95

Анонимен

преди 1 година

Напротив. Решихте, че трябва да избледнява, зоащото в отчаянието си вече живеете в паралелна реалност.

94

Сълза и смях

преди 1 година

Путин изглежда като мома на края на хорото.Много жалка снимка.

93

Снимката

преди 1 година

кзва много повече жт всякакви статии, анализи и комюникета. Пълно падение на великото жуже!!!

92

необратимо

преди 1 година

Скоро Русия може и да се разпаднат като федерация Ако една република поиска независимост и другите ще я последват

91

Анонимен

преди 1 година

Скоро Турция, Израел и Иран ще си поделят Сирия. Русия не са вече фактор там.

90

От Вселената

преди 1 година

Може ли някой да обясни, каква е разликата между Комун религията и Мюзюлман религията? - Отговор: Едните вярват в господ Ленин, превърнал се на Сталин, а другите в господ Мойсей превърнал се на Мохамед! Разликата е също тази, че по времето на Ленинизма и Сталинизма мъжете се кланеха на Фолоса - вирнат нагоре опрян на две топки, а по времето на Мойсейчо и Мохамеданчо майките режат кожичките на израсналите кебапчета и те плачат ли плачат.

89

7 здрасти

преди 1 година

Жалко за нетрадиционните нации.. Това е ужасяваща среща за нетрадиционните. Администрации те им са запалили телефоните яко, за службите да не говорим. Влязоха в капана на северен поток 2.. Честито!

88

Анонимен

преди 1 година

Я стига сте писали глупости, бе днес.бг. На бидона направо му показаха вратата арабите. Такова унижение - великия краварски президент беше посрещнат от ЗАМЕСТНИК губернатор.

87

желязна логика

преди 1 година

Саудитите са удвоили вносът на руски нефт.. и това само за последните няколко месеца! За какво им е на харабелите петрол ще попита някой... ами за да го ползват за техните си нужди, докато изнасят тяхния "демократичен нефт" на цени над тези на руския... ха сега да ви чуя всички дружно - "слава коокаина!"

86

СССР

преди 1 година

Що за статия? Да покаже как злодея Путин губи позиции а другаря Байдън печели ли?? Ако губеха позиции нямаха да се срещат.. Всяка подобна среща води до укрепване на връзките, нови договори и т.н

85

Анонимен

преди 1 година

"Избледняващо ли е влиянието на Путин в Близкия изток?"__________Сирия призна ДНР и ЛНР, Иран е на страната на Русия, а Саудитска Арабия и Египет смятат да се присъединят към Брикс. Докато си пишете смешните статийки забравяте, че има и други източници на информацията, която криете.

84

По същество

преди 1 година

Хъх? Аз ли нещо не съм разбрал. Сирия е руска. Путин дружи и играе хем с Египет, хем с Иран, хем със Саудитска Арабия. Войски на Вагнер в Северна Африка. Къде избледнява? Никога не е било по-силно руското влияние в близкия изток. Байдън на колене се моли на най-върлите съюзници на САЩ уж и го отсвириха за Брикс. В някакви паралелни светове ли живеем с автора?

83

Космонавт

преди 1 година

Русия е на страната на шиитите, САЩ на страната на сунитите. Не е ясно къде се бута Ердоган, в Турция повечето са сунити. Салафитите, по точно уахабитите от Саудитска Арабия, неизбежно ще насочат всички бойци от Изида (ISIS) към Украйна за да се бият с Мордорци. На уморения Путин , скоро ще му се наложи да отхлаби хватката в Сирия и да изтегли 150к войници от северен Кавказ. Украйна е лобното място на Русия, защото Путин подцени англичаните. Не зная това джудже дали е прочело дори Татко Барба.

82

Анонимен

преди 1 година

То се видя по това как посрещнаха Байдън,и какви почести бяха направени за Путин,така че колкото и анализи да пишете истината не може да се скрие...

81

Анонимен

преди 1 година

До Хм "След само 5 години ще видим кой крив и кой прав." --- икономиката на ресурсите и производството срещу икономиката на ценностите и зелените мерки.... баси..как все се падаме от страната на булката?!?!?

80

Хм…

преди 1 година

След само 5 години ще видим кой крив и кой прав.

79

Анонимен

преди 1 година

Абе гледайте как МБС/MBS се отнася към Путин и Байдън и тогава сами ще си направите изводите.

78

Бай Ой

преди 1 година

Долара се изравни с Еврото, а рублата с турската лира!!!! Муахаха

77

Бравос на всички

преди 1 година

Доскоро беше умирающ, сега друго ни мотаят. Продажни медии, еФтинджос.

76

Бонго

преди 1 година

Тази статия е много вярно написана, само че наобратно. Разбирайте всичко написано точно наобратно и ще стигнете до истината.