23

Анонимен

преди 1 година

33. И би отишъл примерно в Германия, където има повече "свобода", нали?

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 35 "ще накажем лошият Путин дето държи на руснаците цените на газа и на бензина ниски" Нека позная, не искаш да отидеш на "хубаво" на ниските цени, само защото си "родолюбец":))) Познах, нали? :))))

21

Анонимен

преди 1 година

До SS "Запасявайте се с трайна храна,гориво и си купете агрегат !" -- абе агргат с бензин на 10 лева килото пак не е решение... но пък може да се подкара на дървесен газ. Затова по-добре купувайте резачки и кюмбета. За храната ясно.

20

Анонимен

преди 1 година

Не се притеснявайте приятели,първите 5-10 години са трудни,но след това се свиква и на студено,и по-малко да се яде,пък и всеки може да си вземе я магаре,я кон всекиму според възможностите..и с това най-накрая ще накажем лошият Путин дето държи на руснаците цените на газа и на бензина ниски,а пък на нас демократична Европа ни кара да плащаме ...

19

Анонимен

преди 1 година

До всичките Путинолюбливци които смятат че Русия всичко е предвидила и действа стратегически, да ви светна - масово се изселват руснаци, особено тези които са добре материално. Човек с половин мозък и даже малко желание за свобода не би издържал и половин седмица в тази постепенно затъваща в мизерия страна. Който не вярва - моля отидете да поживеете там, а ако може и не се връщайте, по-добре ще сме без вас.

18

Анонимен

преди 1 година

До SS Едни тарикати като теб се запасяваха с цели гаражи с тоалетна хартия преди година, година и нещо ... :))))

17

SS

преди 1 година

От много слугинаж пред ЕС сами си го набихме! Запасявайте се с трайна храна,гориво и си купете агрегат !

16

Анонимен

преди 1 година

Няма да си спирам нито парното, нито п*рното. Хванете ме за пакета

15

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 29 Аз карам Бимърче, Верно 2017 година модел, но ми върши работа. А руснаците питат дали "Бимърче" е някакъв нов вид квас. Горе долу такава е разликата :))))

14

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "До Анонимен 22 Абе, те Китай и Индия и коли произвеждат, но в момента една Тойота Прадо струва в Просия 300 хиляди долара. Колкото един Ролс-Ройс :)))) Та така с "Индия и Китай". :))))" --- глей са.. по-добре спри да се излагаш.. то не бяха лекарства, мед.об., сега пък коли... добре.. нека така да ти го кажа - колкото руснаците могат да си купят нова тойота, толкова и ти можеш! Капиш?... или имаш нужда от пояснения?

13

SS

преди 1 година

ЕС го чакат тъмни и студени нощи ! Много соц. бунтове колабс и разпад ! Те пакети от санкции слагат !

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Потърпи малко, и това ще стане :)))) ЕС и Запада още не са започнали да спират медицинското оборудване и лекарствата" ---- то щото Китай и Индия не са най-големите производители на лекарства и мед. об... абе къде ви намират такива мал000умници от козяк??? Май са преизпълнили няколко пъти квотите за умствено изоостанали...

11

Анонимен

преди 1 година

Путин време е да извадиш големата гега и да ги светнеш ония в ЕС, та да ги заличиш веднъж завинаги от лицето на Земята, Русия има абсолютното цялата мощ да изтреби земята, с един изстрел. Прати ги ония от Брюксел в забвението, и без това само територията заемат, на тяхно място може друго да се издигне

10

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 15 "Вие Русия за невменяема ли я мислите" Няма защо да я мислим, тя Е невменяема ....

9

Анонимен

преди 1 година

ЕВРОПА стига с тези санкции не искам вашите измислени санкции защо го правите Върнете руският газ толкова е лесно Оставка на тези от Европа със санкциите НЕ мислите за гражданите на Европа

8

мак

преди 1 година

Нов пакет санкции върви с нов пакет призиви за пестене. Луди хора. Сигурно вече обмислят следващ пакет, може и 2 наведнъж, колко му е.

7

Анонимен

преди 1 година

Вие Русия за невменяема ли я мислите, много добре е предвидила всички последици от действията си, още преди да започне с военните действия, предвидила е ЕС какво ще предприеме и си имат резервни ходове. Така че, няма как да ги сплашат със санкции, които Русия отдавна е предвидила и измислила алтернатива

6

Анонимен

преди 1 година

До Ноби "Това е страхотно. Искаме 8 ми, 9 ти." Потърпи малко, и това ще стане :)))) ЕС и Запада още не са започнали да спират медицинското оборудване и лекарствата за просия, но скоро и това ще се случи. :)))))

5

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 3 - Много добре разбират те, че европейците страдат, не случайно така, лекичко, ни готвят за студ, може би и глад. Ама как се отстъпва, като са в л....та до шия? доброволно няма да го направят, на инат ще го карат. А на Путин калпака ще му накривят на другата страна.

4

Анонимен

преди 1 година

Това е чист фашизъм! Ще ми казват на мен, който работя и си плащам данъците, за да ги управляват ТЕ, да живея по техните правила?! С мозък на прима-ти, нагли до безумие! Само корупционни сделки и по политически кръгове свъртат. Посредствени, които мразят кадърните! Това са те срещу Русия и Китай! До като не се махнем, няма да се оправим. Ще гласувам само за този, които иска да ни махне от ЕС!