42

Анонимен

преди 1 година

Генчовски що подписва? Да имаше достойнство и да откаже да подпише! Ама - не. Тя хем е много против, хем подписва. Ако не подпише - какво, ще й поискат оставката ли? Стават вече смешни. Да си заминават всичките във Франция, щом ги радва Макароня. Тук не искаме национални предатели - да ходят да предават французите, те може би си падат по тия неща.

41

Анонимен

преди 1 година

Родена е в Павликени на 23 май 1971 г. Завършва Софийския университет Св. Климент Охридски (със специалност История), а след това и Военната академия Георги С. Раковски. Преминава редица курсове и обучения в Европа и САЩ в направления политика и планиране, международни отношения и военна дипломация.[1]Професионалната си кариера започва като експерт по въпросите на сигурността и отбраната[2] в Генералния щаб на Българската армия, където преминава през всички нива на системата, достигайки до началник на отдел НАТО и Европейски съюз в Министерството на отбраната. Работи като съветник

40

Анонимен

преди 1 година

Значем, че няма, другарко невзр_ачна. Тази Радева калинка дано никога повече не се появява в публичното пространство. Нейната безгръбначност и сервилност позволиха на доганското прокси да свалят правителството.Голяма грешка на ПП, че допуснаха външния министър да излъчен чал_гарите.

39

Анонимен

преди 1 година

До 47 "Нали Сталин и коминтерна са виновни за македонска нация и език. Ами ето Урсулла и Блинки признават маке език и нация." Сталин и Коминтерна извършиха престъпления, за да създадат макеодонската нация, но тя БЕШЕ създадена и това е НЕОБРАТИМО. Да отричаме, че има такава, е да живеем с паралелна реалност и да извършим същите престъпления като Сталин, като започнем да правим обратното - т.е. да затрием нещо, което вече има собствен живот (па бил той и базиран на противопоставянето с нас).

38

Анонимен

преди 1 година

НЕЩО НЕ РАЗБИРАМ...ИМАМЕ ФРЕНСКО ПРЕДЛОЖЕНИЕ КЪМ РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЯ ЗА РЕШАВАНЕ НА ПРОБЛЕМА С РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И СЪЩЕВРЕМЕННО ФРАНЦИЯ ОФИЦИАЛНО БЛОКИРА ЗАПОЧВАНЕТО НА ПРЕГОВОРИ С АЛБАНИЯ...ОЩЕ ПОВЕЧЕ ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ВСЕ ПАК,ЧЕ САМИЯТ МАКРОН НА НЯКОЛКО ПЪТИ ЗАЯВИ,ЧЕ ВИЖДА БЪДЕЩЕТО НА ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ ИЗВЪН ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ...

37

Вьзмутен

преди 1 година

Кой не казва истината е ясно - някаде да е публикуван този документ за който взимат решение - герб ,дпс , дб, пп

36

хмм

преди 1 година

Ако питаш Генчовска, френското предложение отразява българските интереси . Според Ковачевски там са взели предвид претенциите на РСМ . Става дума за противоположни неща и се пита - кой не казва истината - тя или той

35

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 39 Нали Сталин и коминтерна са виновни за македонска нация и език. Ами ето Урсулла и Блинки признават маке език и нация. Та значи и ЕС и САЩ са престъпници нали така излиза.

34

Анонимен

преди 1 година

ПЪЛЕН ТЕАТЪР...ПОДПИСВАТ НЯКАКЪВ ПРОТОКОЛ,В КОЙТ НИКО НЕ ЗНАЕ КАКВО ПИШЕ И КОЙ С КАКВО СЕ ЗАДЪЛЖАВА...ПРОСТО ЕС Е В ТОТАЛНА КРИЗА И В МОМЕНТА НИ СЕ ОТКЛОНЯВА ВНИМАНИЕТО С НЯКАКЪВ СИ ПРОТОКОЛ...

33

Анонимен

преди 1 година

До ФАКТ Какъв факт е нещо, което не е подкрепено от никакви факти? Я дай да видим предложенията и в какво се състои "продажбата" за която говориш.

32

Анонимен

преди 1 година

До но дали е така "И го одобряват и са доволни , че политиката им е сработила." Буяр Османи "Предложението не е добро за нас, но е единствения ни шанс за ЕС в близко бъдеще".

31

но дали е така

преди 1 година

A защо тогава Ковачевски казва , че в РСМ на 30 юни са получили модифицирано / ревизирано предложение , което отразява техните забележки и претенции . И го одобряват и са доволни , че политиката им е сработила. А когато получиха това , което ние подписахме две седмици по-рано ,бяха категорично против .

30

Анонимен

преди 1 година

НЕ НАПРАЗНО ВЪНШНИЯТ МИНИСТЪР НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЯ Е АЛБАНЕЦ...НЕ Е ДАЛЕЧЕ ВРЕМЕТО,КОГАТО РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ТРЯБВА ДА ПРИЗНАЕ НЕ САМО МАКЕДОНСКО,НО И АЛБАНСКО МАЛЦИНСТВО...ВЕЧЕ ИМА НЯКОЛКО ФИЛМА НА КОСОВСКИ И АЛБАНСКИ ТЕЛЕВИЗИИ РАЗКАЗВАЩИ ЗА НАЛИЧИЕ НА ТАКОВА МАЛЦИНСТВО В БЪЛГАРИЯ...

29

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 34 ""Няма нишо руско освен ако на някой не му се привиждат и евроатлантици" Не само, че има исторически източници за това, че има ДОСТА руски намеси, ами ЛИЧНО президента на РСМ обяви, че Русия се опитва да се меси във въпроса. Или и на него му се "привиждат" неща?

28

Анонимен

преди 1 година

38 "Ако се признае че македонския език е наложен със сила и заповед отвън на Македония тогава за какъв македонски език говорят в ЕС и САЩ и Урсула и Блинкин." Тоест, само защото е наложен отвън (да сме по-точни. руснаците изпращат 4ма лингвисти, за да го създадат, за което има официални документи), значи ще се правим, че не съществува? Такава ли е последната отчаяна опрока на руските мегафони, с която ще продължават да се опитват да създават нетърпимост между двата народа по отношение на езика?

27

Анонимен

преди 1 година

Историята след 1912 г. е най-сериозния проблем. Там са избиването на българите до 1940 г. след Нойския договор и след 1945 г. А езика до 1944 г. е български и след това става македонски като даже Мисирков написал македонска граматика признава че е българин и че македонския език е бг. Ако се признае че македонския език е наложен със сила и заповед отвън на Македония тогава за какъв македонски език говорят в ЕС и САЩ и Урсула и Блинкин.

26

Анонимен

преди 1 година

Генчовска явно е имала много солидни връзки за да се докопа до постовете си, въпреки гaднитe си маниери, повеление, начин на говорене и държанието си на слабоумен човек

25

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 31 Няма нишо руско освен ако на някой не му се привиждат и евроатлантици. -)Македонските историци са писали срещу България и как ще се съгласят толкова лесно. Едните ще отстъпят за азбуката примерно а другите за Гоце Делчев и т .н.

24

Анонимен

преди 1 година

Таз кака с диплома на архиолог и стаж в МО стана външен министър. Майтап бе Уйли!!

23

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 28 "и то България ще трябва да отстъпва и за тях" Руските мегафони в РСМ разправят точно обратното. Хмм, чудя се дали е съвпадение?