209

Анонимен

преди 1 година

Първо войната можеше да се избегне ако имаше преговори за които настояваше руската страна. Второ за нея това беше тежко решение и тя го отлага осем години. Трето освен чрез санкции те Запада участва с най модерните си оръжия. По този начин използва украи нците като опитни мишени като един опитен полигон за натовските разработки. На мястото на украинския народ щях да се замисля кой на кого служи и струва ли си да се позори така и да се самоубива. Донбас не иска война. Иска мир.!!!

208

Анонимен

преди 1 година

До 219 До 218 много кофти е за Украйна това че в услуга на САЩ и Запада Украйна стана полигон на война. Който не го разбира не знам но това да си поли гон на военните действия е много жалко за украинския народ който трябва да отстрани от власт тези които го натикаха във война. Много лошо е да си опитно зайче на западните оръжия, но това е Украйна и е много самоубийствено. Грешка е.

207

Бонго

преди 1 година

Боже, боже, колко мъка има на този свят...

206

Анонимен

преди 1 година

Днес е разгара на лятото. Сутринта беше хладно и много хора бяха с дълги ръкави. Имаше и хора с якета. Представям си зимата. Така че желанията са едно а реалността друго

205

Анонимен

преди 1 година

До До 218/219 Значи, Просия няма как да не спечели, нали? :)))))

204

Анонимен

преди 1 година

Тоя Зеления (във всяко едно отношение ) няма ли да слезе най-сетне от черешата ?! Какви победи ,какви оръжия , какви пет лева ?! Солдатите го завряха в *** г.3. , а той още се пери ! Неадекватника да се маха вече и да спести още хиляди ненужни жертви !

203

бай Даньо

преди 1 година

Майко колко са неадекватни украинците!? Само се моля рашките да си вземат Харков и Одеса преди зимата за да се свършва с тая дундърма...

202

До 218

преди 1 година

Както и да кръщаваш Русия, истината е че Украйна е в по неизгодна позиция, а това че я направиха полигон за война срещу Русия говори много лошо за нея и политическия и елит, знаеш ли защо Путин не реагира толко остро на Финландия и Швеция за НАТО, защото са независими държави и няма да позволят американско влияние, и действия който им вредят, като един Майдан например...

201

Дзивко

преди 1 година

Вярно ли има хора които вярват че няколко установки за залпов огън и гаубици могат да обърнат война, колкото и точни да са, други фактори печелят война и те не са в полза на Украйна, а покрай санкциите и за Европа. Дори ядрена бомба не накара Япония да капитолира, а нахлуването на СССР в манджурия, защото императора знаеше, че със Сталин нямаше да остане на власт, американците бяха по добрия вариант

200

До 212

преди 1 година

Изглежда, че си злоупотребил с по голямо количество дрога ! Абе тия от НПОто на Сорос не ви ли дават готови дозите да не предозирате

199

Анонимен

преди 1 година

До До 210/213 Село, стой си на село.

198

Анонимен

преди 1 година

Може всичко да иска но не е в позиция да иска каквото и да е. Няма да стане. Щом Запада иска война през зимата ще я получи. То лятото е хладно, представям си самата. Русия ще победи форевър.

197

Анонимен

преди 1 година

До До 207/211 "А ти откъде знаеш , че и в момента нетаботят заедно , а ?" Щото съм западняк по начин на мислене :)))))) Русия е обречена на азиатщтване в следващите 50-100 години. НЯМА ВРЪЩАНЕ НАЗАД. Това е наследството, което Кървавия кремъслки сатрап ви остави. Целия ви останал живот ще сте свидетели на "интересни" неща в просия. :)))))

196

До 207

преди 1 година

А ти откъде знаеш , че и в момента нетаботят заедно , а ?

195

Анонимен

преди 1 година

До До 204 Крали Марко "а това много ме кефи." Русофилите са абсолютна детска градина: говорят си глуппости и им се "кефят" все едно вече са станали.

194

Анонимен

преди 1 година

Ами украинската армия може да си пуснат платена отпуска за зимата ,щом не искат да се бият...

193

До 204 Крали Марко

преди 1 година

Спокойно КралиМарко. При война руснаците казаха, че първо удрят Лондон и Англия исчезва първа а това много ме кефи.

192

Анонимен

преди 1 година

До По същество "Значи, предавайте се до зимата." Еееех, мечти :))))) Сигурни си мечтаеш и Германия и Русия да работят заедно а? :))))

191

По същество

преди 1 година

Значи, предавайте се до зимата. Всеки знае какво е война срещу Русия през зимата.

190

До 201

преди 1 година

До Анонимен "Западът никога не инвестира на загуба."!!!!! -- Разбира се! От тия милиарди от данъкоплатците, които "западът" налива в пералнята Украйна в кои ли частни джобове се разпределят проценти? А това отделно от печалбите на ВПК. А живота на украинци и руснаци хич не ги интересува. Схемата работи перфектно.