247

Все някога

преди 1 година

Путин и кликата му ще плаща , но руския народ ВЕЧЕ ПЛАЩА ЦЕНАТА НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ПУТИН. РУСНАК Е ВЕЧЕ ОБИДНА ДУМА В СВЕТА.

246

Анонимен

преди 1 година

Тия вече поставят все по-абсурдни и невъзможни за изпълнение искания. Наркомани нещастни.

245

Ха-ха-ха!

преди 1 година

Брей! Ама как досега не са се сетили да направят такова нещо? Ами давайте, заловете го! :-)

244

Т.Шак

преди 1 година

Проблемът на Киев е, че за да се случи такова нещо, първо Русия трябва да загуби войната, а след това да бъде завладяна. Това обаче няма как да стане без ядрена война, а след такава на тези, които оцелеят, хич няма да им е до Путин, а още по-малко до Украйна.

243

Анонимен

преди 1 година

Рано или късно и това ще стане.

242

Анонимен

преди 1 година

Няма да е проблем, урковци! Отивате, залавяте Путин в Кремъл и го водите на запад да го съдят. Чисто, просто и лесно. 3, 2, 1, СТАРТ!

241

Анонимен

преди 1 година

ПРЕД СЪД ТРЯБВА ДА ЗАСТАНЕ НАРКОМАНА ЗЕЛЕНСКИ !!!

240

Анонимен

преди 1 година

Като са инати и не искат да сядат на масата за преговори, Путин ще си прибере цялата украйна обратно. После ще му целуват налъмите на бащицата.

239

Анонимен

преди 1 година

Кой го е еня вече за Украйна? Даже състрадание не предизвикват вече дори у промитите западни мозъци. Хората се умориха да слушат по цял ден за украйна и украинци. Обаче украинците не се умориха да призовават, да искат, да стенат нещастно. Путин да не ви е притежание на америка, че да ви го поднесат на тепсия?

238

Случаен минувач

преди 1 година

До 270Точно така, прав си. Ако искат, руснаците могат да засипят Киев с фосфорни бомби. И да направят страшен пожар, който няма изгасяне. Така, както е било в Хамбург през юли 1943 и Дрезден през февруари 1945. Получава се толкова силен пожар, че всичко се разтапя и гори. Всички, дори и в скривалищата, се задушават от липса на въздух или изгарят живи. В Хамбург така са загинали 50 000 души, в Дрезден - около 30 000. Но това си е страшно военно престъпление - да избиеш толкова мирно население.

237

За съжаление

преди 1 година

Украйна вече е история в миналото за да се осъществи трибунал.НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.Справка GOOGLE MAPS.

236

fff

преди 1 година

Най-бедни на Балканите другия път, Албания и Румъния, че и Гърция и Турция бяха зад нас... Даже наште обясняваха как не искали да с ме в комплект с Румъния до 2006-та. Ако не помните, аз помня и в Румъния съм ходил 89-та, бях изумен колко мизерно живеят тия хора!

235

Анонимен

преди 1 година

Не то по интересното е най-бедната държава в ЕС какво толкова я вълнува изхода на войната в Украйна? Мисля че пак ще си остане най-бедната държава в ЕС който и да победи. 45 години СССР най-бедни на Балканите, 30 години със САЩ и НАТО пак най-бедни на Балканите. Не мисля че проблема е някъде другаде.

234

Анонимен

преди 1 година

Между другото ако американците не бяха пуснали двете атомни бомби в Япония, днес в Русия щеше да се говори на немски :D

233

до 270

преди 1 година

Ти кво каза -само вика спец части демек най-доброто :D

232

Анонимен

преди 1 година

Жужи и да се правиш на мъж няма да пораснеш мойто момче. Природата достатъчно ти се е изплюлa. Само му вижте грозната противна мутра и плешивата тиквa.

231

Анонимен

преди 1 година

Чета и се чудя този наркоман имали някой в тиквата. Ще съди Путин и подчинените му. Този да не би да си мисли че Русия е Югославия и Милошевич. Ще те смачкат бе Наркоман в момената не се води истинска война а се използват само спец части. Ако тръгне Армията за пет дни цяла окрайна щее изметена а наркомана обесен надолу с главата. Този майтап си прави на голо ду ***.

230

Анонимен

преди 1 година

Ще бъде изправен. Едно по едно

229

Анонимен

преди 1 година

Путин има отчаяна нужда от удар по Русия. Все пак 20 години вече обяснява как САЩ искали да го нападнат, да анексират Русия, да сринат Русия и т.н. Един евентуален удар по Русия веднага ще го легитимира като лидер, Путин много ама много иска някой да нападне Русия, толкова много иска, че си спретна война в Украйна. За ожалване сте ако не разбирате, че Путин има интерес да бъде нападнат и да избиват руснаци.

228

Българин

преди 1 година

Правилата на световния ред вече не са като преди няколко години. Светът се промени. Не решава вече САЩ кой е добър и кой е лош, кой е "демократ" и кой е "диктатор", коя война е хубава и коя е лоша. Живеем вече в многополюсен свят. САЩ не са единствен фактор.