9

Анонимен

преди 2 години

Със 70 дипломата и сътрудници по-малко познайте дали сме енергийно подсигурени. Радвайте се на слънцето, докато го има.

8

Анонимен

преди 2 години

Като нямаме газ, все ще сме зависими от някого. Аз лично не разбирам що да е зависимост, като някой продава, а ти купуваш. Ако ни го подаряваха, можеше и зависимост да е. Изобщо, Киро го свърши като "пременил се Илия, погледнал се - пак в тия".

7

Анонимен

преди 2 години

И да слагате минуси това е положението. На вън е война и вас никой не ви пита. Цената се определя от борсата, а там от всичко случващото се. Предната зима я вдигнаха 100%. Тая като стана още 100% друга песен, ще пеете :))

6

Анонимен

преди 2 години

Слагайте климатици по София. Газа е бита карта за сега. Зимата цената ще ескалира на борсата. Което ще удари и вас. Пък и си имаме ток.

5

Анонимен

преди 2 години

Много сте зле! И едно заглавия не можете да съчините! Браво на Петката - кумир номер едно на неграмотните. - - - Дипломат: България говори за газова незамисимост, но подсигурила ли я е? - - - незамисимост се пише независимост освен, ако не е на каруцарски или суахели!

4

Анонимен

преди 2 години

На първо време - да, тъй като азерския газ ще покрие необходмите нужди за летните месеци... Освен това в случай на нужда, най-вероятно България ще получи с предимство още танкери с втечнен газ от САЩ. Казвам с предимство, защото ако Русия не пусне газа за Европа след профилактиката, на Ревитуза графика ще бъде запълнен с години напред... Проблеми могат да настъпят едва през зимните месеци, ако до тогава тези въпроси не се решат

3

Анонимен

преди 2 години

След три месеца тези дето се греят с газ ще разберат истината. Радиаторите ги изхвърлих на вторични и без това по тях течеше хладка водичка вместо пара. Взех на дядо ми печката на твърдо гориво която събираше прах в мазето лъснах я наназах я с боя за печки щъркел купих кюнци и я монтирах в хола. Купих 5 тона въглища и 3 кубика дърва и зимата цялото свмейство се събираме в хола и ще сме на топло и уютно. Екологично отопление ще чадя като парен локомотив.

2

Анонимен

преди 2 години

Правилният въпрос готов ли е ЕС за газова независимост и факта, че не е готов е очеваден. Всичко което се предприема сега е за някакво бъдещо неопределено време.

1

Анонимен

преди 2 години

Газова независимост, от когото и да било, е по същество нова газова зависимост.