37

анализатор

преди 1 година

Не е въпрос на убеждение. Въпрос на Северна Македония е на какъв език искат да говорят - ако щат да го нарекат патагонски, танганайски, и каквото там им е на сърце!Не е наш проблем - ние говорим на български!

36

Анонимен

преди 1 година

До Павел Изобщо не е вярно. Има стотици учебници за Македония. Димитър Талев сме го учили в училище.

35

Павел

преди 1 година

В социалистическа България за Македония не се говореше, темата беше табу, засекретени бяха всички информации за нея. Как сега да коментираме историята, като в нея има бели петна и липсват цели периоди.

34

Анонимен

преди 1 година

Значи оти толку сте против Македонски азик шо е толку страшно шо се осекаме МакедонциТоа не е од сега туку од кра на 20 век дедо ми и баба ми ми говореа дека сме Македонци. Да вие ни сте наблиски тоа е така ама треба да разберете дека србите тука правеа пропаганда скоро 60 г тоа е многуИ со негирането на нас и азикотсамо полошо правите србоманите уште повеке да земат силаИ Австриа говорат германски папа се АвстрициПоздрав

33

Анонимен

преди 1 година

Преди ветото говореха едно а сега обърнаха палачнката след като Петко Борисов вдигна ветото.

32

Анонимен

преди 1 година

И Матанов се продал за евро яничер.

31

Анонимен

преди 1 година

Как са убедени, с евра ли

30

Анонимен

преди 1 година

Овчаров си е чист татарин,а Матанов си е същия, те затова подскачат.Ами да се видят в огледалата.Навремето БКП издигаше само хора от малцинствата.

29

бай Даньо

преди 1 година

Разбира се че има македонски език , тоя мач го свириха за сърбите ... А, ходете се братушкайте със "брачата" и мятайте плескавици докато те ви оправят грубо с градинския маркуч!

28

era

преди 1 година

щом така мислят евродепутатите, то утре могат започнат да мислят, че сме и татари и какви ли българите, въппреки че сме били народ преди и държава, а техните прешесвеници са били в родово-общинския строй. Значи ли това, че евродупетата са прави? Едно знам със сигурност, до толкова се обезкърви българската интелигенция, че повече приличат на селски шутове.

27

Анонимен

преди 1 година

Как ще признаеш македонски като там са и 100 хиляди българи и като ги признаеш отделни езици излиза че македонци е различно от българи а историческата комисия се опитва да докаже че са едно до 1945 г. А пък след 1945 всички учат македонски език а не български език. Ние правим една боза.

26

Анонимен

преди 1 година

Политиците и историците ни са еменация на обществото, уникални продажници.

25

Анонимен

преди 1 година

До sram za Balgareto Има разлика между славянски езици и български език. Македонския е български и двата са в групата славянски език но македонския идва от бг езика.

24

Анонимен

преди 1 година

.Въпросът е друг,щом 2 милиона стават всеки ден и мислят на македонски, а не на български,значи това е реалността.Стига вече с тези малки мисли на малка държава в този голям съюз.Историческата наука в Бг стана за смях пред цяла Европа.Преди не забелязваха дребните душици,сега ви се смеят Матанов,на Пламен Павлов,на Овчаров,Илчев.Смятат ви за глупави.Това също е реалност.Лепнахте петно на България,което само ще доведе т нар историческа наука в Бг до по-бързо закриване.

23

Анонимен

преди 1 година

Вчера Генчова каза че не признаваме македонски език. Ако Борисов го признава трябва да го обесят защото предава България и то след като има много учени от БАН които са писали че е бг език.

22

sram za Balgareto

преди 1 година

Makedoncite Srbita Hrvatite Cernogorcite Bosancite i Balgarite sme vav edna grupa juzno slovenski ezici

21

Анонимен

преди 1 година

Да сричат на македонски български, поради тази причина не е нужен преводач, както не е нужен и за диалектите от източната част на България.

20

Анонимен

преди 1 година

Няма такъв македонски език и няма Ер голям в т нар макефонски език така че да ди избият от историята Кирил и Методи в тяхната азбука има Ерголям с в македондката Няма Айде вече стига с тях пускайте ги в ЕС така ще избягат повечето в ЕС и няма да имат нищо ще ги затрият

19

sram za Balgareto

преди 1 година

hrvatija cerna gora i srbija kak togava da naricat svoite ezici to vsickite sa sashti

18

Анонимен

преди 1 година

Така е Боку го припозна, а Кирчо и шайката му гласуваха барабар с ГРОБ за да вдигнат ветото после се правят, че не са заедно, като за всичко най-важно гласуват еднакво.