33

кмето

преди 1 година

Гледам на стената Вазов и Ботев а между тях един при.мат! Пълна дегррадация.

32

да

преди 1 година

само възраждане! те си останаха българи! и бойко се продаде на американските ***!

31

Гласоподавател

преди 1 година

Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ на България!!

30

безпартиен

преди 1 година

браво на ИТН че свалиха сатрапа кирчо, беше се самозабравил, сега слави ви заповяда да правите правителство, че на избори си заминавате - обаче вече става супер агония!

29

Анонимен

преди 1 година

Тия всичките от кръжока на помощния клуб на селяка към 7/8 са поредното "продуктово позициониране" -облечено в "партия"-която за пореден път злоупотреби с доверието и надеждите на хиляди хора за "нещо" уж истинско,патриотично,мъжко-а ква стана тя ..поредните празнодумци и въздухари...даже и без налягане,а обикновени служители слуги..3 парламента +правителство провалени ..Какво повече..

28

Анонимен

преди 1 година

ДБ + ПП! Време е най-после за истинска демокрация, а не за плутокрация!

27

44

преди 1 година

И каквото правителство да направите вече, Киро Истината си свърши перфектно задачата: да разруши напълно държавата, и така една по една ЕС да отиде в историята и всички да са зависими и да се кланят на САЩ. Ще го усетите само след 4 месеца, като завее зимата.

26

Анонимен

преди 1 година

Хубавото е, че при следващи избори този няма да го има. Тиквата с онази кикимора за съжаление пак ще бълват простотии, Карадайъ ще срича неразбираемо, т.е. няма да е бог знае каква промяна, само ще се харчат пари.

25

Че

преди 1 година

Другите 3 партии са едно и също, май и вие сте продали отдавна. Щом четата на Костов и Прокопиев са ви обладали.

24

Ами ти....?!

преди 1 година

Ами ти бе, Хаджията и нищожество чалгарско, дето бършеш *** на Сакатото учиндолско чудовище, ти не изплющя" ли на масата агентсавовата кандидатура за шеф на БНБ и понеже не стана, свалихте Никола Минчев и Кирил Петков?! А дето "изплющя" за ония три милиарда за делянпеевските фирми за "магистрали", при положение че толкова му бяха платени на делянпеевското чудовище, ама магистрали няма?! Само че българският народ такъв ви "изплющя", че се напикахте, нали, мръсни палачи!

23

Анонимен

преди 1 година

От ИТН изпълниха перфектно задачата заради която бяха създадени. Дори Слави не иска да бъде повече част от политическия живот на България. От ИТН всеки си получи това заради което е участвал в тизи проект.

22

ТОШКО ЙОРДАНОВ

преди 1 година

И мисли-оксиморон

21

Анонимен

преди 1 година

На си ви чалгарите и джендърите дайтеси ни мутрите.

20

ЧАЛГАРЯТ ГРЕШИ!

преди 1 година

Всичките партии във въпросната коалиция са путинистки, така че изборът на премиер няма да бъде никакъв проблем.

19

Е

преди 1 година

Тоя път Славиту ще си получи БНТ. Разградския олигарх парите за батериите.

18

Анонимен

преди 1 година

Чалгарите от ИТН и комунистите от БКП и ДБ бягат от демократични избори, като дявол от тамян.

17

Анонимен

преди 1 година

На тез им набиха канчетата в мазето на улица Козяк , че видиш ли идва Възраждане и като се почнат едни проверки и разследвания :)

16

Анонимен

преди 1 година

Слави сега ще изпее на доктор Ахмед Доган перента "Едно Ферари с цвят червен".Но с променен текст.."Едно за мен едно за Тошко"

15

Май

преди 1 година

Пак Прокопиев ще реди кабинета и пак агония.

14

Анонимен

преди 1 година

Абе стига са се напиняли. Видяхме ги вече какво могат, нали допреди 3 седмици бяха заедно да управляват. Най-добре е за БГ да има нови избори, защото ако останат тези, на есен трябва да ги гоним с тоягите. И без задължителни машини, понеже остава едно лошо чувство за американски хакери.