33

Европеец

преди 1 година

Ами никак не виждам Германия да е на колене. Русия клекна и пусна газа отново. Щото ще остане без деньги. А Германия (и не само тя), скоро ще намери решение да си доставя газ от други източници и сибирските диваци ще изпаднат в ступор.

32

Само питам

преди 1 година

Как е застанала Германия на колене? С лице към Вовата Путин, или със... на обратно - щот' и в двата случая резултата ще е един и същ за Германия. Колкото до СП2, ами не бързайте ве хора, ще го сертифицират и то ударно ще го направят! След два месеца пак ще си говорим. А; и не пишете глупости от сорта: Русия след два месеца ще е фалирала, ще изчезне, украинците ще са в Москва - всички знаят че това няма как да стане.

31

Европолитика

преди 1 година

Не ви искаме газа, ама вие сте виновни, че нямаме газ...

30

Анонимен

преди 1 година

Не ги постави на колене тръбопровода, а собствените им безумни санкции.

29

Пламен Иванов

преди 1 година

След около година ще видим, кой ще продава газ за няколко копейки, за кубически метър!

28

Лудост

преди 1 година

Ама чакайте сега нещо се обърка,ЕС въвежда санкции и се отказва от евтини газ и нефт а сега пак Русия виновна?

27

Молодци

преди 1 година

Как видно война против РУСь увредила все в Русия в том числе в самая руская республика - Украйна.. Трилиони долари потери за наши братя и сестри от Украйна..Подставление на власт в КРЕМл боятся нанести и одно евро щета на Германия..

26

Shark

преди 1 година

Чакайте малко де, има време. Нека дойде зимата, да видим тогава Германия дали няма да се огъне. като останат хората на студено, като започнат недоволства, е тогава да видим ината на германия докъде ще стигне. Също и произведената от ВЕИ та и солари енергия.

25

...

преди 1 година

Като цяло германия не е видяла нищо добро от русия! Докато русия е видяла доста добро от германия! Това в исторически план! Но германците са доказали, че могат да се справят със всяко инженерно решение, при това много по-добре от руснаците! Така, че просто германия ще се преориентира към нови източници на газ и петрол! А рашките трябва да се научат да мият предните стъкла на китайските коли! Щото инак няма да има бакшиш за тях на бензиностанцията! Мдам! :)

24

тъбопроводът

преди 1 година

така е! това е тръбопроводът който служи за лакмус показващ степента на икономическото безумие на запад и политическата икономика!

23

ИЗВОДИ

преди 1 година

По-добре - сити, на топло и кротки, отколкото - гладни , на студено и зли! :)

22

то се знае!

преди 1 година

Ранътъ праи борбътъ!

21

Анонимен

преди 1 година

Пазар за газ и нефт има винаги Германия ще бъде заменена с други ето това ги плаши американските германофили че любимата им Германия няма да бъде лидер а ще бъде задмината от Азия.

20

GD

преди 1 година

ЕС начело с Германия извършва в момента ритуално самоубийство за да угоди на САЩ. Нови и нови пакети санкции логично водят до световна война . Както ни учеха едно време при комунизма - от войната печелят богатите а го отнасят бедните. Сами си правете извода. Параграф 22 !

19

ДДРОнег

преди 1 година

Общо взето, рашистан се утвърди като ненадежден доставчик !!!___Цял свят вече няма да разчита на тях, всеки ще иска да има други главни източници, а от рашистите само да допълват по-евтини суровини !!!___Кой е луд да зарежда от някой, който ще му поставя условия !!!

18

Анонимен

преди 1 година

Русия постави на колене цял Свят!!

17

пазарна икономика ли

преди 1 година

Виядвхме я западната пазарна саморегулация! Говорят за свободата на пазара като искат да ни продават скъпо! Като те трябва да купуват 1000 номера ще измизлят да минат тънко!

16

И що?

преди 1 година

Искаха с тръбопровода да поставят на колене Русия а се оказа обратното... странно!

15

защо

преди 1 година

С други думи: ?17.4млрд инвестиции, работа и топло за цяла Европа, Германия е водеща икономика в света, но "Полша, Украйна и Беларус протестират, тъй като гледат на тръбата като на конкурент, който ще отнеме от приходите, които те получават", САЩ налагат санкции ??? и резултата - война и стагнация.

14

сина

преди 1 година

От статията личи, че намесата на сащ води до проблеми в Европа. Да, винаги сащ се намесват някъде някога по света и проблемите започват. А евро"ейските ялови "лидери" спят, те друго не могат да правят, щом са клекнали и разкрачили пред сащ! Какво очакват от провисналото черво на бай дън не знам ?!?