоянно да се твърди че Украйна е житница на света,след като нейния принос в световния добив е едва . . .2 процента!!!

60

Анонимен

преди 1 година

Значи американците им дават оръжие без пари а ние си платихме самолетите и не ни ги дават

59

Анонимен

преди 1 година

Това е украинско изявление не руско и кой е кораба дето е потопен

58

Анонимен

преди 1 година

Джо в предната информация се казва че ще се провери какъв е случая. Сега се дава отговора. Пристанището е отблокирано за зърно, а не за оръжия !!!

57

Анонимен

преди 1 година

До Сина обаче в една най нова снимка на Тръмп жена му чудно хубава. Да войната ще свърши когато Тръмп спечели нов мандат и се върне на власт.

56

Джо

преди 1 година

Ама синхронизирайте дясната и лявата ръка бе, тавариши, нали предната статия твърдяхте, че нямате нищо общо, как сега заимахте нещо общо?

55

Анонимен

преди 1 година

Руснаците не са се разбрали помежду си каква да е версията бомбили ли са или не са, после как да им вярваш за каквото и да било. Така и ттроловете ги мъчат един ден едно да пишат за самобомбандиращите се украинци, другия ден друго.

54

Анонимен

преди 1 година

Добре бе по долу коментиращия, те повечето хора са руснаци, как ще ги гониш от Украйна. Които се имат за украинци отдавна са на запад....

53

Верно???

преди 1 година

Пристанището отдавна е блокирано и не функционира. Какви оръжия дрънкате, на вас зърното ви е проблема, ама нещо започна да ви присяда.

52

Ламята

преди 1 година

ДрОгари евроатлантици,още ли очаквате с трепет победата?

51

Анонимен

преди 1 година

54 Ти си много много лош човек. Това го написах за мнение, което вече е изтрито слава богу. Номерацията се промени и не отговаря на посочената.

50

Анонимен

преди 1 година

А само до преди малко се кълняха, че не са те. Псих0пати. Всяка рашистка дума е лъжа.

49

Анонимен

преди 1 година

Руски информационни източници съобщават,че вече 150 днируската армия превзема Киев за 3 дни.

48

Стига де

преди 1 година

Заради оръжие от България ли да го атакува. То и самолетите са ни само на чертеж. Нсораво да пратят некой да ги намокри за да не се четат.