92

АнонимеН

преди 2 години

ВСИЧКИ РЕФЕРЕНДУМИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА УКРАЙНА СА БЕЗ АБСОЛЮТНО НИКАКВА СТОЙНОСТ ВЕЧЕ !!! И ПУТИНИСТИТЕ ОКУПАТОРИ В УКРАЙНА ЩЕ БЪДАТ ИЗБИТИ И РЕЖИМА В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ЩЕ БЪДЕ ЛИКВИДИРАН!

91

Анонимен

преди 2 години

Няма по-голяма кочиина от руската. Освен да заграбват територии северноазиатските руски диваааци друго не могат...

90

Анонимен

преди 2 години

Властите в региона заявиха че искат Какви власти? Брадатия Ахмет Кадиров? Или бурята с автомата

89

Анонимен

преди 2 години

Всичко във фашистка Русия се крепи на лъжи, манипулации и убийства... Този "референдум" ще бъде направен с една камера и масовка пред нея.

88

Ааа, не!

преди 2 години

"Херсонска област е разположена в южната част на Украйна и граничи с Крим." .... Тия си правят сметката без кръчмаря и май не са чули че патротичния кръчмар Зеленски е набрал милионна армия от старци, деца и еднорози/лгбтч/, специално за да ги изгони позорно навлеците. Щото истинска войска не му остана.

87

Т

преди 2 години

Референдум в Русия е оксиморон. Палячовци.

86

Адмирации

преди 2 години

България, също трябва да направи спешен референдум за пресъединяване към Руската Федерация! Това е спасението, Фашистка Европа ще падне под руски флаг!

85

До Зеленски

преди 2 години

Оффф... Груйо, ти ако си Зеленски, то сигурно Ердоган е папата ит Рим !

84

Анонимен

преди 2 години

Макрон беше казал на Путин в разсекретения телефонен разговор преди началото на войната: " Не ни пука какви условия са поставили сепаратистите! Ние ще преговаряме само с легитимно избраното правителство!" (т.е с украинците,) Така ще е и с насилствено завзетите нови територии от Русия .

83

Анонимен

преди 2 години

До Германец 104. Знаят, че Мордор не е там, където си мислиш, а на едно друго място.

82

Анонимен

преди 2 години

До 107. Това, че Западът няма да ги признае, ги вълнува по-малко.

81

Анонимен

преди 2 години

Ами нали властите в тази област са сложени от Русия, от проруските сепаратисти! Как няма да искат референдум като знаят, че ще го спечелят?! Само че западът няма да го признае никога!

80

Анонимен

преди 2 години

Крайно време беше!

79

Анонимен

преди 2 години

Ако тази статийка я прочете украинския посланник, чакайте утре кофи с мръсотия за Русия, а редакцията - обаждане от Хамерика за Булгериа.

78

До Гледайте

преди 2 години

Благодаря за линка, за съжаление русофилите не могат да сметнат 2 плюс 2. След като Стрелков говори за това, че частитите са силно недоокомплектовани по отношение на личния състав, и че операция подобна на настъплението на Северодонецк в момента е невъзможна, какво означава това? Ами означава, че доста руснаци са убити и ранени. Това означава.

77

По същество

преди 2 години

Скоро и други области. Добре дошли обратно в родината.

76

Анонимен

преди 2 години

Нека позная 110% за влизане в Русия.

75

Анонимен

преди 2 години

Блажев, пак се изявяваш като Атила в коментарите, ама тоя път като ти почукат от ДАНС на вратата няма да лежиш 10 месеца, а 10 години. Ясно ли ти е???

74

Путьо Путев

преди 2 години

Вчера и аз си направих един референдум. Сложих една обява на входната врата на блока че правя референдум и който не дойде да гласува, се счита че е съгласен. А който дойде означава че ме подкрепя. Та в този референдум се гласува напълно демократично че Слънчев Бряг минава под моя власт. Също така Солунската митница вече доброволно е моя за вечни времена, като ще ми плаща по един милион всеки месец. Имаше представител от Одрин който каза че всички там искат да се присъединят към моята империя.

73

До Morski

преди 2 години

Колега, да не сте се черпили от материала на Зелето ве?