36

Гига

преди 1 година

До хи-хи-хиии..... Ама то зелйето не беше ли само убаво да се укръчка у него свинското ?

35

Анонимен

преди 1 година

aZ-ът, света ще стане едно по-добро място, когато се изчисти от такива примaти като теб. Всъщност, не ти ли е време вече? Кoмунделите намалявате драстично, което е напълно естествен процес.

34

хи-хи-хиии.....

преди 1 година

Така е, всички ще ручаме свинско със зеле, но някой ще са само на зелето.............

33

На село

преди 1 година

Нали имало глобално затопляне, що Ви е парно... ? А топлата вода казаха била вредна за кожата, ще карате със студена. А сметките за ТЕЦ щели да са Ви високи, ходете на село, там ТЕЦ няма и няма да Ви искат сметки за парно и топла вода (И без това селата обезлюдяха... та малко да се оживят...) :-(

32

SS

преди 1 година

А Евроатлантичетата рано или късно ще си платят за предателството си ! И слугите на Сорос ! Бг е малка страна и се знае отлично кой ,кое и какъв е бил !

31

SS

преди 1 година

Гответе се за тежка и непредсказуема зима !

30

Потребителите

преди 1 година

трябва обаче да живеят с мисълта, почти че няма да имаме ппорно, но пък ще плащаме двойно отпреди. Ами спрете го това порноо какъв е смисъла? Или който не си го пуска не плаща като тока и водата. Толкова ли е сложно?

29

aZ-ът

преди 1 година

Либераслъка, марш може да викате на някой който ви е подчинен. Или на жените си. На нас по леко с маршовете, да не отваряме пак свинарниците на Белене. Едно време с бащите и дядовците ви ги хранихме сега в вас и децата ви ще ги храним. Нищо старо не е забравено и всичко се помни. Като са ти братя урките отивай се бивш там. А не "другари дайте да дадем" . Вас дето са ви братя урките, колко заплати дадохте по повива на подобието на премиер? Много забравихте студената вечер на Февруари 1945...

28

Анонимен

преди 1 година

До До aZ-ът Да на всяка май муна украинците са и братя. Нормално, те са писали в учебниците си, че всичко на този свят е произлязло от древните укри, дори маймуните. *** си там при братята ти, да видим каква песен ще запееш после... ако оцелееш де.

27

Анонимен

преди 1 година

Да ви светна какво значи това: РАДИАТОРИТЕ ЩЕ СА ХЛАДКИ, ЩЕ МРЪЗНЕТЕ , НО ЩЕ ПЛАЩАТЕ ПАРНО НА ДВОЙНИ ЦЕНИ !!!

26

Анонимен

преди 1 година

Ха ха ... тоя храненик на Сорос и американски агент пак изпълзя от дупката си, да ни будалка по енергийни въпроси в интерес на чужди интереси! Ама как не му приседна толкова години да изълнява недостойни поръчения?

25

мрънкачи

преди 1 година

мрънчовци.... вижте в Украина как мръзнат и загиват невини хора а тук штело да им е студеничко ходете на село и се греите с дръва цепете и палете печка да ви видиме тогава там хората парно ниамат.

24

Един Българин

преди 1 година

Крайно време е топлофикациите да се ликвидират. Безсмислена загуба на топлинна енергия от транспортиране. 9, за климатиците не си прав. Супер ефективни са при отопление. Идеален вариант дори и за 20 етажни ЕПК-та и няма да се наложи смяна на инсталацията (така си топля апартамента и сметките са много под тези на Топлофикация).

23

123ас

преди 1 година

Излиза, е тия тарикати налагащи санкции и които уж ''наказвали'' Русия, всъщност наказват хората в цяла Европа. И същите тия мекокитковци подаряват парите на ЕС на ония зеления урко-клоун... Нека който си иска да дарява, да си правят фондове, да си даряват тлъстие евразаплати /никой от тия чиновнци не се е отказал от заплатата си в полза на урките!/, да си теглят кредити ама на личен гръб и да ги пращат където искат! И санкции да си налагат ама не за сметка на всички нас ами за тяхна с сметка!

22

Анонимен

преди 1 година

Важното е че сме горди евроатлантици макар и гладни на студено!Да се пука от яд Путин...стоически ще гласуваме и студуваме..нека му!

21

Димитров

преди 1 година

Колкото по-умни и красиви сме, толкова по-студени са ни радиаторите.

20

Анонимен

преди 1 година

в Австрия обявиха 4 часов режим на тока през зимата,тука 8 часа ли няма да има?или 12?

19

Анонимен

преди 1 година

все ми едно аз съм на дърва !

18

aZ-ът

преди 1 година

Цяла Европа ще мръзне за да е солидарна с урките. Що ? Мен те не ме интересуват? Либералките *** щели да накажат Путин - с кво със студените си г*зове ли? Защото той продава на Китай ?

17

Анонимен

преди 1 година

Спрете да го показвате този измамник, крадец и лъжец, да си отива в Канада.