28

Анонимен

преди 1 година

Тия макeта са "умни", колкото руснаците и сърбите взети заедно...

27

Пацо

преди 1 година

Македонците казват на българите фашисти , защото са замръзнали във времето.Всеки който е воювал с партизаните преди 9 ти , минавал за фашист. Българската е власт е убивал всякакви партизани български, македонски, гръцки и сръбски. Но там добре са го запомнили това, все едно в България е имало разлика.Ако тяхната власт избиваше партизани, то тогава няма проблеми , но го е правила нашата власт и затова се сърдят.И не само:Напишете на гугал:" контрачетници" и ще прочетете какви мръсотии е имал

26

Милост няма да има!

преди 1 година

През 2023 година, когато бъде обявен Новия световен ред от Джоузеф Байдън, скопските сърбо-комунисти, предвождани от Мицкоски ще трябва да се укриват, ако искат да избегнат ударите на българския закон, относно националните предатели. бг.

25

Папо

преди 1 година

Аз бях на митинга на ДПМН. Един реши да се избъзика и викна : Бугарите идат!И стана голяма паника всички хукнаха да бягат ,хвърлиха знамена ,тромби ,всичко.

24

Анонимен

преди 1 година

КОЙ ГИ БРЪСНЕ ТИЯ КОПЕЙКИНИ БЕ? КОЛКОТО ТУК ГИ БРЪСНЕМ, КАКВО САМО НИ НАСЪСКВАТЕ? РУБЛАДЖИИ!

23

Ха ха

преди 1 година

На български пишат НЕ, ама иначе имали език. Смешници жалки, българо-сръпски ***.

22

Хахаха

преди 1 година

На тениските НЕ означава ДА щото е на гръцки...хаха ах

21

Миииии

преди 1 година

Ми отивайте в сърбия или направо в сибир, за да не сте в ЕС щом не искате.хохохо

20

Македонец

преди 1 година

Какво пише на тениските че немога да го прочета щото било " македонски език" ха ха ха

19

Анонимен

преди 1 година

На снимката - няколко сърбоманчета!

18

Анонимен

преди 1 година

Около 1000- 1500 човека са затиснали тая държава, това са политичари, историчари, служби, полиция, тези доят македонския народ и не му дава да диша, а ако си българин или се изявиш за такъв направо тези вкупом те унищожават, тези гаДове изобщо не искат да влизат в никакви съюзи, а искат да продължават да доят този измъчен народ, това е истината.

17

Анонимен

преди 1 година

Про Руските партии си личат от много далече. И едните и другите от ВМРО в двете държави говорят как другите лъжат и е прецакване за държавата. Вече е очевидно че и двете страни лъжат

16

Анонимен

преди 1 година

Не-то на тениските, на македонски ли е или на български!

15

Анонимен

преди 1 година

Няма да се спрат тези. Нашите предатели клекнаха и подписаха Френското, но макетата пак недоволни. Псуват ни, наричат ни как ли не, те благодарение на това съществуват - антибългаризма. Пък тия от ЕС са ни такива съюзници, че врагове не ни трябват.

14

дедо гочу

преди 1 година

Шопите са печенеги,а макетата-карма карашък!

13

БЕЛ

преди 1 година

Как може да напишете ,,на народът''. Журналистите, училище завършили ли сте?

12

Защо българофобия

преди 1 година

Един македонски политик го беше казал точно: "Предпочитам да съм министър в Македония отколкото областен управител в България". По-ясно обяснение на причината за българофобията, която налагат политиците в РСМ не съм чувал.

11

Анонимен

преди 1 година

Прос народ

10

Анонимен

преди 1 година

До 13След като не признават историческите ИСТИНИ, винаги с готовност ще ви се бъркаме за да ви е гадно.Даже парламента трябва да ви обяви за вражеска държава с която не трябва да имаме никакъв алъш-вериш.Студентите ви в България дето лъжат, че са българи за да учат безплатно, трябва, да бъдат изгонени.

9

Анонимен

преди 1 година

Ами никой не им пречи да се срамуват. Имат много причини да са отвратени от себе си. Аз се отвратих през 99-та,когато отидох да видя мястото, където е родена баба ми и от тогава не съм стъпвал там. Няма и да стъпя.