49

Анонимен

преди 1 година

Когато човек е невръстен е напълно несамостоятелен, но бурно, интензивно и упорито дайства по посока на това да бъде независим. Процесът продължава по посока на все по-голяма независимост, но същият предполагаемо разумен човек, в своята пълна осъзната зрялост смята за нормално да бъде напълно зависим, контролиран и газен от мафиотската структура, наричана "държава" и "правителство". Кога ще еволюирате отвъд нуждата някой да ви управлява и ще се управлявате сами ?!?

48

Белене им е малко !!

преди 1 година

Крадливо и предателско племе се оправя само с Военен режим Пиночет!

47

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами тя нашата демокрация го закъса в момента в който фигуранта вдигна юмрук под давление на Червената номенклатура от Прехода и кадрите на ДС, подпрян и на петата колона, след което навлязохме в пролитическа, икономическа, енергияна, здравна и всякакви други кризи, въпреки които така нреченият фигурант запазва сравнително добър процент на одобрение, което пак говори за качеството на матрЯла по нашите географски ширини и че П.Славейков е бил прав "словото" си ... !!!

46

Анонимен

преди 1 година

Да обвиняваш демокрацията, защото някои хора не се справят, е все едно да обвиняваш секса, че на някои хора не им става.

45

Българин

преди 1 година

Страхувам се, че ако Възраждане влязат в новия праламент ще се върне договора с Газпром и отново ще станем роби на Путин.

44

Демократ

преди 1 година

Демокрация не значи анархия. Демокрацията трябва да се защитава с всички средства и с твърдата ръка на закона.

43

Група отвън

преди 1 година

Не допускайте БСП, ,,Възраждане" и партията на Янев да спечелят бъдещите избори, чукащи на вратата.После ще се гледаме умно, заради завиване към Русия. Ако това искате....жална ни мама...Чака ни излизане от НАТО и ЕС.

42

рН

преди 1 година

Демокрацията не е анархия (безвластие и свободия), нито "бащиния". Както при всяка друга форма на управление и при демокрацията имате както права, така и задължения, е, при нея правата са малко повече, но пък и никой не отменя задълженията ви. Туй-то!!! -)))

41

123

преди 1 година

Твърдата ръка е Асен Василев. Той ще спасява демокрацията на меките китки.

40

Културолог

преди 1 година

При Тодор Живков при комунизма хората на изкуството живееха под гнета на тоталитаризма и в България нямаше култура и изкуство, а при демокрацията хората на културата и изкуството живеят и творят свободно демократични произведения на изкуството и при демокрацията живеем добре и се наслаждаваме на прозиведения на изкуството.

39

Анонимен

преди 1 година

Демокрацията е най-добрата система, но русктите проксита и пускат хибритки и и пречат да се развива.

38

Анонимен

преди 1 година

Не е в никаква опасност. Факт, че масовият аутсайдер берач на малини или осморазряден бачкатор у нас милее за комунизма, където всякакви бездарници, като него, кретат едвам-едвам и получават наравно с доста по-можещи, но обществото си е класово- пирамида. Човяек трудно надскача класата си (някои дори хора е трудно да ги наречем) и винаги така ще е. Не ти харесва- КНДР, Иран, Русия и всякакви бедняци ще те приемат с отворени обятия да получаваш 50лв. месечна заплата там.

37

Тези сега диктатори

преди 1 година

Борят на живот и смърт само да се вкопчат и задържат във властта. Това са хората опасни за демокрацията които се съпротивляват жестоко да не бъдат изчегъртани.

36

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

МИЛО И ДРАГО ДАВАТ ПОСЛУШКОВЦИТЕ НА БРЮКСЕЛСКИТЕ ДИКТАТОРИ ДА ОСТАНАТ ВЪВ ВЛАСТА.

35

САМО ТАКА

преди 1 година

Така трябва да се прави, за да се извърши изчегъртването. В опасност са единствено старите партийни мутри.

34

Анонимен

преди 1 година

В днешно време демокрацията е залъгалка за овцете да си мислят, че са свободни. Мислете как сами да се оправяте, изборите няма да ви решат проблемите

33

ЬЬЬ

преди 1 година

До Анонимен Вярно казано,но на руснаците освен водка през деня и солидно количество вода след събуждане друго не им е нужно,ах да- и оръжие,и оръжие!

32

Анонимен

преди 1 година

Ама вие наистина ли си мислите, че в бг има демокрация хахаха.

31

ЬЬЬ

преди 1 година

С даването на мандат за правителство на бсп,радев си осигури назначаване на ново проруско служебно правителство и еднолично управление на държавата под президентската диктатура.Ако наистина мислеше да има редовен кабинет,мандатът трябваше да се даде на ДБ.С такъв президент България се отправя целеустремено към следващото дъно(а те нямат край)на мизерията и нищетата.НАРОДЕ????

30

Анонимен

преди 1 година

Няма нищо по-опасно за демокрацията от чалгарската криворазбрана демокрация. Волята на прости хора в големи количества, които само за една-две години си унищожиха държавата с чалга, шоумени, рапъри и клоуни в политиката. Сега няма олио, няма газ, ама чалга винаги ще има.