43

Анонимен

преди 1 година

Изумително - краваророб да успее да пресметне колко е 2000 минус 20.

42

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен45. На мен ми е любопитно колко етажа трябва да има посолството на САЩ в България за да побере 2000 дипломата. тесничко ми се стува, но щом някой е казал, значи са толкова. Иначе конкретно на въпроса - 1980. Сега ще ти обясня и как се смята - от 2 000 вадим 20. Първо заповаме от единиците - 0 минус 0 е нула. После десетите - 0 минус 2 не е възможно, затова прибавяме една десета от стотните и така нататък. Между другото с тази слаба математика как успяваш да си броиш копейките?

41

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се създаде международен трибунал, в който всеки подкрепящ Русия да си получи заслуженото. Всеки жадуващ война! Като искат война да отиват да се бият взаимно!

40

Антикомунист

преди 1 година

Има само един виновник - комунизма. Путин е негова рожба.

39

Анонимен

преди 1 година

Руските окупатори носят мир насила. Носят мир с куршуми и снаряди. Носят мир с измъчвания и убийства. Руските окупатори са безаналогови мордери!

38

Анонимен

преди 1 година

Някой скоро каза, че дипломатите на САЩ в България са над 2000, а българските дипломати в САЩ са около 20. Колко американски дипломати трябва да изгоним, за да изравним бройките?

37

Анонимен

преди 1 година

До 42. Защо Америка има 50 дипломати в повече от българските в Америка - или те плащат твоя хонорар. Няма ли да бъде честно ,да изгоним 50те както изгонихме руските 70 които бяха в повече?

36

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен41 Теб поне всички те знаят къде си всеки петък - пред обезлюденото посолство за хонорар. П.С. дават ли ви още и по стаканчик водка за кураж или само копейките?

35

Анонимен

преди 1 година

Че написаното е боза то се разбира още от първото изречение, ама че правят и хората на про.с.ти това вече е наглост и дебелоочие. Най-вероятно Юков е някой от Лвов, който хал хабер си няма че е е в Донбас и че търси и извозва трупове. Ба.х.х тая боза дето са я писали. Или ако е от Донбас сигурно никой не го знае къде е.

34

Анонимен

преди 1 година

Руснаците дават повече жертви защото преди бой удрят по 200 грама за кураж!

33

Анонимен

преди 1 година

Заради наркомана изм ряха стотици хиляди невинни. Няма го КГБ иначе досега да са го обесили нагоре с краката.

32

Идиот /от Достоевски

преди 1 година

До Война и Мир. Не! Юков е нещо като гражданин на една нападната държава. Има ли нужда от още заглавия от световната литературна класика?

31

зАз

преди 1 година

30 години Англосаксите скруполозно подготвяха тази война между Ук и Рф, бавно, стъпка по стъпка, ден след ден, с много усилия и огромни средства, и ето, най-сетне тя започна..., а, вие искате тя да спре??? Сакън, бе!!! Толкова средства и усилия бяха вложени в тази война! И днес, Запада, и по-конкретно Англосаксите, твърдо са решили да воюват с РФ до последния укроп!

30

Война и Мир

преди 1 година

Значи Юков е нещо като Гошо Гробаря от Банкя.

29

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 34 - за правото на суверинитет, свобода и нормален живот не се преговаря. То си е изконно право и не подлежи на преговори.

28

Анонимен

преди 1 година

///Що не преговарят, като има толкова жертви? Англосаксите не им разрешават, преговарят за пшеницата, а човешките животи, но проблем. Ционизъм =цинизъм. Жалко за невинните.///Да преговарат руснаците, щом имат няколко пъти повече yмpeли!

27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 30. Това с цървула ми хареса. И него ли от Уикипедия взе или...? Иначе нямам нищо против къде и какво пише, но все пак внимавайте с числата, че както казва Куката "математиката не излиза". :)

26

Анонимен

преди 1 година

Що не преговарят, като има толкова жертви? Англосаксите не им разрешават, преговарят за пшеницата, а човешките животи, но проблем. Ционизъм =цинизъм. Жалко за невинните.

25

Анонимен

преди 1 година

Убити повече от 5000 цивилни в Донбас от ВСУ!!! Напишете го, никога не е късно да кажете истината. А не само да пишете пропаганда, информация с обратна на истината насоченост, за защита на групи по интереси!

24

до 20

преди 1 година

"Вярно" по принцип означава съвпадащо с обективната реалност. А не погребване на стотици руски войници и хиляди украински "цивилни". При положение, че официалните украински данни са за за няма и 3 000 цивилни жертви, общо, от началото на войната. Включително и разните ветерани по военните клубове са в това число.