22

Анонимен

преди 1 година

А защо я слушаха тази Лена?! Ами съвсем е очевидно, че няма опит и е пълен въздухар. Нямат топ юристи киролените! Слабички.

21

Ми дааа

преди 1 година

Но размера има значение

20

перко

преди 1 година

Ненапразно те нричаха булонка, а сега като им пристанете наново и други работи ще ви извиват!

19

До Состин

преди 1 година

Гледай на теб да не ти бръкнат по дупките, тъ-пак

18

Состин

преди 1 година

А по дупките бъркаха ли ви Митева???

17

Подмяната

преди 1 година

Промяната прави всичко, в което обвинява ГЕРБ. Кадруване до последният пост в държавата, окопаване по съветски. За разлика от ГЕРБ, тези се смятат за богопомазани, вярват си, че всичко им принадлежи. Ще погубят държавата, ако съставят кабинет. Но те тази отговорност няма да поемат. Ще хвърлят горещият картоф на Радев.

16

Анонимен

преди 1 година

Кутев,прибери си къртиците от полето за коментари!

15

Анонимен

преди 1 година

Рупчева не се оправдавай , вие сте същите *** щом искате да управлявате с тез

14

бай Даньо

преди 1 година

Кировците се провалиха във всичко сега остана да се накрадат , 2-3 месеца стигат ... Честито на Промяната!

13

Анонимен

преди 1 година

Ако Корнела не успее да стъкми някакво правителство, Просто Кире и Асан приключват участие. Както и самата Корнела, вероятно. ИТН да рискуват нашокване от Херо и да отиват на избори. Пък каквото сабя покаже.

12

Анонимен

преди 1 година

Докато в България се променят закони с поправки, заради лица свързани със законите винаги ще сме в блатото.Сега променят закона за КПКОМПИ заради Рашков, а биографията му не отговаря за тази длъжност.Всичко се върти около Рашков, който навремето беше милиционер на Живков и измъчваше демократите. Рашков не стана и главен прокурор.П.Стоянов спря избора за Гл.прокурор и каза,че Рашков няма чиста репутация, а България се нуждае от спокойствие и хора с чиста репутация. Рашков е провален от преди 30г.

11

Анонимен

преди 1 година

Коя е ива митева и защо трябва да знаем за нея? Грозна и стара

10

Няма да стане

преди 1 година

Избори и тая *** "ИТН" вън от парламента!

9

Лена на Киро на Миро

преди 1 година

се кълняла пред Митева, че техния човек бил бетон, всичко било изпипано, не се налагало промени в закона, за да бъде избран. Докато в България се променят закони с поправки, заради лица свързани с законите винаги ще сме в блатото.Сега променят закона за КПКОМПИ заради Рашков, а биографията му не отговаря за тази длъжност. Всичко се върти около Рашков, който навремето беше милиционер на Живков и измъчваше демократите. Рашков не стана и главен прокурор. П.Стоянов каза,че Рашков чиста репутация.

8

Анонимен

преди 1 година

С тез хора ли ще правите силно правителство :) някои рушвет не додоха ли в извитата ръка

7

Аз промяната

преди 1 година

ИВА МИТЕВА КАТО СА ВИ ИЗВИВАЛИ РЪЦЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗАЩО СЕГА ПАК СЕ ВРЕТЕ ТАМ ДЕТО ВИ НАТИСКАТ ЗАЩО НЕ СИ ЛИ НАУЧИХТЕ УРОКА СПРЕТЕ ТЕЗИ ЖАЛКИ ПРЕГОВОРИ ПАК ВИ НАТШСКАТ ПАК ВИ УНИЖАВАТ Е ЗАЩО ИВА ЕДНО И СЪЩО ОСТАВКА ИЗБОРИ

6

Рупчева!

преди 1 година

Рупчева, пардон - Митева! А вие защо "извивахте ръцете" на целия парламент, за да бъде назначен ефенди Каримански за управител на БНБ! Защото и уличните *** знаят, че е фенди Каримански е кандидат на сарайския началник на сакатия ви учиндолски бос и мафиот от класа, нали? Че затвори я тази твоя *** уста ***, Рупчева, пардон - Митева, затвори я, защото си отврат и защото си нищожество!

5

Анонимен

преди 1 година

На другите избори ИТН просто ще изтекът. Оказаха се празнодумни чалгари подвластни на мутренски интереси. Вълнуват ги само хората с пари.

4

Анонимен

преди 1 година

Добре че беше Слави да ни спаси от ГЕРБ

3

Изнервен

преди 1 година

Пак ли излезе, че всеотдайното к.рве СваЛена е в дъното и на този гаф?