232

до 231

преди 1 година

Ами пачките и кюлчетата, дали само чемедежето отговаря на платените и декларирани данъци ? Знаеш ли за какво е осъден Ал Капоне - точно за такива "чекмеджета", не е съден за мафиотските му убийства и зулуми ! Чекмеджето само призна за Мата Хари и пачките, а какво направи Бг прокуратурата -МЪЛЧИ, подобно на американската когато е пазела Капоне ? Не смесвай чекмедже с този случай, нямат нищо общо, защото за чекмеджето фотографа е бил поканен специално за "нощна работа", а в записът няма нищо скан

231

до 228

преди 1 година

Това, че имате висше образование не ви прави морални. Дори и в Харвард влизат с нисък морал. Относно това, че било незаконно излъчването от камерите също не е вярно. С зала Запад се излъчва на живо от НС работата на комисиите. Вчера в 12:00 всички медии без продажните телевизии очакваха да излъчват на живо работата на Комисията по Меморандума с корпорацията Gemcorp (Джемкорп). Камерите са законни. Излъчването на живо е законно. Тази зала не е предназначена за закрити заседания на партиите. Факт.

230

Анонимен

преди 1 година

Лъсна цялото лицемерие на грантовата партийка ДБ. Това е сборище от финансирани от Америка за България хрантутници.

229

Анонимен

преди 1 година

До анонименЗащо, а в оня видеозапис от спалнята на Борисов кое точно беше скандалното?

228

Поп Грую

преди 1 година

Аааааааа!!! Изражението на лоената топка Ивай Ломирчев направо ме израдва! Путин гледа!!! Муахахахахахахахахах!!!

227

Анонимен

преди 1 година

Лъсна цялото задкулисие на ДБ и ПП. Бяха хванати по бели *** и всички видяха какви долнопробни преговори и купувания на депутати са се правили. Сега вече го има и на запис и всеки може да го чуе.

226

анонимен

преди 1 година

Събрали сме се днес на студена бира пред компа четерима"бираджии"и за шести път изслушахме съвсем отговорно целият запис,повтарям за шести път,нито сме ***, нито сме прости,напротив и четиримата имаме висше образование истинско НЕ купено,но никой не разбра какво е скандалното в изказа на Иванов?Единственото скандално са камерите излъчили това в залата,за което са нямали разрешение!Това ли е правовата държава,свободата и демокрацията на ИТН-диктаторът който използва нерегламентиран запис за проп

225

Анонимен

преди 1 година

Пълно изчегъртване на ПП от властта, вън всички калинки и семейни шуробаджанаци *** Петков, Лорер и Василев!

224

анонимен

преди 1 година

последната надежда са нови избори, а не новото старо правителство. Видяхме какви ги свършиха. Не искаме още от същото.

223

Анонимен

преди 1 година

Който е платил на итн,за да няма правителство,да му изсъхнат ръчичките,а които са взели-да им изсъхнат фишките.

222

О,Шипка-радефф

преди 1 година

ПРОГНИЛАТА ОТ ВСЯКЪДЕ бсп/бкп/ , И НЕЙНАТА " сдс- ВОДАЧКА " , СИ ПОКАЗАХА РОГАТА !!! ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА " ТЯХ " ! МОШЕНИЦИ !

221

ХА ХА ХА

преди 1 година

Скандален бил записът, добре, хайде тогава някоя амеба да ми обясни кое е скандалното ? Скандален е българският народ който се е "завързал" за манипулаторите от ГЕРБ,ДПС,ИТН и Възраждане, невероятно звучи да те изнудват крадат и репресират тези четери шайки на измамници и да продължаваш да ги предпочиташ, а те толкова нагло и животински използват простотията на българинът, че чак в Сомалия се чудят как успяват ? Това е скандално ПРОСТОТИЯТА, не е скандален записът ! Чакам амебите !

220

ДА!

преди 1 година

Краткият отговор е ДА! Отиваме на избори. И това са изборите, които ще покажат заслужаваме ли да имаме държава или ще се примирим с това да бъдем територия под аренда.

219

Анонимен

преди 1 година

Нищо скандално няма в записа естествено, само заблудените слуги на гроп дпс си плюят профилактично. Да се ходи по-бързо на избори и да се свършва тая пародия на 47-мо НС.

218

ДААА

преди 1 година

Хареса ми това което направи боикикев Доган -прав а Борисов-Цар

217

има надежда!

преди 1 година

Има надежда, ако останалите депутати на чалгарската сбирщина осъзнаят, че са марионетки на едно психично болно, сакато и отвратително чудовище, което една година взривява държавата и се подиграва с народа!! Ако осъзнаят, че са достойни хора и народни представители, а не държани на къса каишка от Тошко с просташкия и селяндурски език, Балабана Джебчията със свирепия и смразяващ и черна мамба поглед, и чалгарската Митева слугиня, която е била слугиня и на Кобурга, и на ДПС, и на герберастите!

216

ИТН = ДПС + ГЕРБ

преди 1 година

ИТН, вън от парламента! Продажници и мошеници. Жалко за хората, които им повярваха.

215

Анонимен

преди 1 година

Сега след изборите къде ще наместят цялата армия снесени в администрацията ПП кукувичета? Пак ли трябва ние да им плащаме през бюрото по труда на тия?

214

Аз промяната

преди 1 година

231 а за мен най най необяснимо е как след разрухата грабежите саботажите репресиите от пъпъ бкп дб чалгарите има хора които пишат в тяхна защита

213

Анонимен

преди 1 година

какън нов кабинет, какви 5 лива -- на всички е ясто, че "унто красивият" градски планктон търси още време за урежсдане във властта, а не решаване проблемите на хората и сържавата. За това ВЪН!!!