121

Пенсионер

преди 2 години

Като е така защо въведохте само машинно гласуване ? Отказахте 600 000 гласоподаватели да гласуват.

120

lfod'r kd

преди 2 години

ТРОЛейчета ,вие дето нямате връзка с главния мозък!48 процента от младежите кои са?Ами от хелеткорато на бибитко и любовниците на родителите ви,дето и българския език не им е матерен!КОЕ не е ясно???

119

Американ

преди 2 години

Светлото бъдеще на България идва с бързи стъпки!В Америка стъпките са много бавни но и тя е натам...за сега..

118

Augusto Pinochet

преди 2 години

В ЕРОПА НИ ИСКАТ ДА ГЛУПАВИ, НЕВЕЖИ, НЕУКИ КАТО ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ

117

Ани

преди 2 години

За мен трябва да се започне от униформи във всички училища, без грим, прически и т.н. и най - важното - БЕЗ ТЕЛЕФОНИ! Да се учат на ред,дисциплина и навици, не да ходят разхайтени като кифли и само в ТИК-Ток. От тук започнете - най просто, не е невъзможно!

116

Анонимен

преди 2 години

Прехвалената образователна система на комунистите в България създаде 1,9 млн инфантилнни глиста в вид на държавна администрация ,които нямат елементарен ценз способсти или умения дори да чистачи на л-на в тоалетната. Което е видно от качеството и състоянието на цялата държава

115

Анонимен

преди 2 години

това е американски девиз демокрация секс музика наркотици узнудвания насилие и без работни зада може да се подържа американската демокрация да ръководят света

114

Анонимен

преди 2 години

бг младежи ги интересуват наркотики секс и пари от въздуха т ова е девиза на младите докато при соца се казваше учи да не работиш

113

иво

преди 2 години

НА СТРОЕЖИТЕ РАБОТА БОЛ ?!!

112

Дидо

преди 2 години

До Анонимен 131За 14 години НЕ СЪМ СМЕНЯЛ И ВЕДНЪЖ ГУМА, защото не ми се е налагало!Когато ми се наложи, ще се оправя.Но защо трябва да знам да правя нещо когато НЕ МИ СЕ Е НАЛАГАЛО?Ти поправял ли си казанчето на тоалетната ей така, щото искаш, или си го поправял КОГАТО СЕ Е РАЗВАЛИЛО?

111

Наблюдател

преди 2 години

Отидете на ютюп и вижте канала на Чалга Парти Интернешънъл с влогър Васко Далаверата. Ето това е нивото не само на 50 годишните но и на младите. Вярва че земята е плоска и че го пръскат, че по земята има Големи и Малки Сиви които искат да заличат биологическия вид и много зле става за всички защото сатанистите са да ни убият ако не се събудим. Рядко тъпо парче, има и телеграм канал dalaveranews. Яшаааа.

110

Анонимен

преди 2 години

Това е резултат че 60% от родиделите им нямат умения да си сменят гумата разчитат се на кварталния сервиз и че някой ром ще е на смяна, с две думи нищо не става от тая държава неслучайно е търгкала пода 500-600 години че и повече ако броим гръцкото управление

109

Дедо

преди 2 години

Щерката бачка във ВТУ и казва, че 9 от 10, идващи при тях, са с ЕЛЕМЕНТАРНА ОБЩА КУЛТУРА!И това идва И ОТ УЧИТЕЛИТЕ в гимназиите, НО И ОТ РОДИТЕЛИТЕ, от семейната среда като цяло!Когато мама и тате са невежи, не четящи и не са любознателни като цяло, когато у дома НЯМА ЕДНА КНИГА по рафтовете, а снимки, списания и дрънкулки - тогава И РОДИТЕЛИТЕ СА ЗА ШАМАРЕНЕ!!!

108

Коментатор

преди 2 години

Трябва да се учи история по учебниците на Настрадин Настрадинов, който също ще научи младите как да си направят къща без пари на морето. За единиците също може да се гледа Киро Брейка.

107

От Вселената

преди 2 години

Питам едно момченце на 12 годинки: - Колко е 5 умножено по 5! А то ми отговаря: Забравил съм си телефона. Моля ти се дай ми твоя и ше ти кажа точния отговор бързо!

106

Анонимен

преди 2 години

Тази образователна система се създаде при тройната коалиция, не без участието на БСП, но на неграмотния народ за всичко му е виновен Б.Б. и повтарят като мантра опорките на комунистическите олигарси и Кремъл. Защото на партийните секретари им спряха кранчето. Бяха свикнали на заплата, без да работят. Създават плашила във вид на Рашков и т.н. Изведнъж откриха, че в България имало корупция. Забравиха как ги уволняваха от добре платените работи, ако не са партийци. Шефовете им бяха с основно.

105

Продължение

преди 2 години

Ако до 2 г. не се вземат спешни,решителни и безкомпромисни мерки тази държава и нация ще изчезнат завинаги защото и без това тук са останали 90% бивши мутри,които сега са бизнесмени а някои бяха и министър-председатели,настоящи крадци,*** индийци,неграмотно и неработещо младо поколение без никакъв морал и ценностна система и пенсионери!До 5-10 г. ние ще спреме да съществуваме!!!Държава която дава на украинка-"бежанка" с 2 деца и джип Волво 1200 лв на месец а на българска майка нищо,е обречена

104

ФАКТ

преди 2 години

ГЕРБ така си ги възпита. Имат нужда от пр0cти избиратели. Това е умишлено.

103

Ооо... оооООхоо...

преди 2 години

Тепърва ше берем плодовете на ГЕРБ-авия труд. Това със Семерджиев, дето разчлени две бъдещи български майки и активно се опитва да се измъкне от правосъдие... това е само прелюдия към всичко, което ни предстои. Такива като Семерджиев има ХИЛЯДИ, той е едва първата брънка в целия пъзел... а колко по-лоши от него има... за това пък никой не се и замисля дори. Чакат ни мрачни дни. Кирчо и Кокорчо не са способни дори каймака да изчегъртат, камо ли да оправят нещо. Предстои АД. Бягайте. Емигрирайте.

102

Римски-индо-бразилец

преди 2 години

Ай хафтеее бате! Как чи говориш ти чи ний сми нигръмотни?! Аз работи в чистотата, жината и то, а вечир береме бакър! Туй училищи-мъчилищи е губини на времи! Немами ний времи за таквиз рабути!