10

Анонимен

преди 1 година

От политика на нагъ3ване на Русия, Сърбия се ориентира към нагъ3ване на Китай. Изглежда нагъ3ването на Русия стана губеща политика за пред ЕС.

9

Анонимен

преди 1 година

Сърбите са 10 пъти по-хитри от нас, наще евро-либерастки глобалисти дже.нд.ъри ще ни закопят, докато ние се ослушваме един ден може Сърбия да влезе в BRICS

8

Хм

преди 1 година

Че те са си кинезки кантон отдавна,пък и расия трябва да разреши!

7

Анонимен

преди 1 година

Китай е пред огромен финансов крах и ми е малко чудно как приятелството на Вучич с Китай ще помогне на Сърбия.

6

Видов ден

преди 1 година

Съвсем скоро сърболята ще скимтят като натирено кученце пред портите на ЕС - отвсякъде обградени от държави-членки на ЕС и на НАТО. Хърватите и босненците им имат зъб, и то съвсем пресен; ние не ги долюбваме - от всичките ни съседи те са постъпвали най-долно с нас. Макетата ще скъсат сръбската пъпна връв, за да влязат в ЕС. Белград с години ще пробиват изолацията, в която сами се набутаха. Даже украинците им се заканиха, че ще ги спънат за ЕС заради рашистката подкрепа.

5

Анонимен

преди 1 година

До номер 2:А помниш ли как нахъскваха динозаврите срещу нас?Така ли ти наредиха украинците?Да настройваш българите срещу сърбите?!Няма да стане!Война е имало тогава,ние сме победили и са ни признали.Оттогава сме в прителски отношения.А Сърбия има право да е приятел с който си иска!

4

пет

преди 1 година

тоя сайт е пълен с наркомани

3

Анонимен

преди 1 година

Накрая ще налапат маркуча..

2

Анонимен

преди 1 година

Сърбия е приятел и с Русия ама там бензина е 4 лв. а в България, която бе обявена за неприятелска държава от Русия бензина е 3.19 лв. Да им имам и приятелствата на Сърбите.

1

ИСТИНСКИ ПАТРИОТ

преди 1 година

ПОМНИТЕ ЛИ СРЪБСКО БЪЛГАРСКАТА ВОЙНА ОТ 1899? ТЕЗИ НЕ ТРЯБВА ДА ГИ ДОПУСКАМЕ ЗАЩОТО СА КОЛИЛИ НЕВИННИ БЪЛГАРИ ЗАЕДНО С ТУРЦИЯ