23

ЕТИМОЛОГИЯ

преди 1 година

ПРОШКО ПРОШКОВ - НЕГОДЯЙ МОЛЕЩ ЗА ПРОШКА ОТ БЪЛГАРИТЕ, ЧЕ СУБСИДИРАТ ПАРНОТО НА СОФИЯНЦИ!!!

22

Анонимен

преди 1 година

В началота на 90-те г. Варшава изкара 2 години без местната Топлофикация. След като я приватизираха и заработи постепенно клиентите се върнаха. Вече почти 30 г. Топлофикация пълни партийни гушки в СОС, а в последните 17 г. на гербавите гуши завиждат дори пеликаните. Такъв грабеж дори по турско време не е имало.

21

Анонимен

преди 1 година

То открай време глезльовците в София смучат тежко милиони от държавния бюджет...То не бяха околовръстни, то не беше инфраструктура, то не беше метро...сега топлофикация..Няма лошо ама има и други градове, където не идва стотинка и всичко е на самотек и разруха...и съвсем резонно, народа се понесе към София...Не може да обезкръвяваш страната си за сметка все на София....Защото накрая няма да остане никой да живее в западналата провинция

20

Анонимен

преди 1 година

Ами топлоФъкация от 15 години е под управлението на ГЕРБ. Първо ББ после ФандуПкова.

19

Анонимен

преди 1 година

Как щели да карат зимата?! Ами като всички останали..

18

Бай Илийчо

преди 1 година

Ша доат не белите,а дървените бродници вашта......!? Сопа жа играй яко !

17

Анонимен

преди 1 година

Тоя само заради името си трябва да се обеси.Явно майка му хич не го е искала.

16

ПП форевър!

преди 1 година

Бабо Данче де така? -Отивам Кирчо за дърва! А ти къде с таз гъдулка? -Днес Ленчето е булка! -А когато сняг запръска, що ще чиниш ти зимъска? -Ще поискам срам не срам от бюджета ти събран! -Аз пък няма да ти дам гиди дъpти наpкoман!

15

Момчета,

преди 1 година

А бе, врътнете го това кранче, бе!!! И после ще говорим. Кого плашите бе ***. Стига комунизъм!

14

Анонимен

преди 1 година

Белите бродници са в Русия, а Путин е техния крал. Даже има визуална прилика с персонажа от сериала. Кирчо и Лена са като Джейми и Церсей, забранена любов. Кокорчо е Варис. Тошко Йорданов е Тириън. Радев е Станис Баратеън. Баце има физиката на Робърт Баратеън. Христо Иванов е Кутрето. Копейкин е Денерис - един дол фанатици.

13

Йоан Снежков

преди 1 година

Само тия не са ни нападали...

12

Бг бъдеще

преди 1 година

Не ме чакай в гората,защото няма бензин за колата.Чакай ме в леглото и ще дойда с колелото.Ако нямаш климатик ...ще гориш!Нямаш ли парно и топла вода?Махай се от тука!Вониш!

11

Анонимен

преди 1 година

Е няма нищо какво толкова, просто на изборите при спрян газ и перспектива и за спрян петрол едни ПП, ДБ, ИТН и БСП остават под 4% и промяната настъпва фактически.

10

Fena

преди 1 година

Всяка година Булгаргаз плаща по 600-700 милиона дълг на ТЕЦ София. Отделно получават около 300 милиона от когенерация и изкупуване на високи цени на електроенергията. Всички даваме всяка година 1 млрд за да лъжат политиците, че топлото на София е евтино! Край на този филм, нека всеки да си плаща за гяволъка!

9

Анонимен

преди 1 година

Е, какво като идва зима, като няма парно няма, пускат си климатиците, който няма си купува конвектор. АЕЦ може да дава гориво до 2024, осигурено е гориво до тогава руско, само той може да зарежда цяла България, без нищо друго, просто спират да изнасят енергия навън и за нас ще има. Това е. Какво плашат само хората.

8

Анонимен

преди 1 година

Игра на тронове с белите бродници широк формат на широк екран по площадите замръзнали с ледени висулки като сталагмити и сталактити.

7

Дано

преди 1 година

Амин дай боже да фалира най-после този франкенщайн топлофикация че да се отървем. С какъв кеф ще режа с флекса тия ръждясали грозотии в стаите ми.

6

Анонимен

преди 1 година

Шопите още си живуркат в комунизма,единствено във Блгария"Топлофикация София"е общинска и се дотира от държавата и в същият момент има дългове от над един милиард лева към доставчици!

5

Анонимен

преди 1 година

Една групичка от 2000 човека са приготвили винкелите. Ако няма газ и почнат да мръзнат ще правят яка загревка. Кои ще са късметлиите неам идея.

4

Анонимен

преди 1 година

Тоя за книгите, или за филмчето намеква? Всъщност няма какво да се питаме, естествено, че за филмчето. Сегашните и Винету не са чели.