37

Анонимен

преди 1 година

Макетата са потомци на Александър Македонски колкото Романия е наследник на Римската империя и колкото Гърция, т.е. Византия, е наследник на древните гърци

36

Анонимен

преди 1 година

Реално в Македония макетата са милион и нещо, а другото албанци! А наследниците на македонски фамилии в България са поне 2.5 млн! Просто не могат да смятат! Къде са бягали дядовците им!

35

Анонимен

преди 1 година

Абе макетата изобщо имат ли приятели?

34

Анонимен

преди 1 година

Видя ли македонска стока и македонски зеленчуци, и краката да ми целуват няма да ги купя!

33

Анонимен

преди 1 година

Веднага след 10.11.89г масово се ширеше антитурска истерия! Манифестирахме пред посолството им. Освиркваме Желю на първите митинги, че защити турците но се положиха усилия и за година време се смени чипа и се видя лъжата и народа се успокои, а насилията се осъдиха! И с макетата ще е така- малко им трябва- помощ от приятел!

32

Анонимен

преди 1 година

До 43: Млъквай татарин!

31

Анонимен

преди 1 година

Вие българите изначално сте сбъркани. Не мислете какво мислят македонците за вас. Вижте какво мислите вие за тях и дали то е положителено. Заради вашето мислене ви намразиха завинаги.

30

Анонимен

преди 1 година

Ама въобще не ме интересува Македония, пет пари не давам какво мислят тия в тая смотана държава.

29

Стадо мало-

преди 1 година

умници !

28

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 36 Бг мнозинство е а не малцинство. РСМ е окупирана от Югославия бг територия и българите са избити а езика е сменен на македонски и макетата или сърбите ще си вървят в Сърбия или ЕС където искат ще се заврат като плюята по българите.

27

пак тия шизота ли?

преди 1 година

Случи ми се за първи път във Виена преди около 20 години. Говорим си с колеги българи, сърби и един македонец. На тоя му звъни телефонът и всички ясно чуваме "говориме си со врагот". Значи тая антибългарска политика не е от вчера, а внимателно култивирана, поливана и вече дава плодовете си. Тези, които са били пеленачета преди 20 години сега откровено си ни мразят. Мразят хора, които нито са виждали, нито познават. Може би защото нямат език (български диалект) или история (гръцка и българска)?

26

Анонимен

преди 1 година

До До Анонимен 10 С Русия и СССР само печелиме. Сега с НАТО и ЕС губиме ето даже признават и македонски език и историята тепърва щяло да е ясно ами по-добре ще ни закрият като държава ако трябва и за това да се договаряме с ЕС и НАТО, за да крепим една измислена антибг като РСМ. Също както Франция и АНглия преди направиха Югославия и те избиха българите/.

25

Анонимен

преди 1 година

В РС Македония се говори български език, там има българско малцинство, цар Самуил и Гоце Делчев са българи! Точка по въпроса! Нито македонците са потомци на Александър Македонски, нито българите са монголи и татари!!!

24

Анонимен

преди 1 година

До Американ 28 Ти чуеваш ли се. Англия ни помагала като преди това ни раскъсва вкарва кораби в Истанбул и кара Сърбия да ни нападне.

23

Ами

преди 1 година

Така са научени от Сърбия вече няколко поколения подред !

22

Омразата е зло

преди 1 година

До Анонимен 18 Преди и по време на война честа практика е да се манипулира населението да мрази друга нация или режим.

21

Анонимен

преди 1 година

Да не го дават язикот . Да не го сменят уставот . И да не се дупят на Брюкселот . Ако искат Урсула да им става царица ми те и преди си имаха султан .За кво се освобождаваха от турско ?

20

Анонимен

преди 1 година

До Щерю За бг е само комлимент да сме вълци. Вълк. волк, болк и накрая болг и бЪлгарин и от там е името на прабългарите. Но македонците нямат право да ползват историята ни защото ние нямаме нищо общо с македонци или подобни измислени а езика е български и не е македонски също. Освен това трябва да се извинят и за гнеоцида на бъларите след 193 г. че и до наши дни. Такава геноцидна и расиска държава няма място никъде.

19

Истината

преди 1 година

До АнонименГлупости! И македонците са хора като нас, просто са заблудени от рашка и сръбска пропаганда. Македонците са ни братя!

18

Американ

преди 1 година

До Анонимен 17:Тиква, Кралството ни спомага за Обединението докато Русия ни пречи. А глупостите дето си написал за НАТО че ни "разкъсвало"просто нямат равни.