110

Ему

преди 1 година

Житото лесно се подава на култивация.Може и в домашни условия да се отглежда с сцпециално създадени за целта камери

109

славянин

преди 1 година

Кой пусна този фейк, че украйна била ''житницата на света''!?

108

Анонимен

преди 1 година

Тия си мислят че с тая измукана история от пръстите ще им вържем. Ало гледам Украински и Руски телевизии директно от спътника ако такава история съществуваше Украинските телевизии мислите ли че нямаше да я излъчат. Щяха да отидат на място всички Украински екипи и щяха да качат и клипове в тубата. Когато лъжете измислете нещо по достоверно да хване декиш.

107

Анонимен

преди 1 година

любов злобина, ама как го измислихте само, това наистина звучи като славянско име и сигурно минава пред германците за реално

106

Анонимен

преди 1 година

Украйна никога не е била житницата на света вече се чудите какви простотии да напишете или каквито ви поднесат там.

105

IQ 3.14

преди 1 година

снимка : 204 мм руски миномет по средата на украинска нива. "фермери се борят". читалищна работа, всички в крапчене ли сте расли до 30тата си година

104

Анонимен

преди 1 година

до 121--ОТ УКРАЙНА ВЕЧЕ МОЖЕ ДА ВЗЕМЕШ ОТ ТРИТЕ НАЙ ДЪЛГОТО.

103

Анонимен

преди 1 година

И от кога украина с тия 4% е житница на света , че нещо несващам ? Писнами да ви чета евроатлантическитеГлупости на квадрат. Че сте пропаднали медии ми е ясно

102

Путин

преди 1 година

Аз ако съм от САЩ или ЕС няма да искам жито от Русия, само от Украйна.

101

Интересния

преди 1 година

Много ми е интересно, след време когато минем пак към Русия и нещата се оправят и тръгнат на добре, какво ще кажат нашите кухоглави русофоби? Единствения път към светло бъдеще на БГ е с РУС! Една кръв, една вера!

100

Украинка

преди 1 година

До 110. Тор от украинци, защото Зеления не взима трупове, защото трябва да плаща.

99

Анонимен

преди 1 година

Цяла Русия е виновна за този бандитизъм. Няма оправдание.

98

Украинка

преди 1 година

В Украйна няма вече безопасни места, но Зеленски ще се бие до последния украинец. Много му на оная работа, той сие добре, жена му обикаля света дрънчи оръжие. Децата на сигурно място, мама и тате в Израел, той вече не милионер, а милиардер. Нека живее Усраина.

97

Лалето

преди 1 година

На снимката минохвъргачка 2С4 "Тюльпан" 240 мм. Няма аналог в света. Укрите стават на кайма. В Русия има достатъчно жито на целия свят за 5 години.

96

Говедо

преди 1 година

Най много ме изкефи "основния склад, в който имало 140 крави, телета, прасета и прасенца."!Там в складове ли ги гледат кравите и прасетата,бе, и на едно място?Изобщо,лъжи,лъжи,лъжи,просто статията е в стил "ранен соц."

95

Путрусфоб

преди 1 година

РФ е сбирщина от престъпници,педофили,мародери и каква ли още *** първична и неграмотна.По нискостояща от свинете и най мръсните животни.Дано да изчезнат от лицето на земята.По добре да няма човечество отколкото тези зомбита да изнудват и заплашват цивилизацията.

94

Snorky

преди 1 година

Украйна никога не е била житницата на света. Житница на Европа да, на света не! Драскачитe пак са чули-недочули.

93

Анонимен

преди 1 година

Това са рашките. Професионални убийци.

92

Мухаха

преди 1 година

Украйна НИКОГА не е била житницата на света . Има поне ДЕСЕТ страни които изнасят в пъти повече зърно от "житницата" ........ Дори Франция изнася ПОВЕЧЕ зърно от Украйна . Ай стига с тия фейкове . Разбираемо е че искате да предизвикате съжаление към тия етнически руснаци ... ама май нещо не ви се получава . п.с. Зеленски покрай тая война вече е доказан милиардер в САЩ . Пестил от закуски докато е бил комик... Смятааай.

91

руснаците на тор

преди 1 година

..по украинските полета. За друго не стават.