138

Анонимен

преди 1 година

До До 162/165 "Не сме озлобени" Личи си :))))

137

До 162

преди 1 година

Не сме озлобени, просто гледаме как русофобите се опитвате да спорите със слаби аргументи и филми от американски медии и не сте прекарали и минута да се запознаете с другата гледна точка. За разлика от вас, ние слушаме и двете гледни точки от месеци. Това е да си информиран и да прецениш за себе си кое е истината и кое е пропаганда. Нито един не може да си обясни защо мрази Русия, какво му е направила. Мразите я, защото сте жертви на западната пропаганда.

136

Анонимен

преди 1 година

До Замислен Кофти е когато копи пействаш. Много подбива аргумента или "мислите" :)))

135

Анонимен

преди 1 година

До До 156/160 Безсилието ражда злоба, а и руснаците и техните слуги сте МНОГО озлобени. Да се чуди човек що така, щом като само "побеждавате"? :)))))))

134

Замислен

преди 1 година

От тъпотия и аз си мислих, че военната операция на Русия в Украйна ще е две-три седмици. И от военна гледна точка изобщо не би било проблем. Но след като Русия не включи дори авиацията си, започна да се избистря един друг план. Мащабен, колосален. Започва да се променя света, геополитиката изобщо. Дали ще оцелее немската икономика, дали ще оцелеят правителства в ЕС. Играта се оказа на друго ниво.

133

До 156

преди 1 година

А ти пишеш "Ukraine on fire" и гледаш другата гледна точка.

132

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 158 "Хорат и в САЩ с оплакват от тамошния режим ." Когато в САЩ започнат да правят етнически чистки заради това, че не искат да ГЛАСУВАТ за референдум, организиран от някого, ТОГАВА ще сравняваш такива неща. Сега си просто поредния руски мегафон използваш тактиката на сочене с пръсти, без да знаеш как се прави.

131

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 156 Хорат и в САЩ с оплакват от тамошния режим . Има такива , които искат независимост . Ама демокрация - каквото каж мнозинството , или тези които имат право да бият

130

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 153 Руските мегафони стават все по-слаби и по-слаби. Татарите живеят в Крим преди там да има руснаци. Нямало е нужда да ходят НИКЪДЕ, те са си ОТТАМ. А за "никой не се е оплаквал в Крим" Пишеш на английски "Лайф инсайд Путин'с Кримеа" и ГЛЕДАШ!

129

До 152

преди 1 година

Дай източник за това разселване. Да видим информацията дали може да се провери. А за милионите напуснали Украйна след 2014-та? Сигурно е случайност някаква, защото си е било мирно тези 8 години - Русия напълно изненадващо си нахлу ей така.И няма значение кой е коренен жител, а има значение кой е жител. Все едно кореняците соиянци да трябва да имат повече права.

128

Анонимен

преди 1 година

Ех тоя Крим...подпалихте света заради него,а след няколко години може под вода да се окаже заради топенето на ледниците.Толкова безсмислено...

127

Анонимен

преди 1 година

До 152:Никой не се е оплаквал в Крим.А въпросните татари защо са отишли в Русия,а не са си заминали в Украйна или другаде?Лъжеш.

126

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 149 НЕ ги пуснаха на "хората" а си ги пуснаха на военнните. За "хората" в Крим гледай как прокараха магистралата, която построиха, да могат бързо да придвижват военна техника, през най-голямата защитена природна зона, като арестуваха всеки, който протестираше. За "хората" в Крим виж как изселиха 15% от населението (само КОРЕННИ жители татари), защото не пожелаха да вземат участие във фалшивия им референдум. Буквално ги РАЗСЕЛИХА в други част на Русия. Толкова за"хората" другарю.

125

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 147 Слугите американски в Украйна спряха водата на Крим , Путин и компания я пуснаха . Спряха им подаването на ток , Путин ги спасяваше . Че кой не бил човечен , казваш ?

124

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 145 Н русофила за "хората" му пука точно колкото на Путин. Ни повече, ни по-малко.

123

Анонимен

преди 1 година

Аз си дръпнах кредитче от 30 хил и минах на на панели със соларен контролер на оупън соурс и батерия с добавка от итрий и инвертор, изобщо не ме интересува колко струва газта и тока, от години вече не плащам ток, даже ми остава. Кредита си изплатих за 6 месеца.

122

Анонимен

преди 1 година

До ***,сър Комунизмът веднъж като те увреди, след това оставаш саакат за цял живот.

121

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 132 "Понякога , като няма газ , няма и ток" Ако тока ти идва от газа. Свободен си. :))))))

120

Русороби,сър

преди 1 година

"Понякога , като няма газ , няма и ток" - ХАХАХХАХАХА, тва комунизма наистина доста тъъпи парчета е произвел няма лъжа, няма измама. Поне си забавен

119

Анонимен

преди 1 година

И зелената им сделка на комунистите в Брюксел е такава за тях ще има автомобили наток, а вие ще годите пеш и ще си светите със свещи.