211

Анонимен

преди 1 година

До по долния. Добре но статията ясно казва че САЩ ще дава оръжия на Киев с ти отиваш да говориш срещу Русия. В случая САЩ ще дава самальоти на Украйна и ВВК на САЩ ще печели. Е кой тогава се храни от войни очевидно САЩ са това. Те печелят в случая.

210

Иван Грозни 3

преди 1 година

Руските войни са завоевателни русия напада с цел завладяване, ограбване и поробване, следва геноцид, терор мизерия, зло и нещастие за победения от руснаците народ! В дъното на всички съвременни войни стои русия! САЩ са въвлечени във войни разпалени от русия. САЩ воюва срещу прокремълски прокомунистически терористични режими като например С. Корейския, който напада и окупира в опит да наложи комунистическа диктатура на Ю. Корея. С мандат от ООН САЩ прочистват Ю. Корея от комунистическите варвари

209

Оръжейна мафия

преди 1 година

русия е исполин с мозък на костенурка, икономически лилипут който няма с какво да се прехранва освен с единственото което има - да продава петрол и оръжия! Като един от най-големите износители на оръжие русия има полза да има военни конфликти по света! Затова русия е най-големия военолюбец. русия се храни от войните които разпалва по целия свят. Русия стои в дъното на всяка война по света, храни се с пролятата от руски оръжия човешка кръв! Няма война от която русия да не е спечелила кървави пари

208

Иван Грозни 2

преди 1 година

Нашата голяма руска цел е да завладеем целия свят! Европейските народи не успяхме да поробим освен Полша, но със северно азиатските беззащитни монголоидни племена приключихме веднъж за винаги! Откраднахме природните им богатствата, за да вадим сега от тях кървави пари за да водим завоевателни войни и да продължим да причиняваме зло на целия свят! САЩ и ЕС пречат на завоевателните ни планове, затова ги мразим! Затова сме наели цяла армия русофили да плюят руска пропагандна отрова срещу САЩ и ЕС.

207

Иван Грозни

преди 1 година

Ние руснаците от времето на Иван Грозни това правим намираме лъжлив предлог срещу съседните си нападаме ги заграбваме териториите им ограбваме богатствата им и поробваме народите им. В азиатските си колонии ние руснаците извършихме геноцид и изтребиме коренното азиатско население, затова и досега източните ни колонии са обезлюдени от към монголоидно население и заселени с руски колонизатори! Откраднахме природните им богатства и сега вадим от тях пари за да можем да водим завоевателни войни.

206

Яяя

преди 1 година

САЩ си намериха нов фронт за работа ,те се хранят от войните иначе са само на царевица ,САЩ бавно и сигурно си осигури много държави врагове.

205

Анонимен

преди 1 година

Колко държави е изяла РФ не знам но при разпадането на СССР всички съседни съветски републики взеха предимно население от нея. Никой не е искал Калининградска област и тя остава към Русия доминион. Ако ти плащат как да е , но иначе написаното е злобно най малкото и кальпаво.

204

русия:

преди 1 година

Ям държави всякакви за да живея

203

Анонимен

преди 1 година

202 .Какви братя са ти американците не мога да разбера, че даже ги наричаш "наште" братя. Може би имаш предвид украинците ,но пък тях наричаш укри. От къде ви намират бе живи и здрави.

202

Анонимен

преди 1 година

217 . За такива наивни измишльотини колко ли ти плаща богатия пардон рогатия работодател .

201

Анонимен

преди 1 година

207 Понеже цитираш чуждо мнение без да слагаш кавички успя да ме заблудиш и получи лайк но за цитираното на обратно мнение. Тролските номера и неграмотност нямат край

200

Руски фейкове

преди 1 година

Фабриката за лъжи на пропагандната руска машина денонощно бълва фалшиви русофилски пропагандни митове, за да оправдае путиновата агресия срещу Украйна! Путин не е представил нито едно доказателство за всички руски лъжи с които ни заливат русофилстващите адвокати на руските терористи които извършват всекидневно криминални и военни престъпления. Няма нито едно материално доказателство за американски биолаборатории в Украйна, ако руснаците имаха доказателства за това досега щяха да ги извадят!

199

Анонимен

преди 1 година

Работното време на русофилите свърши и затова изчезнаха! Колко е приятно без руски лъжи!

198

не те ли смущава

преди 1 година

Убитите Деца на Донбас са деца на Украйна, защото Донбас е част от Украйна. Те нямаше да умрат ако там не бяха нахлули руски диверсанти които извършваха терористични акции на територията на Украйна, криейки се в жилищни райони. "Алеята на ангелите" е руски пропаганден фейк изфабрикуван с цел да се оправдае агресията срещу Украйна!

197

Анонимен

преди 1 година

До бесарабски българин - В Чечня 42 000 деца са избити , градът Грозни е изравнен със земята .

196

Алеята на "анге

преди 1 година

Донбас е част от Украйна, който е бил окупиран от прокремълски рускоговорящи бандити които са извършвали терористични нападения на територията на Украйна. Тя има право да прочиства територията си от руските терористи които са имали наглостта да се крият в жилищни райони населени с рускоговорящи цивилни за да ги ползват като жив щит срещу украйнската армия, с цел да изфабрикуват фалшив предтекст за агресията срещу Украйна. Ако руските бандити не ползваха като жив щит цивилни нямаше да има жертви

195

бесарабски българин

преди 1 година

Говорих с бесарабски гурбетчия. Попитах го: какво всъщност става там. Той така каза: -не вярвайте какво ви казват русофилите. Украинците пазят цивилните. Всички гадости се вършат от руснаците! Всички престъпления са дело на руснаците. Това каза човека, пък вие ако вие сте били там кажете какво е...Как да си обясним руските зверства? Най добре го е казал Максим Горки: "Основна черта на руския национален характер е жестокостта и тази жестокост е садистична"

194

Анонимен

преди 1 година

До отец Нафарфорий а тебе не те ли смущаваше осем години когато укрите избиваха децата на Домбас? Или "Алеята на Ангелите" е измишльотина

193

Анонимен

преди 1 година

До Няма да забравим Въх не думай така ли бе форумен геополитик?Голямо прозрение утивай да докладваш на Зеления каква е целта на Русия.

192

Анонимен

преди 1 година

Те краварите лека полека попадат в капана на Путин ,но все още не са го разбрали. Поддръжниците на запада все повтарят "Кой е като този звяр и кой може да войюва против него"