53

Анонимен

преди 1 година

Gerald Celente, Scott Ritter, Col. Douglas McGregor, Redacted, Tucker Carlson, Ray McGovern.

52

Гледна точка

преди 1 година

Ама как да преговарят русия и САЩ бе, товарищ Орбан, като войната се води в Украйна и украинците и дума не дават да се изговари за преговори при условията на Кремъл. Те западни лидери, а и Кисинджър, няколко пъти ги призоваха да отстъпят територии, за да постигнат мирно споразумение, но те не искат. И с право. Защото после ***...кин винаги ще намери повод да нападне и останалата част от Украйна.

51

МАЙОPA

преди 1 година

Голям см3шниk e орбан! Оня ден външният му министър беше в Москва да се целуват по бузките с Ларвов, а днес пaпaгала орбан крякa за отмяна на санкциите срещу УБИЕЦА на жени и деца от Бинкера! СМ3ШНИК! ГЛУПAK!

50

Анонимен

преди 1 година

Путин първо си мислеше, че за седмица ще превземе Украйна, сега явно си мисли, че има повече пари от ГИ, но в крайна сметка ще загуби войната, това е сигурно.

49

Хо,хо,хо,ооо...

преди 1 година

Тая дунавска стратегия на Орбан ни е ясна, щото самия той е на задна прашка към Русия....АМА Е ДАЛЕЧЕ ОТ РУСКИТЕ ГРАНИЦИ...ама ако го натиснат пак като 56-г. ШЕ РЕВЕ КАТО МАГАРЕ!

48

Анонимен

преди 1 година

вецове ,тецове ,ядрени централи,това е спасението

47

Анонимен

преди 1 година

замразявате зелените енергии,отваряте тецовете на въглища

46

Анонимен

преди 1 година

ТОЯ ДА ВНИМАВА ДА НЕ МУ СПРЕМ ПАТОКА, ТОГАВА ЩЕ ЗАМУЧИ КАТ МУЖИК...

45

Анонимен

преди 1 година

Вижте го само на снимката как гледа наш Киро и си вика "тоя пък от къде се пръкна"!Потъркал си очите ,прогледнал и си казал "Господи ама това е Джон,Джон Траволта".

44

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

До 57! Прав си. Това каза евреинът Орбан-ученик на евреинът Сорос ,чиито народ,след като се настани върху Изконна Българска Земя,а днес е член на Еврейският Съюз. Това обаче,което не казваш е,че Евреите имат за цел да изместят центърът си от Запад на Изток,за което Кремъл способствува,защото днешните приятели на Путин и Кремъл(не на руснаците!) до един са евреи.

43

Българин

преди 1 година

Руската марионетка Орбан също като нашите русофили иска да стои настрана, и да се прави, че руската агресия срещу Украйна не го засяга. Забравя обаче, че психопата Путин никога няма да спре с агресията си и ще иска да завзема все повече страни ако не бъде спрян. Забравя също така, че който остава неутрален, бива намразен от онзи, който губи, и презиран от онзи, който печели.

42

Анонимен

преди 1 година

Нали беше уж руски приятел бе мошенико???

41

до майо-ра

преди 1 година

Да не те изритаха от гьола и тЪпспирта, ***?

40

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

До 48 ! Преди да се реже се мери три пъти! Йосиф Джугашвили Сталин е евреин от Грузия. Самите грузинци ,оодобно на арменците,са едно от Аврамовите племена!!!!!! Бащиното име на Сталин е ДЖУГАШВИЛИ,което в директен превод от грузински ще рече СИН НА ЕВРЕИН. Ердоган също е евреин-грузинец,тоест Лаз!

39

ЕС

преди 1 година

има нужда от разпускане! В този си вид е вреден за европейците и още повече за бедните държави като нашата мила родина,продадена от демокрадците и пребоядисаните бкп, колонизирана от новите ни господари ф*а*щ

38

До майора

преди 1 година

Няма ли днес мачове ?

37

МАЙОРА

преди 1 година

Щом руската марионетка орбан вие на умр3ло - ЗНАЧИ САНКЦИИТЕ РАБОТЯТ СРЕЩУ раССия! Паднали били 4 правителства! СМ3ШНИК! орбан е *** като руските тр0л0ве тук! Борис беше за падане още март, но го спаси войната в Украйна досега! В БГ точно руското ГРУ свали Кирчо! А в Италия руската п0дметки салвини бе активирана пак от ГРУ да провали коалицията!

36

МАЙОРА

преди 1 година

Щом руската марионетка орбан вие на умрело - ЗНАЧИ САНКЦИИТЕ РАБОТЯТ СРЕЩУ раССия! Паднали били 4 правителства! ***! орбан е *** като руските *** тук! Борис беше за падане още март, но го спаси войната в Украйна досега! В БГ точно руското ГРУ свали Кирчо! А в Италия руската подметки салвини бе активирана пак от ГРУ да провали коалицията!

35

Анонимен

преди 1 година

ЕС е нова форма на колониализъм на бившите европейски империи. Германия винаги е считала държавите от източна Европа за свой заден двор и ги е ползвала по всякакви поводи. Това е история. Сега се оказа че е по лесно да ги набута всички в една нео-феодална организация, в което всеки е васал на някой а на върха на хранителната верига е Германия и отчасти Франция. Няма какво да се залъгваме с празни, красиви приказки. Не че има какво да се направи по въпроса, след като сдадохме суверенитета си...

34

Урсула не харесва

преди 1 година

това!