197

Анонимен

преди 2 години

Така е в професията бг политик, лъжеш - мажеш за да си в играта.

196

автогол

преди 2 години

Дончев казва в прав текст, че Борисов не е нормален. Съгласен съм. Но е нагъл , *** и арогантен крадец, контрабандист, престъпник и вероятно убиец.

195

Анонимен

преди 2 години

Правилно г-н Дончев, говорим за нормален човек !

194

Анонимен

преди 2 години

Бандитската партия Герб се опитва да си измие лицето , но нааканият им *** смърди отдалеч!

193

Анонимен

преди 2 години

Няма как нормален човек да повярва,че всичкото това с чекмеджетата е истина.И друго-след като разни слухове твърдят,че Борисов е откраднал милиарди,трудно ми е да си отговоря ,за къде,кого и кога ги съхранява? Човекът е на 63години.Къде живее,с какво разполага? Съвсем нормален за поста му живот и състояние.Всеки един милиардер би предпочел да се оттегли от фокуса на обществото и да потъне в забрава,живеейки охолно и харчейки си парите в някое райско кътче.В къщата си в Барселона или в Гръция ;)

192

Анонимен

преди 2 години

Избори наближават, и понеже никой не може да отрече, че при ГЕРБ показателите на държавта , въпреки 60-70% собственост на комунистическите фирми върху средствата за производство, бяха най благоприятни за българите, постоянно се вадят едни измишлъотини охотно / и финансово полезно/ разпространявани от медии и частни лица. Между другото доста неграмотно аматъорски направено като монтаж. Та за преразпределението на парите ми е думата и то по цените си личи.

191

Анонимен

преди 2 години

Томиславе, Баце не е нормален.

190

анализатор

преди 2 години

Крайно време е да променим нашия наказателен закон,какнто в китай.За доказана корупция и кражба на народна пара-клекнал,с белезници на гърба и един воиник с автомат зад хърба.И следва преместване в небитието.Да мидим дали след това ще има корупция.А сега какво-и кучетата вече са убедени за зловещата банкянска корупция,но гешевтурата ги пази,и те станаха не нагли,а убийсвено нагли.Мерзавци,идва затвора,начело с оня ***,уличен разбойник и крадец-банкянското прасе.

189

Анонимен

преди 2 години

От кога Тиквун е в графата "нормален" ???????

188

Анонимен

преди 2 години

До Боже опази!Да ни пази от и...ти като теб .

187

Боже опази!

преди 2 години

Каква е тази навалица под темата от постоянни обитатели на психиатриатричното партийно отделение, назовано "Възраждане на фашизма в България", накратко Възраждане.

186

Крушарския

преди 2 години

микре крушка в шкафче на Бойко от БКП и. ДС значе светлина

185

Анонимен

преди 2 години

Глока е на шкафчето, диклака е на шкафчето, злато и пари в шкафчето. Къде да ги държи? През деня се носят в джоба.

184

Анонимен

преди 2 години

ех Нелка, така ли се пише "кЪртечница"

183

Радослав

преди 2 години

До 218: в каса/сейф който е скрит в стена или на подходящо място, забит към бетонната плоча. На място което престъпник няма да търси или да е защитено защото нещата които си прибрал там не са за ежедневна употреба. За да се грабнат като хукнеш да бягаш при акция на органите на реда се слагат само ако си престъпник и са придобити по незаконен начин и очакваш нахлуване с цел арест. Затова да, поне е прав Дончев, че нормалните хора не си държат ценности и пари в чекмеджето, а в каса/сейф.

182

Хо!

преди 2 години

Пак ли правят ремонт в Карлуково? Защо са по улиците и във форума. Пълни панаири.

181

Анонимен

преди 2 години

Добре, къде нормалният човек си държи парите в къщи - под дюшека или под възглавницата?:) или под килима.

180

Радослав

преди 2 години

До 212-тата/то чао нещото, лягай да спинкаш, че вождицата утре пак ще избълва поредния пример за мозъчно разстройство и ще трябва пак да си амбразурата да я браниш. Нормално е когато нямаш какво да кажеш да избягаш като комунист в гората. Хайде, лека и да сънуваш как Бойко ти връчва тиквен медал за отбрана на вожда от публичното мнение 1-ва степен. Ако си трудолюбива/трудолюбиво може и медал за заслуга към партията майка да получиш. Късмет драга/драго.

179

Анонимен

преди 2 години

Дончев по-добре да не си прави труда да реабилитира....

178

Анонимен

преди 2 години

А кой е казал, че става дума за нормален човек?