18

Пламен

преди 1 година

Присъединявам се към Анонимен 19. В деня, в който ми спрат парното ще почерпя! За дъщеря ми търсим апартамент задължително без ТЕЦ.

17

Анонимен

преди 1 година

Доколкото знам, почти никой софиянец не иска да ползва парното им, но ще кажеш ги задължават да го ползват :))) С това парно колко милиони са източени, не е истина просто, те винаги са във фалит но продължават да скубят :)))

16

Анонимен

преди 1 година

Да го спира, топлофикация е социалистическа структура, много готованци седят по бюрата там, какво смятат толкова, купища чиновници. Да се премахне тази грабителска институциа, че да си купим бойлери всички, и да се свършва с приказките за топлото всеки сезон , и лято - за топлата вода, която вече не се пипа, толкова е скъпа, абсолютно необосновано, а зимата - все за парното се говори.

15

Шопендар

преди 1 година

Ако Фандъкова плати задълженията с народни пари,хората ще вземат тоягите,ако минат на мазут,е неекологично,и трябва да отменят и стикерите на колите,ако софиянци минат само на ток,мрежата ще колабира,а Кирчо си е за бой

14

Оператор

преди 1 година

А за скрития доклад на ДАНС от Кирето няма ли да напишете? Или се отчитате на ПП-то?

13

До псевдо Софиянеца

преди 1 година

Не, Софиянци в София сме 10000 човека. Тези които цитираш сте пришълци от Пернишко и Македония.

12

Не се плашете

преди 1 година

Сега,като назначат правителство с Асенчо и другите харвардчета,ще потече 4 пъти по-евтиния газ на Киро.А ако не потече,БСП ще клекне на Газпром и на Русия за дипломатите.Ако не клекне,на следващите избори бабичките ще я отсвирят. Абе такива овъртолени глупотевини,узаконени от народа,избрал тълпа некадърни нехранимайковци да го управляват.Няма какда е иначе:червените правят синя политика,сините съгласни с червени,корупция борена с по-голяма корупция, големи приказки за светло бъдеще.

11

Анонимен

преди 1 година

Гответе се за Кирчова зима! Тотално сринаха енергетиката!

10

taschunka witko

преди 1 година

Бомбите на Тиквата почнаха да гърмят.Тия серсеми Кокорко, Корна и Джон Траволта са в цайтнот, цунцванг , вечен шах и скоро мат.

9

Име

преди 1 година

Това е една чудесна ноовина! Да го закриват този тумор.

8

Анонимен

преди 1 година

Слочаенос? Не мисла!

7

Пен

преди 1 година

Брей, какво съвпадение само с "газовата криза" , която всички политици така любезно ни организираха.

6

Георги

преди 1 година

Нали Фандъкова направи топлофикация общинско дружество,за да се 'управлявало" правилно?!?! Всяка година един и същи проблем,големи заплати и бонуси за шефове,надути сметки за клиенти и пари нема!!!

5

Анонимен

преди 1 година

КТБ ГЛЪТНА ОТ ТОПЛОФИКАЦИЯ СОФИЯ ОКОЛО 100 МИЛИОНА ПРЕЗ 2014г

4

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

НЕ ВЯРВАМ БАШ СОФИЯНЦИ ДА ОСТАНАТ НА СТУДЕНО.НЯМА ЛОГИКА

3

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 4 В София софиянци сме 600 000, останалото до 2 000 000 са твои съселяни и съграждани. Та май ще се получи хак им е на несофиянците в София.

2

Никк

преди 1 година

Топлофикацията да бачка на мазут, има такава възможност

1

Пич

преди 1 година

Айдеееее, почна се. Резултатите от прекрасната ни енергийна политика разцъфнаха.