42

Бачи Кико

преди 1 година

Комшията като не го слушат дечурлигата им казва, че през нощта ще ги отвлече проф.александрова....ъоя номер действа безотказно .

41

Анонимен

преди 1 година

Не съм ваксиниран и не съм бил болен от ковидгрип, братовчед ми е наваксан и все е хремав и грипав.

40

Руди

преди 1 година

Значи всички ще го изкараме по няколко пъти, но трябва да носим маски, и защо бе докторе! Нещо няма логика в изказването ти! За две години и кусур това поне разбрахме, маските са абсолютно и тотално безполезни! Искрено се надявам никой повече да не ви спазва неработещите мерки.

39

Анонимен

преди 1 година

Иначе като пуснаха от тук да минат половин милион укри и ги преглеждаха за наша сметка нямаше никакъв проблем с ковид и здравната система, айде у лево с мерките ви нищо няма да спазвам.

38

Фермер

преди 1 година

Понеже не знам това нещо професор що за същество е, ще обясня така, както обяснявам на мойта кравa Цуцка. Такъв вирус няма. Има грип, има и други респираторни заболявания. Има и един фалшив тест, който може да открие всичко, у всеки, зависи как се направи.

37

Анонимен

преди 1 година

Хич не пука дали сулю и пулю се е ваксинирал. Пука ми, че точно тези сулю и пулю пълнят болниците после и няма място за нас нормалните и ваксинираните да се вредим за нещо друго.

36

Never walk alone

преди 1 година

Кой е умрял от хрема?Аре па вие направо прекалявате

35

Анонимен

преди 1 година

2 г.носихме маски и вируса взе че се предае и отслабна. Взехме че ги свалихме и вируса взе че мутира с 2 нови издания. Смях в залата. Ако по някакъв начин това помагаше пандемията отдавна да я нямаше. С маска и без маска като ти е писано да се заразиш ще се заразиш. Именно че вируса е нов нека да го приравним към грипа при който не носим маски и да си живеем живота. Аман истериите на СЗО и корумпирани пандемични политици и учени.

34

Анонимен

преди 1 година

"Според ученият Омикрон вероятно ще мине през всички"???? Тогава за кво се пазим? За кво се маскираме? За кво дистанция? Като всички ще си преболедуваме леката настинка омикрон? ААаа щото лyдитe не са чули още че е невероятно лека настинка и трябва маминка правителство да ги пази

33

Анонимен

преди 1 година

То ние, ако трябва да разчитаме на калпавата, но крадлива здравна система постоянно трябва да сме маскирани, като животтни.

32

Георги

преди 1 година

Няма нужда от никакви мерки. Предния път умряха само 35 000 човека. И 20 години да върлува няма да изтрепе и 1 милион.

31

Йосарян

преди 1 година

Не просто да не спазваме безсмислените и вредни "мерки", а целенасочено и агресивно да отстояваме правото си да не носим излишни"маски" за да ужким-предпазваме околните от вирус, от който не сме болни! Представете си какви хора са ковипсихарите, за 20 месеца вече четвърти път се "ваксинират" и пак настояват ние да се "маскираме" за да сме ги предпазвали? Това е заболяване на психиката, не вирус!

30

Анонимен

преди 1 година

Очаква се при сегашната вълна, която тепърва се надига, да има регистрирани между 6 и 10 хиляди починали от Ковид-19, а реално ще са 2-3 пъти повече.

29

Хахахаха

преди 1 година

Туй ли женище ще ми дава акъл ве?!? Никой не избира тялото си ама тая се е разпасала като балкански чорбаджия... То бива бива да си непукист ама като се показваш по телевизията поне малко си вчесай косата ве чучелло, а тя с прическа "гръмнал бойлер в тръстика". Вместо да ръси бисери, да хване да спре кИфтетата и черпака, и да хване да поспортува малко... Не е толкова стара, че да се запусне толкова много.

28

Анонимен

преди 1 година

За глупавите, които се набодоха трябва да има доживотни мерки, те са мутанти в известен смисъл.

27

Бре, как сменихте

преди 1 година

концепцията. "Ваксината" давала защита само при 38% и само за 6 месеца. Ама вирусът щял да мине през всички. Е тогава защо да се ваксинираме? Хем вирус, хем "ваксина", хем тромби и други такива гадости. Мерси!

26

Анонимен

преди 1 година

Смислено говори проф. Александрова и само хора с кухо между ушите не разбират какво казва

25

Таня

преди 1 година

Отново закъсняваме с мерките. Отново се угажда на плебса.

24

Анонимен

преди 1 година

До Долния *** Точно така истински нуждаещите се от лечение бяха извън болниците заради ковидд истериците.

23

Анонимен

преди 1 година

Имаме 150 000 души допълнителна смъртност за 2 години. Кажи го на близките на починалите, че смисъл от мерки няма, че вирус няма или пък че е леко грипче.