372

Анонимен

преди 2 години

Да го д.ха тоя *** Медведев!Може да му се иска само че Украйна ще я бъде както и Европа , но за Русия вече не съм сигурен че може да я има!

371

Анонимен

преди 2 години

Абе в Домбас май са открили огромни количества нефт! Това, май е нелицемерната причина за кавгата! Путин май са облизва! Ако това е мизата, няма кой да му го позволи! Чичо Том няма да му позволи такъв разкош!

370

Анонимен

преди 2 години

Санкции срещу Русия до дупка! Вижда се по все по- арогантния и невротичен тон на Медведев, че руснаците губят по всички фронтове. Той не е на себе си от злоба!

369

Анонимен

преди 2 години

При индийците за неизпълнен договор от руснаците не знам как ще се развият нещата . Но за китайците неизпълнен договор от руснаците ще е сериозно нарушение на взаимоотношенията. И може да се стигне с отнемане на територия от Болшая и Могучая.

368

Анонимен

преди 2 години

Някой щял да мръзне са бели кахъри! Бълха на ухапала! Хора мpът! Русия носи на бой! И при 20 милиона фира, пак има семе за разплод!

367

Румен

преди 2 години

Думата коректност за руснака е непонятна. При него задължително е неговото решение и спуснато от началника му в Кремъл. А договора не е нищо повече от празен лист хартия. Заводски строежи България , и полски фирми бяха завлечени с милиони периода 1995 - 2000г.

366

Анонимен

преди 2 години

Господи, каква руска наглост!!! Престъпникът вика дръжте престъпника, а не спира да убива и върши престъпления срещу човечеството в името на Русия и даже се заканва, че ще изличи Украйна като страна от картата!!! Този е руски кре-тен!

365

Добре казано

преди 2 години

Подкрепям

364

Анонимен

преди 2 години

Рашистите да си гледат собствената ко4ина, щото санкциите работят май май

363

Анонимен

преди 2 години

За руснака договорени отношения със страни от социализма е празна работа . А със страни от запада бяха измамени хиляди и с незавършени дела. Тук там за милиони се споменаваше в печата от френски, немски , италиански фирми изиграни от руснаците.

362

Минуващ

преди 2 години

"В ЕС вече започват да признават, че с тези санкции вредят повече на своите избиратели, отколкото на Русия" -- това не е вярно а е руска опорка. Щом руснаците почнаха да пискат, значи санкциите работат. Вече и един самовар не могат сглобят, камо ли да си мислят да се превъоръжават. Каквото имат ще изстрелят по Украйна и август месец започва контраофанзивата. Следващата зима ЕС ще преговаря с други по-сговорчиви властимащи в Кремъл.

361

Анонимен

преди 2 години

Както казва - "европейските глупчовци " са измамени , но от руските мошеници с договорите и платените авансово пари в в долари и евро. Това което да припомня България, Полша, Германия. Договорите са неизпълними поради невъзможност от Русия. Казано и предупреди ЕС , Д. Тръмп преди 5-6 години ." Тръбата няма да може да се напълни- няма да има газ" . Сега е факт Русия е задлъжняла с договори за износа на газ за Китай и Индия.

360

До 386

преди 2 години

Е колко да е голем..1.53.. хахаха

359

До 384

преди 2 години

Май ще го предвариш ...

358

Анонимен

преди 2 години

Прав е Медведев

357

Анонимен

преди 2 години

Всички руски ***- идите на .. при кораба Москва

356

Малко за политика

преди 2 години

До Анонимен 377: "Рашка обяви половината свят за врагове"? Не е точно така. Русия обяви за неприятелски тези държави, които участваха в налагането на санкции. За съжаление и ние сме от тях. В ЕС вече започват да признават, че с тези санкции вредят повече на своите избиратели, отколкото на Русия.

355

Анонимен

преди 2 години

ВСИЧКО КАЗАНО ОТ МЕДВЕДЕВ СИ Е РЕАЛНОСТ - НЕКА ВСЕКИ ПОЛУЧИ ТОВА КОЕТО Е ЗАСЛУЖИЛ ! А УРСУРА БОРЕЛ И ПРОЕ ТВА.РИ СИ УВЕЛИЧИХА ВЕЧЕ ЗАПЛАТИТЕ А ПРОСТОТОЛЮДИЕТО НЕКА ДА МРЕ

354

Анонимен

преди 2 години

Иде зима, ще видим ЕС как лази на колене ХD

353

Хохохо

преди 2 години

Малиии на мутрофанова й дадоха долари и озверя...какви *** статии пуска. Другият път копейки